BB14E20

אורישקי

New member

טעות מטורפת מצדו של פרנק. עכשיו יש סיכוי טוב מאד שאיאן יישתמש בוטו, בריטני/שיין ייקחו את הוטו השני וככה הם חמישתם יישארו. שהיה מעמיד את איאן בטענה שהוא פשוט שם אותו גם כדי שלא ילכלך את הידיים בפני דן, שם את איאן מול דן ואז את הרינום היה שם דניאל אלא אם כן הייתה לוקחת וטו.
בריטני ושיין במצב מעולה, ממש מקווה שדן לא יודח אחרי השבוע.

אורישקי

New member
שכחתי לציין אגב

שהשנאה של פרנק לדן מוגזמת ברמות. מה הוא רוצה ממנו כל כך? חוץ מזה שבכלל דן לא היה הבן אדם שהעלה את התוכנית, בריטני הייתה זו שדחפה לזה. וזה היה אחרי שפרנק ממש חשב על לבגוד בדן.

ProzaC4387

New member

אני לא חושב שזאת טעות מצד פרנק. אין לו דרך אחרת. הוא לא יכול לנצח את המשחק הזה בלי אנשי ברית. גם אם הוא תותח במשימות מישהו צריך להציל אותו שבוע הבא.
וסביר להניח שג'ן וג'ו לא יזכו בכלום.
הוא עשה מהלך כדי לנסות להביא את בריטני ושיין אליו. הוא לא יודע שזה לא יצליח אבל המהלך עצמו טוב.
ודן הוא מישהו שלא משנה מה יהיה נגדו במשחק אז ברור שהוא ירצה להעיף אותו כמה שיותר מהר.

עונה אדירה. אין שבוע אחד צפוי. חסר לי עוד מהלך אחד מלהיב כדי לשים אותה בשלישיה הכי טובה.

אורישקי

New member

מסכים שלהדיח את דן זה המהלך הכי חכם מצדו. אבל הוא היה צריך להעמיד את איאן פשוט כדי לא להסתכן. בכל אופן מקווה שלא ילך לו, ואם כן ילך לו אז לפחות שזו תהיה דניאל שתודח ולא דן. למרות שהיא מותק.

NP16

New member

לא קטע של ברית,אני חושב זה היה עונה 4 שאליסון זכתה בווטו לפני ההעמדה להדחה (אפילו לא ווטו כפול), אז ג'ון שמה אותה, כדי שלאליסון לא תהיה אפשרות להציל את אחד הבנים ולסגור דילים.
אליסון אפילו הבינה את זה למרות שהן היו בברית ביחד ולהציל את אחד הבנים לא היה יותר מדי פוגע בהן,אז אריקה הייתה מועמדת ונשארת. שטויות. ועדיין ג'ון עשתה את המהלך הנכון.אז בטח ובטח שלהעמיד את איאן שיש לו כוח כפול והוא בברית עם הצד השני היה הדבר הנכון לעשות.

פרק ממש טוב!!!
בהתחלה לא רציתי שפרנק יזכה ב-HOH
אבל אז כשבריטני ושיין עשו איתו את ההסכם כבר רציתי שהוא יזכה

ובאמת פרנק זוכה ב-HOH.
איאן זוכה בווטו, ובריטני הוגה תוכנית שבעיניי גובלת בגאונות!
מלכה כבר אמרתי?

הלוואי שהיא או שיין יזכו בווטו ואז יצילו את דן ודניאל, ואז לא משנה את מי פרנק יעמיד יש להם מספיק קולות להדיח את מי שהם ירצו...זה ריסקי אבל יכול להיות מהלך יפה !

אוי, מה תיבת פנדורה עכשיו? בפעם האחרונה, היא צילקה את מוחי עם התערבות הפקה כל-כך בולטת ומכוערת, שרציתי להקיא. אני מקווה שלא יפגעו ברמה של העונה, שהיא אמנם לא הכי טובה שיש, אבל בהשוואה לשתי העונות הקודמות, היא מרגישה כמו הישרדות מיקרונזיה. עכשיו שצ'ילטאון מחוץ לתמונה, הגיע הזמן לשובה של הברית האהובה עליי אי פעם - הרנגיידס מעונה 10, כשדניאל ואיאן בתפקיד ממפיס וקישה. ג'ו שוב צועק בחדר הוידויים, תעוף כבר. אני מנסה להתכחש לקיומך אבל אתה מונע ממני זאת עם הצעקות הבלתי פוסקות שלך.

