אני מאוד מקווה שהבליינדסייד על פרנק יישמר. אני שונא את בוגי (למרות שהוא שחקן לא רע) ואני מת על דן. אני ח-ו-ל-ה על הברית של ג'אנל, ווילי ובריטני. איכשהו גם הפעם ההאנץ כרת ברית עם הבנות
רק שהן אולי גדולות אפילו עליו בכמה מידות. איאן בועט בעצמו בפרצוף = כמה סמלי. ואמריקה בהחלט מוזמנת לבעוט בבוגי, אני ממש לא אתנגד.
שמחתי מההגרלה בוטו, מקווה מאוד שדן יישאר כמה שיותר. בוגי מוכיח שבלי שחקן טוב שישמור על התחת שלו, הוא לא שווה גרוש. תודה רבה כפרה, עכשיו אלא אם פרנק יינצל מההדחה, הוא יודח, כי בריטני וג'אנל עכשיו מכוונות ספציפית אליך, במקום אליך ואל דן! צ'ילטאון מיי אס. להזכירך, בעונה המקורית שלך אתה גמרת במקום הפאקינג שמיני. נקווה שדניאל לא תנציח בהמשך העונה את הסטריאוטיפ של מדינת הגזענות, במיוחד אחרי הנציג האחרון שלה בהישרדות
ג'ו, אתה עדיין צועק עליי. תחרות וטו צמודה... אבל שיין זוכה בסוף. אני מקווה שהוא באמת בצד של ווילי, כי יש לעונה הזו פוטנציאל אדיר.
טוב, לפחות הוא לא הציל את פרנק. אם בריטני וג'אנל כל-כך שונאות את בוגי, אני מקווה באמת שפרנק הוא המודח. ובוגי (שנראה קצת דומה לג'וקר מבאטמן, לא? מבחינת תווי פנים כאילו) חי בסרט.