BDI

ori1998

New member
BDI

BDI זהוי חברה פרטית הנותנת שרותי נתוני אשראי למוסדות ובנקים. לאחר קבלת הפטר מבית המשפט ותשלום כל החובות אני מנסה לקבל משכנתא וכל הבנקים דוחים אותי פניתי לבנק ישראל ושם כתבו לבנקים להוריד את כל הערות על הוצ"פ ואכן מה שקורה זה שבבנקים למשכנתאות באמת הוסרו ההגבלות אך בבנקים רגילים (פועלים וכדומה) עדיין קיימת חסימה שנובעת ממידע שהגיע מאותה חברת BDI. ע"פ BDI האזהרה תהיי 7 שנים אך לא ברור ממתי מתחילה האזהרה. משהו מכיר את החולה הרעה הזאת שנקראת BDI כיצד עלי לפעול על מנת לבטל ובאמת לבטל את כל הסייגים. אני עובד עצות וניסתי בכל דרך אפשרית לפטור את הבעיה אך איני מצליח. אני צריך פתרון דחוף כי בקרוב אני צריך לעזוב את ביתי עם משפחה בת 5 נפשות זאת לאחר שמכרתי את ביתי ולא היה לי מושג שאני אתקל בבעיות שכאלה. בתודה מראש

תשובה

אפשר לשלוח לבי.די.איי מכתב בצירוף צו ההפטר שמבקש מהם לעדכן את ההפטר ולהסביר שהדבר גורם לך נזק משום שמקשה עליך לקבל משכנתא. מנסיוני הם מטפלים בזה די מהר. הצרה היא שכנראה זה לא יפתור לך את הבעיה ובבנקים אתה יכול להיות "מסומן" עוד שנים רבות כלקוח בעייתי. אני מכיר מי שיצא מפשיטת רגל ומביא משכורות של עשרות אלפי שקלים בחודש, אבל הבנקים עדיין מסרבים לתת לו אשראי ולהתנהל כמו בעבר. אם אכן הדבר לא ייפתר, מה שאולי אפשר להציע לבנקים זה ערבים נוספים או בטחונות אחרים נוספים. בהצלחה.

למעלה