BBCA episode 4

BBCA episode 4


אניל מנסה לסחוט סימפטיה משאר הדיירים. זה יכול לעבוד על חלק מהם, אותי אישית זה רק יעצבן ואני הייתי עושה הכול כדי להדיח אותו, וזה עוד לפני שבאות כל מיני קונוטציות לשוגר. מהצד השני של האישיות שלו, הרברבנות שלו מזכירה לי את מרג'לוס לפעמים, ולפעמים את הצדדים שאני פחות אוהב בראסל ובוסטון רוב (אותה התנהגות שאני מכנה "אני המלךךךךךךךךךךךךךךך"). חוץ מזה, לרומנטיקה אין מעצורים בעונה הזו. אני רגיל שיש רומן אחד, כמו ברנצ'ל או ג'ף וג'ורדן או דומיניק ודניאל, אבל הפעם כמעט כל הבית מחולק לזוגות. תודה לאל שגארי הוא הומו.

בכל מקרה, פיטר מקבל משימה סודית מהראש של האיל, באמת מזכיר את המשימות הסודיות שעושים אצלנו לפעמים, רק שכל הבית מרוויח אם הוא מצליח. אני אוהב שהפורמט הזה משלב את המבנה הבסיסי של השכנים מהדרום, לצד השעשוע המוזר של הפורמט האנגלי, עם משימות סודיות והרבה סקס. אני נהנה מהשילוב של השניים, כמו להקת מטאל שמשלבת את הזעם של הת'ראש האמריקאי עם הפשטות של להקות בריטיות כמו מוטורהד וג'ודאס פריסט. ופיטר הוא ללא ספק הפייבוריט שלי בנקודה הזו במשחק. חוץ מהעובדה שהוא אסטרטג טוב, חכם ויודע בדיוק מה להגיד לכל אחד (והמשימה הייתה תפורה למישהו כמוהו), הוא מזכיר באישיות קצת אותי ואת אחי, אז אוי ואבוי פי מיליון אם הוא מפקשש.

בתחרות הוטו השנייה במשחק משתתפים פיטר, טום ודניאל, לצד ג'יליאן אניל וגארי. המשימות לפעמים יכולות להיות ממש דומות להישרדות, רק בלי אי. אם כבר דיברתי על מטאל, אז זה כמו ההבדל בין המטאל הבריטי המסורתי לבין גלאם מטאל של שנות השמונים. את שניהם אני אוהב לשמוע, אבל כשצריך לבחור בין בלק סאבאת' לבין מוטלי קרו, אין ספק איזו להקה אני מעדיף (רמז: הלהקה אין לי מושג מה הלך שם, אבל גארי לקח את כולם, כמו שאני נוהג לומר במקרים כאלה, במארש טורקי על גמל. אולי זה הגליטר. ובפרק הזה נכרתת ברית ה"שילד" של פיטר, אלק וטופז, והמעמד של פיטר רק מתחזק בעיניי. מצד שני, כמעט אף אחד שם הוא לא פלוטר (חוץ מאנדרו ואייג'יי המעפנים).

הפרס של פיטר מתגלה: מסיבה בג'קוזי. וכולם חוגגים, חוץ מגארי ודניאל וטאלה שמחליטים להשתכר מהתחת ולשתות את כל הוודקה, תוך כדי התבודדות מוחלטת משאר הדיירים... יאפ, אחלה אסטרטגיה. חבורה של סתומים, אני ממש מקווה שדניאל תועמד במקום גארי ותודח, כל-כך מגיע לה. מצד שני, איי ג'יי הוא כל-כך עלוב, שאפילו המתמודדים מעדיפים להתמודד עם מישהו שיש לו טיפונת קאליבר. בסופו של דבר, מסתבר שדניאל הסכימה לעמוד בתור פיון. The pawn always goes home! לאחר שאניל מגלה לכולנו של-50 סנט ואשר אין מה לדאוג, הפוסטמה מקבלת את מבוקשה.
 
פרק 5


נראה שהתוצאות יהיו צמודות יותר הפעם (כלומר, יותר מאדם אחד שלא מצביע למודח
) למרות שההדחה כבר ברורה. אני לא אוהב שברית אחת שולטת בבית, למרות שחלק מהאסטרטגים יכולים להיות אחלה, כמו פיטר העונה ואנזו בביג בראדר 12, די משעמם כשכל הדחה צפויה. בחלק מהבידור העונה, גארי מארגן תצוגת אופנה, ובסופה מצטרפת מתמודדת חדשה ומסתורית... האם היא תצביע בהדחה הזו? אולי היא תהרוס לבנים את התוכנית? ואיפה גארי לעזאזל? רגע, זו בעצם לא מתמודדת חדשה, זו... זה... אמממ... שמע ישראל! גארי קוקסינל!!! אני צחקתי. ונעבור להדחה. מעניין באמת מי יצביע למי.

