BB US 612

De fire

New member
BB US 612 ../images/Emo58.gif

מאיה, איפה הכתובות שלך בארה"ב? רצים להצביע! טוויסטים רולז! בכל אופן, אני ממש מקווה שאין איזה סם הזיות שידרום לאמריקים להחזיר את קראפי אק"י, וישנם סיכויים טובים מאוד שנראה את קאייזר חוזר לבית. ג'אנל נראתה קצת מאוכזבת, אבל אי אפשר להאשים את אשליה שעזבה. להשאר בבידוד 4 שבועות, כשהסיכוי שלה לחזור שואף לאפס מפני שלא היה לה זמן להתחבב על הקהל. גם הזכיה בהו"ה היתה טובה מבחינת "הצד הטוב" (לא הגיע הזמן שנמצא להם איזה כינוי?) והדבר שהכי מעניין יהיה לראות זה האם גם הוא ינסה ליירט את ג'יימס. העונה בדרך להינצלות, מאיה אל תמהרי למלא את 135 הדקות השבועיות האלה בפגישות עם גברברם חסונים.

De fire

New member
../images/Emo58.gif

טוב אז מסתבר שלא צריך כתובת בארה"ב. אני מקווה שהם לא פוסלים לפי איי פי

maya567

New member
BBUS 612 ../images/Emo58.gif

הפסדנו בקרב ננצח במלחמה? בניגוד לאלכס (=גברבר חסון), אני די בטוחה שנראה את חזרתו של קראפי לבית בשבוע הבא. האמריקאים הם עם סתום. להזכירכם, זה אותו עם שנתן לרופרט צ'ק על מליון דולר. הם יחזירו את קפטן מכבי האש הסתום (איפה רואי כהן כשצריך אותו). כאות מחאה על הדחתו של קייזר החלטתי לצפות בפרקי השבוע אחרי שאני אקרא את ההודעות כאן בפורום
. נמאס לי מהעריכה המפגרת שלהם. זה היה ברור לחלוטין שקייזר ילך הביתה. הראו את ג'אנל אולי 2 דקות במהלך כל הפרק. ותזכרו את מה שאמרתי - אחד הסודות העונה הוא שההפקה מתערבת! לפחות האווי HOH. גו בוביז!

De fire

New member
../images/Emo58.gif

מעתיקנית בוביז! בכל מקרה, רוחו של קראפי עשתה לי יותר בחילה מפנטזיה לוהטת בכיכובה של איווט. אם הוא חוזר אני אנהג כמו מרסל. אעבור לצפיה דרך האוזניים, וההודעות בפורום. מצד שני כמו שמאיה ואני שמענו בהאוס קולז, יש חבורות שלמות של נערות "כוכב נולד" שמצביעות בהמוניהן לקאייזר, כך שיש סיכוי אה וכן, מותר להצביע כמה שרוצים באינטרנט.

Nameless One

New member
דווקא לא בטוח. ../images/Emo58.gif

לפי אתר התוכנית הפופולאריות של אריק היא הנמוכה ביותר עם 29 אחוז בזמן שלקייסר יש פופולאריות עצומה של 87%... ככה שאם זה מדד למשהו דיי בטוח להגיד שהוא חוזר.

maya567

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo45.gif

מקבלת את התיקון שלך. גם אם מסתכלים לפי שבועות, הפופולריות של קייזר הלכה ועלתה עד שהגיעה לשיאה השבוע (יש לו את הפופולריות הגבוהה ביותר, כשמייד אחריו ג'אנל והאווי - ובכלל כל הברית שלהם מובילה בפופולריות) - בעוד שקראפי רק הולך ומדרדר עד לשיא השלילי של 29% - מקום ראשון מהסוף, מה שנקרא. ומה סגרנו עם שם בשבילם?

אילקו

New member
בעצם לא בטוח שאפשר כמה פעמים

נכון שאפשר להיכנס לקישור הראשון שוב ואז יש שוב את השאלה אבל אולי זה פשוט מתעלם משאר ההצבעות למרות שזה כאילו לא שומר את הקוקיז שלך או איך שזה לא הולך שם

maya567

New member
לא בטוח ש../images/Emo58.gif

מרסלס אמר שאפשר. הבחורה אמרה שההפקה תשמור על כך שהתוצאות ישקפו את מה שאמריקה רוצה, או משהו כזה. בכל מקרה היו שם מטלפנים שאמרו שהם כבר הצביעו מאות פעמים באינטרנט ובסלולרי. אז כנראה שמותר.

