BB818

Oukami Kun

New member
../images/Emo58.gif

אין מצב שאחד הגברים זוכה העונה. פשוט אין שום סיכוי. לא דאסטין, לא דיק, לא אריק. בטח לא זאק. זה משאיר את המתפללות, ג'ן, דניאל וג'סיקה. אני מאוד מקווה שיהיה קו ד'טה ברגע זה ושתי המתפללות יועמדו להדחה, ושאמבר תעוף. נמאס לי לראות אותה בוכה. בחיי שנמאס. ואין עוד הרבה להגיד על הפרק הזה.

amitooshacham

New member
../images/Emo58.gif

מי צחק עלי כשאמרתי בתחילת העונה שג'מיקה תהיה דמות מעניינת בהמשך העונה?
היא אמנם לא כל כך מעניינת, אבל בטח לא שקטה ומשעממת כמו שהייתה בפרקים הראשונים. בכל מקרה, רק משהו אחד היה תמוה בפרק הזה - אריק. הוא מציג את עצמו בתור בנאדם חכם, אז למה לא לחשוב פעמיים לפני שהוא ממליץ להעמיד את דסטין להעפה? הרי הוא יודע שאמריקה יכולה להגיד לו להצביע לדסטין ואז הוא יעוף. אני במקומו הייתי מוותר על המשימה. מותר לו לוותר על משימות, נכון? הוא אף פעם לא מתלבט אפילו. זה די מטומטם.

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif

שוב העריכה מצליחה להרתיח את הדם הקר שלי. כל הסאגה של דיק ודניאל מקבלת כזו עריכה של פוצי מוצי עם חלב ועוגיות ופרחים וציפורים, כאשר מדובר באדם שפל, מעיק שמתנהג באמת כמו ילד בן 6 ואני עדיין לא מבין איך לא מעיפים כזה דבר מהבית - זה בריונות לפי ההגדרה המילונאית של המילה. CBS נמשכים אחרי סקרי הפופולריות באתר ומנסים להוציא באור טוב את המשפחה הרקובה שאמריקה בחרה לאהוב. חבל שדיק זכה בוויטו כי היה מגניב לראות אם ג'סיקה תצליח להעיף את דניאל - זה היה יכול להיות מושלם לראות את דיק נשאר בבית אחרי שדניאל עפה. ושוב אני קורא להפסיק עם אמריקה'ז פלייר. זה גורם לכל המשחק להיראות פשוט רע - בואו ניתן לילדים בני 14 וילדות בנות 9 לנהל גם את המדינה או להוביל את הצוות שקובע אילו תכניות נראה בטלוויזיה כי זה רעיון מעולה. אני מרגיש כאילו מישהו לקח משהו תמים ועשה אותו פושע. איפה רחמים ? איפה שוודיות ? אני מתגעגע לג'ון, ג'י ואליסון שזוכים (לדעתי לא בצדק) בתואר העונה הכי פחות מוצלחת. שיגידו תודה לדיק ואריק שהורסים את העונה הזו פרק אחרי פרק (ולא שהאחרים בעונה הזו הרבה יותר מוצלחים).

Oukami Kun

New member
../images/Emo58.gifגם לעונה 4

אני ממש אהבתי את עונה 4. הטוויסט שם היה יותר מדשמעותי מכאן כי הזוגות היו רוב (חמישה זוגות ועוד שלושה בלי זוג...), כך שזה יצר עניין. כאן זה סתם מעאפן. וחוצמזה, ג'ון הייתה גאונה. אני מתעלם מהעובדה שהיא דאגה להראות לנו את שומניה כל יום. כל היום. באופן כללי אוד נהנתי מעונה ארבע. (אולי כי היא הראשונה שראיתי?)

Boran

New member
כי לא ראית את עונה 3 לפניה

עונה 4 היתה משעממת. כל פעם הייתי צריך למצוא מישהו לאהוב, ואז הוא עף והייתי צריך לשכנע את עצמי שאני אוהב מישהו ממי שנשארו. רוברט המלך!

Oukami Kun

New member
אני משלים, אני משלים..

בעז"ש אני אסיים את עונה 2 לפני סוף החופש. ואולי גם את 5. ואז תישאר רק 3 וזהו.

למעלה