BB14E3

אורישקי

New member

איכס שוב נזכרתי כמה אני שונא את בוגי
למרות שפרנק בסדר אני ממש מקווה שיעיפו אותו!
מבאס אותי המצב שדן נקלע אליו, אני ממשיך למות עליו גם בעונה הזו והאמת אני רואה אותו ניצל מזה.
קארה שחקנית לא רעה ודניאל מותק.
ג'אנל ובריטני ממש חזקות העונה, יותר ממה שהיו פעם. כנראה שהן למדו שלא לסמוך על אף אחד ולא לתת לברית של גברים לשלוט בהם
בכל אופן אני מת עליהן אבל אני בעד דןןן.

ובוגי - אמריקה בהחלט רוצה לבעוט לך בפרצוף, למה הוא בכלל חושב שהוא מנצח יותר טוב מדן?

ProzaC4387

New member

אני חושב שאני צריך לראות את הפרק שוב כי כל פעם כשג'אנל על המסך אני מאבד ריכוז...

אני מאוד מקווה שהבליינדסייד על פרנק יישמר. אני שונא את בוגי (למרות שהוא שחקן לא רע) ואני מת על דן. אני ח-ו-ל-ה על הברית של ג'אנל, ווילי ובריטני. איכשהו גם הפעם ההאנץ כרת ברית עם הבנות
רק שהן אולי גדולות אפילו עליו בכמה מידות. איאן בועט בעצמו בפרצוף = כמה סמלי. ואמריקה בהחלט מוזמנת לבעוט בבוגי, אני ממש לא אתנגד.

שמחתי מההגרלה בוטו, מקווה מאוד שדן יישאר כמה שיותר. בוגי מוכיח שבלי שחקן טוב שישמור על התחת שלו, הוא לא שווה גרוש. תודה רבה כפרה, עכשיו אלא אם פרנק יינצל מההדחה, הוא יודח, כי בריטני וג'אנל עכשיו מכוונות ספציפית אליך, במקום אליך ואל דן! צ'ילטאון מיי אס. להזכירך, בעונה המקורית שלך אתה גמרת במקום הפאקינג שמיני. נקווה שדניאל לא תנציח בהמשך העונה את הסטריאוטיפ של מדינת הגזענות, במיוחד אחרי הנציג האחרון שלה בהישרדות
ג'ו, אתה עדיין צועק עליי. תחרות וטו צמודה... אבל שיין זוכה בסוף. אני מקווה שהוא באמת בצד של ווילי, כי יש לעונה הזו פוטנציאל אדיר.

טוב, לפחות הוא לא הציל את פרנק. אם בריטני וג'אנל כל-כך שונאות את בוגי, אני מקווה באמת שפרנק הוא המודח. ובוגי (שנראה קצת דומה לג'וקר מבאטמן, לא? מבחינת תווי פנים כאילו) חי בסרט.

Nameless One

New member

אחת הפתיחות היותר חזקות שזכורות לי בעונה של ביג בראדר, קצת קשה להגיב ספציפית על הפרק, בגלל שמעקב אחרי הפידז ו/או after dark גורם לאירועי שני הפרקים הראשונים להיות דיי לא רלוונטים...
אין לי מושג איך הם הולכים לדחוס את כל האירועים מהיומיים האחרונים לתוך הפרק שמחר,בהתאם למה שהעורכים של הסידרה יראו מחר יהיה מעניין לראות את התגובות פה...

בכל מקרה אם ראסל התנהג בהישרדות כמו שווילי מתנהג בביג בראדר אז אני ממש לא מתפלא למה הטיפוס הזה לא מסוגל לנצח; 24 שעות ביממה של אסטרטגיה,פיוז קצר,פרנויה וoverplaying שמטריף את כל הבית, זה לא בדיוק הדרך להצליח במשחקים מהסוג הזה. אני לא זוכר אם דן או בוגי אמר את זה, אבל אם ככה הוא מתנהג בתור HOH הוא הולך להתפוצץ בתור מועמד להדחה, צריך להיות דיי משעשע.

אורישקי

New member
לפידס

תעדכן אותי באמת לגבי אירועים בפידס. אנלא כל כך מבין אבל הבנתי שהיה משהו עם ווילי שקשור בהומוסקסואלים אבל ממש לא הבנתי

Nameless One

New member
מהפידס

ויל היה בשיחה עם ווילי, ובשלב מסויים הוא אמר לו שהוא הולך לקחת "הפסקת אסטרטגיות" להיום, ושהוא יורד למטה. ווילי עקב אחריו עם הטלווזיה שבחדר הHOH, וראה שויל ממשיך לדבר אסטרטגיה עם אחרים. אז הוא התעצבן ועשה איזה חיקוי של של ויל, פרנק ניצל את זה כדי ללכלך על ווילי לכל הבית, בקשר לזה שהוא,כביכול, הומופובי. אחרכך ווילי הבין שפרנק מלכלך עליו והלך לריב איתו בחוץ, אני משער שזה יהיה חלק גדול מהפרק מחר.

*חוץ מזה בריטני הרסה למאמנים את המשחק, בכך שהיא סיפרה לווילי על האפשרות שהם (המאמנים) יחזרו למשחק בתור שחקנים.
*הקבוצה של ג'אנל ובוגי התאחדו לסוג של ברית,מבלי שג'אנל ובוגי ידעו על הברית הזאת.
*לא ברור מי יהיה המודח, הבריתות מתחלפות כל שתי דקות בעונה הזאת.

NP16

New member
פידס

בריטני לא הרסה למאמנים ,נראה לי זה ידרבן יותר את השחקנים להיות נאמנים למאמנים...
יפחדו מהם יותר..

