אליסה שיכורה ומעליבה בלי סוף את אמנדה שבוכה.
אמנדה התלבשה בבגדים סקסיים לכבוד יום ההולדת של מקריי ואליסה מרכלת על שאר הדיירים עם קייטלין, ובעיקר על אמנדה, והיא די בקיצור, קראה לה שמנה ומגעילה. אמנדה שמעה הכל והיא בוכה בחדר האמבטיה.
אם רוצים שבוע מעניין, אני אישית מקווה שזאת הלן. אם לא, מקסימום ג'ינה מארי (מה שיהפוך את השבוע למשעמם, אבל בטוח). אם אמנדה תועמד, כל הטוויסט ייהרס וגם אם איכשהו כולם יעשו סולחה וארין תודח, כל הפוטנציאל של השבוע יתבזבז.
מה היא משכנעת אותם?
אוף אני מרגיש מנותק לגמרי שאני לא קורא את הפידס! אבל מצד שני אני מעדיף להיות מופתע בפרקים.
אני גאה בעצמי שהצלחתי להחזיק מעמד עד עכשיו מבלי לקרוא כלום כל השבוע
תספר קצת דברים מעניינים מהפידס (או אם אפשר קישור לאתר טוב ולא חופר יותר מדי ואני אקרא קצת מה הלך השבוע...)
להעיף את קייטלין. אחרי טקס הויטו הבית קבע להפטר מארין והיו משוכנעים בהחלטה. ג׳סי וג׳אד נטעו לאט לאט באזני כולם את המחשבה להפטר מקייטלין. הם הצליחו במשימה... כרגע רק אליסה רוצה להצביע נגד ארין.
מחר קייטלין בחוץ, אלא אם כן יקרה משהו מאוד דרסטי.
האמת שהכי טוב שג'ינה מארי תודח, כי היא גם הכי פחות יפה, גם משחקת פחות מכולם וגם ממש מעצבנת עם האובססיה שלה לניק. דווקא קייטלין היא הכי פחות מעצבנת מהן, במיוחד עכשיו שג'רמי בחוץ.
איך אני מת שהזינגבוט יגיע מצידי כבר בשבוע הבא, יש לו כל-כך הרבה משפטים קורעים אז שיגיע מהר! ועוד תקווה שאמנדה לא תודח השבוע, כדי שהוא יוכל להגיד למקריי את המשפט הבא:
" McCrae, you sure know your job well... because you've become Amanda's very own delivery boy! Ziiiiiiiiiing!!!"