BB 727

• פותח הנושא willo
  • פורסם בתאריך

willo

New member
../images/Emo58.gif 727

למה ג'אנל למה (המהלך הכי חכם שלך במשחק)... קיוויתי למר של וויל וג'אנל, הבן אדם פשוט קלאסה, גם השיחה שלו עם ג'ולי אחרי ההדחה - פשוט משהו אחר. הקטעים של המושבעים היו פשוט גדולים, חבל ששבוע שעבר לא היו לנו קטעים כאלו, הייתי בטוח שהאווי ומרסלס בבית זה יהיה פיצוץ, אני מקווה שזה לא יגמר ברצח. לא הבנתי למה דניאל וCG לא נכנסו ביחד. וויל נפל במללכודת של עצמו, נכון שהוא לא הופתע כי הוא ראה אותן משוחחות, אבל לותר על הוטו? אריקה הוכיחה שכל במהלך הזה חבל שהם לא עשו זאת עם דניאל קודם לכן. המהלך של בוגי יהיר והנסיון להשוות את עצמו להאטץ' מוגזם (אא"כ גם הוא מעלים מס) מה השלב הבא, להסתובב ערום בבית. נראה לי שאריקה בטוח בגמר, אם היא תמצח בHOH, וגם אם לא בוגי לא יקח את ג'אנל כי הוא יודע שאז יש לה ארבעה קולות (מרסלס, האווי, CG ודניאל ולדעתי גם ג'יימס), ג'אנל לא תיקח את בוגי כי נגד אריקה יש לה גם ארבע קולות (מרסלס, האווי, ג'ימס ווויל). נחכה ליום ו' בבוקר ונראה.

../images/Emo58.gif

אין צדק בעולם - וויל בחוץ. מזל טוב ג'אנל, על זכיה בתוכנית, ההפקה בשמיים. קשה לי לדמיין את מייק מצליח לזכות בהו"ה, ואריקה וג'אנל יקחו אחת את השניה (אלא אם כן לאריקה יש שכל, ואז היא תיקח את מייק). מייק יצא דביל. איכשהו כל הזכיה של ג'אנל בוטו פירקה לחלוטין את הקשר של מייק ואריקה. אם היה לו שכל הוא היה מנצל את זה כדי ללכת לאריקה ו"לשמוח" איתה שעכשיו כנראה ג'אנל תעיף את וויל ושניהם ביחד יגיעו לפיינל 2. חוץ מזה, גם הוא רוצה לעשות מעשה בסגנון האץ' - הדבר האחרון שצריך לעשות זה להודיע על זה קבל עם ועדה. לא יודע, נותרנו עם שלושה אנשים שכל אחד מהם איכשהו ראוי לזכות, אבל בכל זאת, לא משנה מי יזכה, אני ארגיש שזו החמצה של העונה.

../images/Emo58.gif

אה, כן, הקטע של המושבעים היה מטורף. האווי ומרסלס דוחים אותי בצורה כל כך שונה, שאני לא יודע מי יותר מגעיל ממי. מסכן ג'יימס שהיה צריך להתמודד עם זה שבוע שלם.

בוביץ

New member
../images/Emo58.gif

ךהגיד על אריקה שהיא ראויה לזכות זה הגזמה היה לה הרבה מזל במשחק הזה אבל תמיד במשחק הזה הרבה אנשים לא ראויים מגיעים רחוק.