Doji

New member
../images/Emo58.gif 6x12

VOTE KAYSAR
אבל זה נכון שאי אפשר לסמוך על האמריקאים ושהם סתומים, אחרי הכל הם בחרו בבוש לנשיאות. אז נראה כבר מה יקרה, אני לא אופטימי. היה פרק קצת משעמם. אין לי מה להגיד, חוץ מ-
VOTE KAYSAR

willo

New member
../images/Emo58.gif

הכל כבר נאמר, אז רק הוסיף שלפי הפורומים נראה שקייזר חוזר. יהיה מעניין לראות את מי האווי יעמיד לבחירה, האם יש סיכוי שאלו יהיו איווט ומגי?

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif 612

נראה לי פעם הבאה אני אדלג על כל הפרק אראה את התוצאות ואת התחרות HOH וזהו. זה ממש עלוב כל הנסיון לגרום להאמין כאילו ההצבעה צמודה ובסוף יוצא 7-1. זה בכלל אומר שכנראה מיסטר בוביז ורייצ'ל לא מתאמים הצבעות ביניהם כי נראה לי בטוח שג'יימס ושרה כן מתאמים והצביעו יחד להעיף את קייזר. מעניין גם מה יהיה אם וכאשר הקייזר יחזור. האם הוא יתהה למה ג'יימס ורייצ'ל לא ניסו להציל אותו ? בכלל כרגע ללכת נגד ג'יימס ושרה זה מפגר. זה רק נותן למגי והבובות שלה יתרון שלא מגיע להם. האווי חייב ללכת נגד מגי ואיווט. ג'יימס ושרה בינתיים (גם לפי התחרות HOH) בצד הנכון ואין סיבה נראית לעין לרדת ממגי ואיווט כל עוד יש הזדמנות להיפטר מאחת מהן. ג'יימס ושרה נתפסים כלא אמינים (בזכות ג'יימס) אצל שני הצדדים ולכן עדיף בינתיים להשאיר אותם בצד.

De fire

New member
../images/Emo58.gif

אני בעד להעמיד את איווט. ולמרות שהוא לא ממש סיכון אסטרגי אם אפשר אז גם את בובו דה קלאון. שמעתי שבלייב פידס, בנוסף להיותה סתם מעצבנת עד מוות, איווט גם היתה די גזענית כלפי המוצא של קאייזר (ואריק התגלה כגזען לא קטן בעצמו), ואם זה לא מספיק היה קטע שלם שהבחורה יצאה מהבריכה, הלכה לפינה, השתינה שם בחצר, קבל עם ועדה מול כל המצלמות וחבריה, ושטפה את עצמה בצינור. יש 2 חדרי שירותים! מה נסגר איתך? ובו עוד הגן עליה שלפחות היא היתה מספיק הגונה לא להשתין בבריכה. הבחורה מטורפת וחייבת לעוף.

willo

New member
כתשובה יש לי שתי הערות ../images/Emo58.gif

1. מי שהצביע בעד קייזר היה ג'ימס. 2. לפי השידורים החיים קייזר ביקש שיצביעו נגדו בכדי לא ליצור תיקו בינו לבין ג'נל כי היה לו ברור שאיווט, בו, אפריל וג'ן יצביעו נגדו.

בוביץ

New member
../images/Emo58.gifביג בראדר 612 USA

טוב חבל שקייזר עף אלב טוב שגאנל נשארהץ.. אני מקווה שקייזר יחזור. והעיקר לא קאפי אריק. האנשים שם בבית מגזימים מההערצה לאריק עשו ממנו כאילו אלוהים אני מקווה שהאווי יהיה חכם וישים מישהו בין החמישה של מגי-איווט-בו-גן ואריקה.. לשים את גיימס ושרה זה יההי סתם כנגדם כי אין להם רוב בינתיים וגיימס נוטה להיות יותר עם האווי ורייצל וחבורתו מאשר עם חבורת קאפי.

maya567

New member
../images/Emo58.gif

לא מבינה למה יש כאן כאלה שחושבים שהאווי ישים את שרה וג'יימס. האווי חכם. הוא יודע מה טוב מבחינה אסטרטגית.

למעלה