BDSM וכסף

אייבורי

New member
טוב, אבל אני לוקח אותה לבדיקה

נעלה אותה על הליפט נבדוק שמן מיים נזילות ואם היא לא מניעה בבוקר אני מחזיר לך.

D o l f i n a

New member
שאלה מצויינת אייבורי, כהרגלך

אין לי דבר נגד מלכות בתשלום, או הלקוחות שלהן, מדובר פה בשירות שניתן ללקוח תמורת כסף, בערך כמו למשל מלצרית מבחינתי. מה שכן - זה לא בדס"מ בעיני, מלבד המקרים הנדירים בהם יגיע אל אותה מלכה עבד אמיתי, ולא יצפה ל"תמורה" עבור כספו, או יראה בעצמו לקוח, אלא פשוט יראה בכסף סוג של מחווה הניתנת למלכה עבור הזמן שהיא מקדישה לו... מלבד המקרים הנדירים האלו אני יכולה להגיד על האינטרקציות האלו הרבה דברים, אבל לא בדס"מ. אולי סקס קינקי, אולי סיפוק צרכיו של מאזוכיסט, אבל אין פה מרכיב מאוד בסיסי בעיני, אין פה חילופי כוחות. אין פה תהליך שבו הצד הנשלט מוותר על הכוח, מפסיק להיות חזק, מעביר את הכוח לידי השולט... כי תמיד שורה תחתונה הצד ה"נשלט" הוא הלקוח, והלקוח קובע.

אייבורי

New member
כן| ../images/Emo45.gif

בדיוק שמעי זה לא מספיק חזק אני מוריד לך עשיריה מהתשלום. נו...באמת...מה יהיה הלאה. כמו שאמרתי מפספס את הפואנטה. אבל כל דיכפין יוצלף כהלכה.

D o l f i n a

New member
לא בטוחה שהבננו אחד את השני...

אני רואה בזה משהו חיובי, אשרי האנשים המצליחים להפוך תחביב שלהם למקצוע, מתכון מעולה לסיפוק מהעבודה. ובאשר ללקוחות, יש הרבה מאוד וונילים סקרנים שאולי רוצים להתנסות אך חוששים, העובדה שהם קובעים מה החוקים (בתור לקוחות) אולי מעניקה להם את הביטחון לגשש ולבדוק מה הם אוהבים, איך הם אוהבים... אבל שוב, בדס"מ זה לא, בעיניי בכל אופן, גם אם חלק מהמרכיבים קיימים שם.

אייבורי

New member
הבנו מצויין

1. זה קרוב, אבל לא בדסא"מ 2. שיהיה להם לבריאות. חושב שסיכמתי הכי קצר שיכולתי נ.ב. לפרסם את זה שוב ושוב ושוב ושוב פה בפורום
- נמאס אבל זה תוספת שלי.

Z o d i a c

New member
אני דווקא בעד

לא מעט אנשים רוצים ללמוד, להתנסות, להבין אבל מפחדים. הרבה יותר נעים וקל (וזה מניסיון עם העבדים שלי לפחות) שהאדם שמזמין אותך לביתו, יושב איתך על כוס קפה, מסביר קצת, מבער דברים שאינם ברורים ורק אחר כך מתחיל בסשן. כמו ללכת לפסיכולוג..

גם לדעתי האישית מפספס אבל

א.צריך לגלות פתיחות גם למי שלדעתו זה ראוי. ואני יכול לחשוב על מספר סיטואציות בהם אנשים רוצים לבדוק משיכתם לנושא בכלל או לסצינות מסוימות בהם הם נעזרים במלכות/מסטרים בתשלום. ויש עוד. ב.בהחלט יכול להיות סשן מגרה ומרגש בו מלכתי תמכור את גופי לצרכיו של מי שהיא רוצה ביקרו. המחשבה על מכירת הגוף לשליטה של מישהו אחר ע"פ פקודתה של המלכה היא בהחלט סוג של נתינה ברמה גבוהה. במשחק זה סכום הכסף אינו העיניין המרכזי אלא ההשפלה שבמכירת הגוף הנשלט ע"י השולט/ת וכן ההתמסרות הטוטלית של העבד/שפחה למלכתו/אדונה. וכן. חוזר שוב על דעתי כי פיספסנו משהו בהודעתה של סופרוומן

אייבורי

New member
אולי

אם סופרוומן מוכרת עבד כחלק מסאשן אזי שיהיה לבריאות. אולי כי הנושא רגיש עקב הצפה של המערכת בזנות בדסא"מית תמכור סופרוומן את העבד בתמורה חליפית, קרי בלי מזומנים/אשראי שווה ערך לכסף כי עם עבור כל העולה על דעתה. ראשית יש פתיחות למי שדעתו שונה, להלן זוד ועוד חושבים בעד אני אישית חושב שזה מפספס את העניין, אבל זאת דעתי הפרטית. שנית הרבה יותר נעים לשמוע את דעתך בצורה תרבותית ומנומסת. ברוך הבא.

למעלה