כל הכבוד לפרנק עם המשימה, קצת חבל שהברית צריכה להתפרק אבל כל עוד דן ואיאן נשארים במשחק, העונה תישאר טובה מאוד. כמובן שאני גם לא פוסל תיאוריות קונספירציה למיניהן. בין האוגרים לחזרה של ברנדון, איבדתי כל טיפה של אמון בהפקה. על מה דן מדבר? בטח שהוא היה על הבלוק, מההדחה של בריאן ועד ההדחה של ג'סי הוא היה ה-אנדרדוג של הבית. תיבת פנדורה כוללת את קוביות הכסף, אז כמובן שאו שפרנק יקבל ממש מעט ויוטל עונש על כל הבית, או ששאר הדיירים יקבלו את הכסף. מה שקורה באמת זה ששאר הדיירים מקבלים צ'אנס לזכות בוטו נוסף, שבסוף עושה את דרכו לאיאן.

כל מה שנותר לקוות הוא שדן ירד מהבלוק ואז מצידי ששיין יודח, או דניאל. כמובן, בהנחה שג'ן וג'ו אינם אופציות להדחה.

NP16

New member

איבדתי המון הערכה לפרנק.גם אם יצליח להגיע לגמר הוא לדעתי לא ראוי לזכייה, התחלתי למצוא בו דברים מתחסדים ,הצורה שהוא יוצא נגד דן ,היא כבר מוגזמת, ילדותית וקטנונית ואני באמת חושב שהוא יהיה מושבע ממורמר כמו שהוא שחקן ממורמר. דן אפילו לא עשה לו שום דבר שמלוכלך יותר מנניח שיין. שיין כל יומיים עושה איתו ברית חדשה וממש לא שומר עליה אבל הוא ממשיך לעשות איתו דילים. מי חשב מהשבוע השני ששיין בסוף יהיה בעמדה כזו מצויינת שכולם איתו.
(ג'ן לא מעניינת)

לא יאומן שפרנק הצליח לזכות בHOH הזה אחרי החיסרון העצום, ונראה לי שזה בדיוק מה שהיה עם פורשה בפיינל 6. שהיא הייתה בכל הקרבות וזכתה. אבל הייתה צריכה להתמודד עם הרבה פחות אנשים, כמובן. כנראה שזה הדרך.
ופרנק, אם אתה רוצה להדיח את אשלי, לצעוק בכל הבית כמה ג'ו לא ראוי...
לא בדיוק הדרך, רק דרך ליצור עוד אויב באופן ברור.
אני כבר לא יודע אם בתור שחקן הוא לא טוב, או שפשוט מה שמפריע לו שהוא בן אדם כזה דפוק. הוא בא בטענות לבריטני או לכל הבית שהדיחו לו את הבני ברית שלו, למה מי חייב לו משהו?!
הברית שהיה לו איתם התפרקה מזמן, ובאשמתו שהלך וגם סיפר לכל העולם שהוא תכנן להדיח את דן (גם לדן עצמו בפנים..) אז למה הוא כל הזמן מתייפייף ? הוא מתנהג כאילו אסור לאף אחד לשחק.
שיודח כבר.עד עכשיו רציתי שיישאר ועכשיו אני כבר מחכה לבאק-דור שלו.

NP16

New member
אני חופר אבל דר"א

מה שהיה כל כך טוב בפרנק וגם שמר אותו לדעתי בבית כשלא זכה בווטו, זה העובדה שהוא כל פעם שמר על איזה קור רוח ופשוט המשיך להתנהג רגיל וניסה להיות חבר של כולם ולהשיג את הקולות, הוא לא התלהם הוא לא התעצבן.... הוא אפילו הלך לHOH וניסה להתחבר ..זה מה שכלכך אהבתי בו! הוא המשיך לשחק כל הזמן.
ועכשיו זה ממש להפך.

B R A Y E R

New member
מנהל
צודק

ההבדל הוא שהיה לו את בוגי שאיפס אותו ולא נתן לו להתחרפן. ועכשיו אין!

אני ממש מסכים איתך

באמת לא הבנתי מה הוא רוצה מהם שהוא כועס עליהם שהם הדיחו את בוגי ואשלי. "תתביישו לכם!!"
מה רצית? שהם ידיחו את עצמם והעיקר שבוגי ואשלי ישארו?

אורישקי

New member

וגם מה השנאה הזו לדן? מה הוא עשה לך? אם כבר איאן הוא זה שבגד בו, או ג'ו אם כבר. או שיין היה זה ששיקר לכם כל פעם. אתה בעצמך רצית להעיף את דן אז מה אתה מצפה?
סתם מעצבן

למעלה