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif 727

מה עוד אפשר להוסיף - התכנית הכמעט מושלמת של צ'ילטאון הייתה מבוססת לחלוטין על העובדה שערוצי התקשורת בין ג'אנל לאריקה היו חסומים והתבססו על קנאה/שנאה הדדית. הם לא בנו על זה שהשתיים ידברו וישוו מידע שהן קיבלו מצ'ילטאון. ההחלטה של ג'אנל בהחלט ההחלטה הכי חכמה שלה במשחק וכמו שזה נראה כרגע היא בהחלט ראויה לזכות בכל המשחק הזה. עם כל החיבה שלי לוויל והפספוס שמרגישים שהוא מסיים במקום ה-4 אין מה לרחם עליו - הוא כבר את המליון שלו עשה והוא לא בא וביזה את עצמו באולסטאר כמו האטץ' (אם זה המודל לחיקוי של בוגי אז הוא שגה בבחירה) והרבה מנצחים אחרים שבאו לקייטנה ולא לשחק. יכול להיות שחלק גדול מהאסטרטגיה של וויל ובוגי כמו שהם ציינו התחילה כבדיחה והם לא ממש האמינו בסיכוי שלהם להמשיך רחוק במשחק אבל צריכים שחקנים טובים כמו וויל וגם בוגי להפוך את הבדיחה הזו לפיינל 4 במצב מאוד קורץ לפיינל 2. אני חושב שבכל סיטואציה ג'אנל מנצחת - גם את אריקה וגם את בוגי. אם בוגי או אריקה יזכו הם חייבים לקחת אחת את השניה לא משנה מי הבטיח למי מה - זה המשחק ואם אריקה תיאחז בשבועה שלה באמא שלה ותיקח את ג'אנל לגמר ותפסיד היא פשוט תעשה טעות ענקית. האווי במושבעים זה הדבר הכי הכי דוחה אי פעם - איך אמריקה בחרה בו לכל הרוחות כאולסטאר ?

../images/Emo58.gif

ג'אנל זה שלמות! גם אני הייתי מחסידי פיינל 2 של וויל וג'אנל אבל לא בגלל שזה פיינל 2 אלא בגלל שזה היה קרב ראש בראש בין שניהם. גם קרב כזה בפיינל 4 הוא סביר וזה היה קרב טוב. חבל שלא הראו לנו את וויל מנסה להתחנן על חייו מול ג'אנל, אבל זה באמת לא משנה. עכשיו כשוויל עף, ג'אנל צריכה לנצח את המשחק הזה. היא נכנסה עם מטרה ענקית על הגב, הובילה ברית, פירקה את הברית, הפכה למטרה עוד יותר גדולה, זכתה באינסוף HOH וב-POV והעיפה את הגדול מכולם. אני לא רוצה לחשוב על פיינל 2 בין אריקה ובוגי. זה יהיה נוראי. אותו כולם שונאים ואותה, מי בכלל זוכר שהיא נכנסה לבית? כבר אמרתי שג'אנל זה שלמות?

amitooshacham

New member
../images/Emo58.gif

פרק טוב.. משומה שמחתי כשג'אנל העיפה את וויל. לא יודע למה. ג'אנל הרבה יותר חביבה בתור אנדרדוג מאשר שהייתה בעלת הכוח בבית. אני לא אתבאס יותר מדי אם ג'אנל תזכה. לעומת זאת, הגמר המעניין יהיה בוגי נגד אריקה. לדעתי בוגי ינצח כי כולם ישייכו אותו לוויל ויתנו לו את הקולות.

MooTzk

New member
727 ../images/Emo58.gif

היה שלום, וויל קירבי, השחקן הכי טוב בהסטוריה של הריאליטי. האיש שבלעדיו העונה הזאת לא הייתה חצי ממה שהיא, האיש שהוכיח לכולם שאפשר לבוא עם מטרה בגודל הירח על הגב ועדיין לתמרן את כולם, האיש שהצדיק את כל ההייפ שמאיה עושה לו כבר שנתיים. אי אפשר שלא להשתאות אל מול מה שהוא(ביחד עם בוגי, אבל ספציפית הוא) עשה בעונה הזאת. לדעתי זה הרבה יותר מרשים מההישג שלו בעונה 2, גם בגלל שהוא בא עם מטרה הרבה יותר גדולה, וגם בגלל שהוא התמודד מול אנשים הרבה יותר חכמים מבעונה 2. אז נשארנו עם פיינל 3 מאוד בינוני. אני כולי מעודד את בוגי עכשיו, אין ספק שהוא הראוי ביותר בבית לכסף. אריקה פשוט פוסטמה(ועליה בהמשך), ועם כל הכבוד לג'אנל שגם באה עם מטרה ענקית על הגב, לציין את זה כטיעון לטובת למה מגיע לה לזכות game-wise זה פשוט לא נכון כי בסה"כ היא שם רק בגלל נצחונות בתחרויות. אסטרטגית היא עשתה יותר מטעות אחת במשחק ולהעיף את וויל היה באמת המהלך הראשון החכם באמת שלה. נכון שהיה לה הרבה יותר קשה להשאר בלי הנצחונות בתחרויות, אבל לא בלתי אפשרי. תסתכלו על וויל. אריקה היא ללא ספק הבן אדם שאני הכי שונא מהעונה הזאת. לא מספיק שהיא מטומטמת(להעיף את דניאל? את בסדר?), חיה באשליות(הייתי משלם 1000 דולר כדי להיות לידה כשהיא רואה את פרק 26) ומאוד מושפעת(ע"ע - בוגי שולט בה במשך כמה שבועות טובים), היא גם מעיזה להתנשא כלפי וויל בהודעת פרידה. אם יש משהו שאני שונא זה הודעות פרידה מתנשאות/מעליבות. אלוהים אדירים, המשחק נגמר, תגידו משהו נחמד, או לפחות מכובד. ועוד הבהמה הזאת מרשה לעצמה ללגלג על וויל כשהיא הבן אדם הכי מיותר בבית הזה. אני מפחד שהיא עוד יכולה לנצח את בוגי או משהו. בסופו של דבר, אני רוצה שבוגי ינצח, ואם לא הוא אז ג'אנל. עדיף משחק בינוני מינוס אבל חזק על משחק UTR מפגר. אה, והאווי הוא הבן אדם הכי מגעיל שראיתי בריאליטי מאז סקוט מBB5 או משהו. אני מתבייש שאהבתי אותו בקיץ שעבר. יצאה קצת זועמת ההודעה

