bdsm - גבולות

bdsm - גבולות

האם בדס"מ חייב להיות גם מעבר למיטה?? אני למשל מאוד אוהב bdsm, אבל רק כאקט מיני, ומעבר לזה, אני מאוד אוהב רומנטיקה ולא רוצה לערבב בין שניהם, כשבמיטה - bdsm , כשלא- הכל כרגיל. זה אפשרי או שזה לא הולך ככה??

אפשר גם אפשר אבל רומנטיקה בדסמ"ית

זה מענג ביותר:)) אל תתרחק ממשהו שלא ניסית:)

princeOFdream

New member
אני ללא ספק מסכים עם הבאבאיגה פה...

כאשר אתה שולט גם מחוץ למיטה זה מגרה דיו כדי לגרום לך להיכנס למיטה :-> וכמובן שאני מדבר פה על שליטה במין שאתה נמשך אליו ובאדם פרטי- לא איזו שליטה אולטימטיבית של מלך או משהו.

cruise

New member
הכל אפשרי

אך אחד לא יכול להגדיר לך מה ה-BDSM שלך. כל אחד מוצא את מה שמתאים לו. לאחד זה יהיה רק קשירות ורק במיטה. לשני זה יהיה השפלות פומביות. לשלישי, כאב יומי, ולרביעית הצלפות לעבד ולא מעבר. והחמישי יעשה קצת מכל דבר. כל אחד לוקח את מה שמתאים לו, ולבת זוגתו, והם שניהם מוצאים את שביל הזהב שלהם, כמו בכל זוגיות. ואז או שזה מתאים, או שמחפשים את מי שמתאים.

Z o d i a c

New member
אפשרי ובהחלט אפשרי

ואני דוגמא לכך. אני מאוד אוהב אלמנטים של שליטה בסקס שלי, לא הכל חייב להוביל להצלפות וקשירות אבל כשזה מגיע למשל לחדירה אז כן. חייב להרגיש את הכוחניות, את האנרגיות, את האנחות, אחרת אני לא אגמור בחיים. ובמקביל אני חסיד מאוד גדול של פור פליי, מבחינתי זאת אומנות לכל דבר. בין אם אני עם בן זוג במיטה או עם עבד כל אחד מקבל את הפור פליי שלו ובהתאם "נבדק" עד כמה הוא משקיע בעצמו, עד כמה אני נהנה. כל אלמנט איתו תבחר להגדיר סקס רומנטי אין אם זה אוירה או אבזור (כמו נרות למשל) מתאים לכאן ולכאן.

הכל מותר

קודם כל, אני לא רואה סתירה בין רומנטיקה ו- BDSM. בהחלט אפשר לשלב ביניהם. יחד עם זה, אני בהחלט מסכים אתך שלא תמיד זה מתאים. אתם יכולים לשחק לפי הכללים שלכם - למשל, להשתמש בטריגר כדי לסמן התחלה של סשן. כך אפשר לתחום את גבולות המשחקים ולאפשר התנהלות ונילית בשאר הזמן. לאורך זמן (חודשים, שנים) אפשר תמיד לשחק עם הגבולות. באופן אישי אני מאמין בהדדיות בקשר והעומס של יחסי שליטה 24/7 זה משהו שאינו נעים לי. גם הרבה תלוי בתקופה - יש זמנים בהם משחקים יותר, יש זמנים שזה פשוט לא מתאים. אין תשובה כללית - מנסים ומשפרים כל הזמן. אגב, יהיה נחמד לשמוע קצת יותר - רקע, מה ניסית וכו'

למעלה