BDSM 101

חחח, היא שנונה וחמודה, זאת

אצפה בהמשך. תודה!

A לוןA

New member
אכן, בדסמ למתחילים

אבל נותן מבט מתומצת ויפה.

(אגב, יש לה עוד אחד על 50 גוונים (הספר)- והיא מעלה בו את כל מה שאנחנו העלנו כאן, פחות או יותר.)

אוי, אדירה!

לעומת כל מיני דברים שנטענו בקהילה על התעלמויות ממילת בטחון, אלכוהול להורדת עכבות ע"י שכרות, ושאר דברים שלא באמת קורים בספרים - הדברים שהיא מתארת אכן קורים, והיא לגמרי צודקת בביקורת שלה.
מלבד כל עניין ה"הוא כזה כי הייתה לו ילדות דפוקה" - הבחור ללא ספק תקוע עם הראש בתחת של עצמו ולא באמת קשוב בכלל לנשלטת שלו (שהסכימה - בערך - להיות כזאת - בערך - רק כי היא צעירונת מאוהבת שלא רוצה לאבד סיכוי להיות איתו). וזה חלק מהאחריות המוטלת עליו!
&nbsp
נהדרת.

A לוןA

New member
מאחר וכאמור, הספר אצל חמותי...

אני מנוע מלראות אם כן-או-לא היתה התעלמות ממילת ביטחון וכו'
אבל אין ספק שהסירטונים הללו, כל אחד בתחומו, מצליחים להעביר נושאים רגישים ולעיתים מורכבים ב-5 דקות קלילות, אבל מספיק מעמיקות, בהומור ובלי בושה

matteryou2

New member
בדיוק,

והיא גם הוסיפה קישורים לכל מה שהיא עשתה בעבר, ככה שאני מעריך את העבודה ודרך ההצגה שלה.
חוץ מזה, הומור- זאת ייחודיות שלה! כי כל מי שניגש לנושאים האלו בדרך כלל נהפך פתאום לרציני.

UltraL

New member
חמודה

והיא מתחילה את הוידאו במשפט: Hello babes, tonight I will be your Domme כאשר יש לה קולר עם מנעול על הצוואר. נו שוין.

A לוןA

New member
בהרגשה שלי

היא יודעת על התחום קצתתתת יותר ממה שנדרש עבור התחקיר לסרטון, אם אתה מבין למה אני מתכוון....

badblood

New member
היא מהממת בכל מה שהיא עושה

חינוך מיני צריך להתבסס על הסרטונים שלה.

מקסימה זאתי!

בדיוק היום ראיתי את הוידאו שלה על יחסים פתוחים ואחרי שראיתי שניים במכה ביום אחד נרשמתי

למעלה