BB 728

• פותח הנושא willo
  • פורסם בתאריך

Oukami Kun

New member
../images/Emo58.gif

את צוחקת? נשפכתי על הרצפה כשהוא עשה את זה. וחוץ מזה, כל הקטע של "אני לא יכול להסתדר בלי וויל" היה כ"כ מאולץ. וזה גם גרם להם להראות עוד יותר הומואים.

IDOffryn

New member
../images/Emo58.gif728

בדרך כלל שלא כל כך ברור מי יזכה בגמר זה עושה אותו יותר מעניין. אבל הפעם בגלל שאני לא ממש סובל את שניהם הגמר הזה ממש לא מעניין.. באמת מה שמעניין זה יהיה לשמוע את המשובעים ואת כל שאר האנשים שעפו מהבית. ושמתם לב שבפרסומת של ההצבעה של אמריקה היה קטע שויל וג'אנל עושים "שיחת טלפון". קראתי פעם שויל סיפר למייק שהם עשו את זה... חבל שלא הראו את זה..

Boran

New member
../images/Emo58.gif

הקטעים של בוגי בלי וויל היו כ"כ עצובים
עם הטלפון והכל. מסכן. בסופו של דבר הטעות של וויל היתה שהוא לקח איתם את ג'אנל ולא את דניאל וג'יימס. החלק השני של התחרות הו"ה היה ממש ממש מגניב. למה היו רק 5 שאלות בחלק השלישי? לא היו אמורות להיות 6? אם זה נכון או לא, אם בוגי זוכה הוא באמת יוצא כמו האץ'. סוג של, כי בגדול הוא כן ניצח את התחרות עצמה בסוף. סתם משו שחשבתי פתאום בנוגע לעיצוב של הבית - היה מגניב לשים את המפתחות / תמונות של כל המתחרים מכל העונות איפשהו. סתם כי זו עונת אול סטאר. גם לעשות את השלב השני של התחרות עם השמות של כל הזוכים היה ממש מגניב. לאריקה לא מגיע מקום שני, אבל לבוגי מגיע מקום ראשון. מצד שני, אם אריקה תזכה זה יהיה אסון. אני ממש מקווה שוויל יזכה בפרס הג'ורי, למרות שאמריקה מטומטמים, אז בטח ג'אנל תזכה.

Oukami Kun

New member
../images/Emo58.gif

בדיוק מה שהוא אמר. ובדיוק התחלתי את עונות 2 ו-5 ><

adi007

New member
../images/Emo58.gifכל העונה../images/Emo6.gif

אני לא מאמינה שבאמת הצלחתי לצמצם את הפער ואני אראה את הגמר יחד עם כולכם. תגובה ראשונה לעונה, אני לא אתחיל לפרט חוץ מזה שוויל אלוהים
וג'אנל מלכה
. חבל עליהם. בוגי פור דה ווין! אריקה סאקס.
אחלה עונה, תודה לכם ששכנעתם אותי לראות!

Boran

New member
../images/Emo58.gif ../images/Emo99.gif

או, שלום לך, טוב שהצטרפת
ג'אנל לא מלכה. ג'אנל תותחית. (יש הבדל. אני מודה בעובדה שהיא תותחית בתחרויות ומבינה באסטרטגיה, אבל עדיין אני לא אוהב אותה יותר מדי) וויל באמת חתיכת מלך. מראה שאפשר לשלב בין להיות מלך מצחיק למלך גאון באסטרטגיה בכל תכניות המציאות של אסטרטגיה בכל הזמנים. העונה הזו בלי וויל ובוגי לא היתה עונה. בוגי צריך לנצח. עכשיו עונה 7. על כל העונה הזו השפיע פרק אחד, לפני 5 שנים, בעונה 2, שבו שני אנשים זרים בשם וויל ומייק (ושאנון) החליטו להקים חבורה קטנה בשם צ'ילטאון...

adi007

New member
../images/Emo6.gif

זה בסדר, הקרדיט מתחלק בין כולם.
אהמצפןאהמ. לא, סתם אלכס, גם אתה עזרת.

amitooshacham

New member
../images/Emo58.gif

אני לא מבין את האמפטיה לבוגי אחרי הפרק הזה.. הפרק הזה ממש גרם לי לשנוא אותו ולעודד את אריקה בגמר. כל הקטע שבוגי בוכה על זה שאריקה בגדה בו והיא "מכשפה בוגדנית" או משהו בסגנון רק גרם לו להיראות מטומטם כי זה מה שהוא עשה כל העונה ואפילו התגאה בזה. אז כשאחרים עושים את זה לצ'ילטאון זה לא חלק מהמשחק כבר? אריקה לניצחון. למרות שזה בטח לא יקרה.

Boran

New member
../images/Emo58.gif עוד שני דברים:

1. זה לא קצת מצחיק שג'אנל מגיעה לפיינל 4, ואז אומרת "איים דאן מייקינג מיסטייקס" ואז עפה? 2. אם ג'אנל היתה זוכה בהו"ה בפיינל 4, לדעתכם זה היה שונה? היא היתה שמה להדחה את אריקה ובוגי, נניח שעדיין היא היתה זוכה בויטו, ואז נראה לכם שהיא היתה מחליפה את אריקה בוויל ועדיין מעיפה את וויל? או שהיא היתה מעיפה את בוגי וחלאס?

MooTzk

New member
../images/Emo58.gif

ג'אנל לא יכלה לזכות בHOH בפיינל 4, היא זכתה לפניו. אבל אם בוא נגיד וכן היה מקרה כזה, אני חושב שהשתיים היו מעיפות את בוגי. ודווקא זה לא כל כך אירוני שאחרי שהיא אומרת "איים דאן מייקינג מיסטייקס" היא עפה. זה באמת היה המהלך החכם שלה במשחק, אבל ברגע שכל המשחק שלך מתבסס על נצחונות באתגרים, כשזה יגמר גם אתה תעוף מהבית.

בוביץ

New member
../images/Emo58.gif

זה באמת רנאה שגאנל הגיעה לאן שהגיעה רק בזכות התחרויות. היא אולי מבינה קצת במשחק אבל מהלכים חכמים היא לא ממש עשתה

בוביץ

New member
../images/Emo58.gif

גאנל הייתה מגיעה לגמר-הפיינל2 אם לא הייתה מעיפה את וויל בפיינל4 כי ווילח בתחרויות היה חלש ומפסיד.

maya567

New member
../images/Emo58.gif728 - האוס קולז

ראיתי עכשיו את האוס קולז עם ג'אנל, והיא עושה לעצמה קצת פאדיחות בכל מה שקשור לוויל. דבר ראשון, היא די הורסת לו כל צ'אנס שיכול היה להיות לו עם החברה שלו (שזרקה אותו, למי שלא ידע) - היא מספרת שהיא וויל התנשקו כשהמצלמה לא ראתה, וההתלחשויות שלהם היו על זה שהוא רוצה שהם יהיו ביחד, ושהוא יפרד מהחברה שלו בשבילה, ושהם רוצים לגור ביחד וכאלה... רחמנות עליה. תראה אח"כ את העונה ותחטוף שוק לפנים.

למעלה