BDSM?

BDSM?

הי אנשים. יש כאן מישהו קבוע שקשור גם לBDSM? וסתם בכללי אנשים. חושבים שיש דברים שעדיף להשאיר לפנטזיות? או שכדאי לנסות לממש הכל כי אנחנו לא יודעים מה נפסיד?

bugbuster

New member
../images/Emo142.gif שלום לך ילדת אור

וברוכה הבאה,
(גם אם זו הברכה המיועדת לבעלי הודעת כתיבת סיפ]ור מלאה.
)
פרה פרה. בדסמ, שליטה נשלט, מאסטר או צייתן, ואניל או סאדיסט - כמנהל פורום אני יותר מנלהב לראותם כאן. ההגדרה היא לראות בפורום קשת פנטזיות רחבה ככל הניתן. כולן, התאם להגבלות שתמצאי בדבר המנהל. רק חייב להיות גלוי ישנו פורום תוסס בתפוז, סקס ובדסמ הנוגע אך רק לתחום.
אשר לפנטזייה, אני ממליץ על הגדרה שכבר השתמשתי בה כאן, ואולי ממנה תץוכלי לצאת כנקודת פתיחה. במשהו מאוד ראשוני - מהי פנטזייה בכלל.

תודה.

כן. אני יודעת לגבי הפורום השני. אבל הוא לא תמיד מה שהוא מיועד להיות. למרות שיש או חיובי. אז תודה בכל אופן. אני מאמינה שאני אמצא מקום להשתלב גם כאן.

הקטה

New member
BDSM

אני אמנם עוד לא קשור לנושא אבל כבר המון זמן רוצה להיכנס ואין לי מושג איך איפה,תוכלי לעזור?ובקשר לפנטזיות אם המימוש לא פוגע במישהוא אז אין לי בעיה בקטע,ואפילו יש לי שניים שאני ממש רוצה לממש אבל לא יודע איך.

תראה

זה מאוד פשוט בכללי. יש אפילו בתפוז. פורום סקס וbdsm חוץ מתפוז יש אתר באינטרנט שנקרא הכלוב ושם יש המון מידע ואנשים שאפשר לפגוש. יש גם מועדון אחד בארץ שנקרא `דנגן` ביפו שם יש מפגשים ומסיבות. אני יודעת שעכשיו יש גם קומונה בתפוז. זהו בכללי ברגע שאתה נכנס אתה מכיר את כולם. אני מכירה המון אנשים. ואני עדיין די מבחוץ. חלק טלפונית. וחלק אישית.

הקטה

New member
כן,ניסיתי כמה אתרים

אבל לא קיבלתי תגובה מאף אחד,ואפילו נכנסתי לפורום BDSM בתפוז והשארתי הודעה,אבל לפי התגובה כנראה שאני לא נשמע רציני או משהוא כזה.

מימוש

ואז ברגע שאתה מכיר את האנשים המתאימים אתה יכול לממש כל מה שאתה רוצה. עכשיו אני לא יודעת אם אתה שולט או נשלט אבל אני מזהירה אותך מראש שיש המון אנשים לא בריאים בנפשם בתחום. או סתם לא נחמדים. סדיסטים ומזוכיסטים אז אל תיתן אמון מהר. במיוחד מהאנשים בצט בתפוז. שאו סתם מחפשים זיון או מחפשים תמימים. לא רציני בקיצור. תיכנס לכלוב. תיקרא מה כל אחד רושם על עצמו תתרשם. ותחשוב ברצינות אם אתה בטוח לא תיפגע. אגב בן כמה אתה? בכל מקרה. הרבה בהצלחה. אם אתה צריך משהו תרשום הודעה כאן. אני נכנסת הרבה. אשמח לשמוע. בי

הקטה

New member
תודה על העזרה ממך

אני בן 25,נשלט דרך אגב,אני אנסה את הכלוב עוד פעם.

למעלה