צדקתי בניחוש שסוזט תצביע לאניל, איי ג'יי ואנדרו הם פלוטרים חסרי תקנה, טאלה גם הצביעה נגד אניל, זה 3-8, יותר טוב מרוב ההדחות בעונות האחרונות של ביג בראדר, יש אנשים שלא מפחדים להצביע נגד הברית השולטת, אני שונא אנשים כמו איי ג'יי ואנדרו שמוכנים לכופף את עמוד השדרה שלהם עד שהוא נראה כמו סליל של DNA, כנראה כדי לבנות ממנו תאים אפורים שאולי חסרים להם במוח.

אתגר ה-HOH הבא הוא אתגר "הרוב קובע" הנפוץ מאוד אצל השכנים מהדרום (יהיה מצחיק מאוד להשתמש בכינוי הזה כאשר פורמטי ריאליטי נבחרים יתחילו להיות משודרים במצרים) שישה גברים עונים על כל השאלות נכון ועוברים לשובר שוויון מסיבי, גם כן בסגנון אמריקה. כרגיל, התשובה האמיתית לשובר השוויון היא גבוהה בהרבה מההימור הגבוה ביותר (בדומה להרבה ניחושים באתגרי STAY/FOLD, מעניין אותי אם יהיה אחד כזה הפעם) וטום הוא ראש הבית. אני מקווה מאוד ש"האנשים בעלי הדיעה" גארי, סוזט וטאלה, שהעזו להצביע שלא עם הרוב, לא ייכחדו בזה אחר זה.
 
שמת לב

שהבנים תיאמו ביניהם את התשובות שכולם יענו A וככה יהיה להם תמיד רוב?
אח"כ אמט שלא רצה לזכות ב-HOH טעה בכוונה...
ובלי לגלות יותר מדי, גם אני חשבתי כמוך על המתמודדים בנקודה הזאת
(מבחינת אלו שאתה אוהב ואלו שאתה לא אוהב)
 
פרק 6


כבר אמרתי שאני שונא עונות שבהן ברית אחת שולטת במשחק? זה כמו מדינה עם שלטון טוט ליטרי - מי שמתנגד, ייכחד. מצד שני, יש סיכוי שפיטר ואלק ייפרדו מטום ואמט וג'יליאן לטובת טופז וגארי. טופז לא תיזום שום דבר, היא לא אסטרטגית טובה, אבל היא כן יכולה לעזור לפיטר ואלק במשחק עם מעט החלטות פה ושם, קצת כמו סטייסי בפיג'י (שלהזכירכם, בזכותה הודח אדגארדו באחת המועצות הטובות ביותר בכל הזמנים). למשימת HAVE/HAVE NOT, גארי משתמש בגליטר שלו על כולם. הוא כבר זכה בשתי משימות, אולי זה באמת מביא מזל? זה לא באמת משנה, כי ג'יליאן בקבוצה הירוקה, והיא לא יודעת לקלוע בשיט. זה אפילו לא מארש, זה לא תחרות בכלל. אלק לא תפס אפילו תפוח אחד, כי שום תפוח לא נקלע לכיוונו, אז הוא שוב HAVE NOT. לפחות יש לו הפעם מה לאכול.

אבל בזאת הסבל לא נגמר, כי מישהו כנראה חיבל באחת המצלמות, ובגלל זה הדיירים מתוזזים כל הלילה... בסגנון ביג בראדר כמובן. לאחר סשן לא רע של אסטרטגיה ובריתות פנימיות שמבטיחות שהמקבילה לפאגונגינג לא תקרה, גארי מועמד כפיון (למרות הנסיונות של טופז - תשכחו ממה שאמרתי עליה, יש לה עתיד כאסטרטגית) וסוזט היא המועמדת העיקרית. נראה מי יודח... הטוויסט נשמע לי מעט מסריח.
 
פרק 24

המממ קצת פרק משעמם וצפוי
אני לא חושב שבסוף אמט וג'יליאן ילכו עם גארי
ולכן אני מאוד מקווה שהוא יזכה בווטו.
 

NP16

New member
פרק 24


גם הכנסתו של גארי לא שיפרה מדי את העונה,יפה שהוא השתמש נכון בנשק שלו ואמר שאנדרו נערץ על ידי המושבעים,אבל זה הופך את הטוויסט לממש מכוער. זה נותן עוד בוסט לג'יליאן להגיע לפיינל 2, כרגע כולם רוצים אותה שם. מוזר שאף אחד לא מעוניין לקחת את טאלה לגמר.
אני לא רוצה שגארי ייקח את הווטו , אני רוצה לראות את אנדרו מודח מולו עם הצבעה.
 
למעלה