הקבוצה של ג'אנל אם כך במצב מצויין,ועשתה מהלך מעולה בשביל עצמם בייחוד אם הם מסתירים את זה מג'אנל כמו שצריך.
הקבוצה של בוגי הרי צריכה באמת חברי ברית והיא לא תלך לקבוצה של בריטני, ואצל דן יש להן רק בחורה אחת במידה ופרנק נשאר,או 2 בנות כשהם בעצמם 2 ללא הרבה כוח. ובעצם הקבוצה של ג'אנל בברית עם כל הבית . מחזק את התחושה הראשונית שלי שהמזליסטית הזו תיקח את התכנית.אם היא נכנסת למשחק אז בכלל.

niro62

New member

למה ניראלך שג'אנל תנצח כאילו וויל וג'ו בקבוצה שלה וזה כבר אומר הכול ובקשר לאשלי, בנתיים לא רואים אותה, אז או שהיא ממש משתזפת או שהיא פשוט שומרת על פרופיל נמוך כמו שרצוי לעשות בשדבועות הראשונים.
ודרך אגב איך זה שבעונות האחרונות השבוע הראשון תמיד מעניין לעומת העונות היותר ראשונות שהשבועות הראשונים היו משעממים?

NP16

New member

עונה שלישית שלה והיא לומדת יותר ומשחקת יותר נכון.. וזה אומר לך בן אדם שלא קרוב להיות מאלה שמתים עליה, באולסטארס היא שיחקה משחק אסטרטגי כושל ביותר, פה היא מתנהגת יותר רגוע וחכם, גם בכל זאת כנראה השנים, היא אדם יותר בוגר היום. אם היא נכנסת למשחק כשחקנית בפני עצמה היא פשוט זוכה.
אם לא,עדיין,שלושת השחקנים שלה אמנם משעממים , אבל הם במצב הכי טוב במשחק, השחקנים של בריטני והשחקנים של בוגי אחד נגד השני, כל אחד מהם יינסה להיעזר בשחקנים של ג'אנל,שהם גם די חברתיים(ויל נהיה החבר הכי טוב של פרנק פתאום ואם יצטרך יהיה גם של אחרים).
לאשלי יהיה מספיק זמן להיפתח ולבלוט, היא פשוט האחרונה שאני רואה מועמדת להדחה, ומשחק כזה לפעמים נותן לך את הזכייה גם אם אתה לא ראוי לה.מה שבטוח שדן כבר לא ייזכה,הייתי ממליץ לו ממש לזכות בתחרות הקרובה ולהחליף את דניאל אם הוא רוצה סיכוי.

niro62

New member
למה שהוא רשם על הפידס

ככה חשבתי שיקרה, ווילי ישחק חזק מידי ושבוע אחרי זה כל הבית יהיה חם עליו ועל הברית שלו (רוני עונה 11, בריאן עונה 10,דניאל ואליסון עונה 7 וכו...)

B R A Y E R

New member
מנהל
ההפך

אתה מתאר את זה בצורה נלעגת, אבל זה רק מוכיח כמה ששניהם שחקנים גדולים.

NP16

New member

לא מסכים איתכם בקשר לווילי,אני חושב שיגיע רחוק.
בכלל לדעתי לשחקנים יש רצון להתחבר לחזקים השנה,שיש בזה הגיון..
לפי דעתי פרנק יישאר.קארה היא מאוד בטייפ של מודחת ראשונה, והיא ממש התבררה כסתמית לחלוטין בפרק הזה,אשמח שתלך למשחק יותר מעניין. דניאל בתור בודדת תחזיק הרבה זה יעשה לה טוב.
שיין תותח,הוא גרם לי לקבל כל החלטה שהיה עושה, בעצמי כבר לא בטוח מה היה לו הכי טוב...האמנתי לו לכל דבר,נראה לי הכי טוב לא להשתמש ולהמשיך לשקר למועמדים שהוא פשוט יעזור להם בקולות.
יש לו פוטנציאל גדול לניצחון..
איך שאני מכיר את ביג בראדר,גם אחרי שפרנק יישאר הוא ייקח HOH או לפחות אחד מהקבוצה של בוגי /דניאל. אישית אני גם די בעד,כל עוד שיין ווילי יישארו חסינים.

B R A Y E R

New member
מנהל

אני ממש ממש נהנה עד עכשיו. העונה הזו עד עכשיו נודפת אסטרטגיה וזה מאוד מעניין לעקוב ולראות מה יקרה.
כל הזמן התוכניות משתנות ואני ממש במתח לגלות איך ההדחה הזו תסתיים.
ווילי תותח על, באמת שהוא כבר הוכיח את עצמו כבר בתור עצמו ולא בתור ״אח של ראסל״. אני פשוט נהנה לצפות בו ולראות את גלגלי השיניים שבראש שלו זזים. תענוג!
ובאופן כללי בריטני ושלושת השחקנים שלה הם הפייבוריטים שלי והם בהחלט הקבוצה הכי חזקה במשחק

2 הבנות של דן מאוד פרווה. לא מבין את ההתלהבות מדניאל..
בוגי ממשיך להיות חי בסרט. הוא שחקן גרוע ועשה 80 טעויות בפרק הזה.
פרנק הרבה יותר חכם ממנו ובאמת שיש לו פוטנציאל גדול.
וזהו! דיין עשה באמת החלטה טובה עם הוטו, וההתנהלות שלו עם המועמדים להדחה הייתה נכונה.

B R A Y E R

New member
מנהל
+

מכל הברית הגדולה שנוצרה - אשלי נמצאת במצב הכי גרוע. כדאי לה להתעורר ולהבין את זה!

למעלה