Doji

New member
../images/Emo58.gif

חבל. [למרות שאני מרוצה בשביל ג'אנל שעשתה צעד נכון]

IDOffryn

New member
../images/Emo58.gif727

חבל שהוא עף. אני מקווה שג'נאל תזכה. כי אני לא סובל לא את מייק ולא את אריקה אבל מי שממש ממש ממש לא צריך לזכות זאת אריקה בגלל שהיא באמת הייתה שחקנית גרועה וחוץ מזה שהיא "נלחמה" ברגע שהיא הבינה שמייק וויל יעיפו אותה, היא לא עשתה משהו טוב במהלך כל המשחק. בוגי עוד איכשהו שלט בכמה מהלכים חשובים במשחק. אבל הוא עדין מעצבן. והשטות הזאת שהוא עשה הייתה כל כך טיפשית.. וזה נראה כאילו שהם תיכננו להרעיד את כל ההר ואולי גם להוציא דברים מההר, חבל שזה נגמר כל כך מהר..

Boran

New member
../images/Emo58.gif

אני לא מאמין. איזו החמצה. במו רוב בהישרדות 6, הבנאדם תימרן סינגל-הנדדלי את כל המשחק (גם המהלכים הגאוניים של מייק היו בעצם פרי של האסטרטגיה שהגה וויל). העונה הזו היא העונה של וויל קירבי, ורק לו הגיע לזכות. שבוגי יזכה? אני לא יודע. הוא די רכב על הזנב של וויל לכאן (למרות שלא אכחיש שהוא כשלעצמו גם שיחק די טוב). שאריקה תזכה? חס ושלום, זה יהיה כמו אמבר בהישרדות 8 - הבנאדם הכי מיותר ולא חשוב בהיסטוריה ינצח את גדולי המוחות (למרות שבהישרדות זה כביכול גדולי המוחות). והיא אפילו לא כוסית כמו אמבר. גם לא חצי. שג'אנל תזכה? לא יודע. אני לא אוהב אותה יותר מדי, ואני לא חושב שמגיע לה להיות האול-סטארית האחרונה. היא לא וויל. נכון, היא שחקנית חזקה, אבל היא הגיעה לאן שהגיעה אך ורק בזכות: 1 . ניצחון במיליון וחצי תחרויות. 2. העובדה שהיא נכנסה לבית עם עוד איזה 4 אנשים מהעונה שלה, שזכו בתחרות אחרי תחרות ושלטו בבית איזה 4-5 שבועות. 3. שוויל ובוגי הצילו אותה מהעפה בטוחה. ולקחו אותה עד לכאן. המהלך הטוב היחיד שהיא עשתה זה להעיף את וויל, וגם זה רק אחרי שאריקה הכניסה לה שכל. ואם אריקה מכניסה לך שכל - כנראה שמצבך באמת ממש ממש רע. בקיצור, עונה מעולה, שהיתה יכולה להיות מושלמת אם וויל היה זוכה, או לפחות מגיע למקום 2.

למעלה