BB 726

• פותח הנושא willo
  • פורסם בתאריך

willo

New member
../images/Emo58.gif 726

פייר, מה זה התאכזבתי... קיוויתי שיראו לנו את ג'יימס מגיע לבידוד.. סה"כ פרק די צפוי, אריקה הראתה קצת שכל כשהיא איתגרה את וויל ובוגי שאולי יעמידו את בוגי מול ג'אנל, יש לי הרגשה שאם היא זוכה בPOV אז בי, בי וייל. מה יקרה אם ג'אנל תזכה, אני עדיין לא יודע, מצד אחד זה נראה שהיא תעיף את אריקה מצד שני, אולי תהיה לה התגלות? אם וייל יזכה בPOV אז בי בי אריקה כי הוא יודע שבHOH האחרון אין סיכוי שאריקה תיקח אותו.

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif 726

שום דבר מפתיע במועמדים להדחה של בוגי. אני באמת מרחם על אריקה איך היא תגיב אחרי התכנית. היו קטעים מבדרים מהבית במינון הנחוץ. אני לא רוצה לדמיין איך העונה הזו הייתה נראית בלי צ'ילטאון - ועוד בהתחלה אני זוכר כמה התאכזבתי מהם ובמיוחד מוויל שנראה שבא רק בשביל להכניס את בוגי והיה מוכן להיות הראשון לקשקש עם ג'ולי על הספה המכוערת כבר בשבוע הראשון. אם וויל ומייק יהיו השניים שישבו שם בסוף זה יהיה הסיום הכי ראוי לעונה הזו.

MooTzk

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo45.gif

מסכים ב100%. וויל ובוגי הם האנשים הכי ראויים ללא ספק לשבת בפיינל 2 ביחד, ובוגי אמר את זה הכי טוב - אם אחד מהם לא יזכה בעונה, זה באמת פשע.

../images/Emo58.gif

אם עד היום חשבתי שמייק מצליח להוכיח את עצמו כסוג של שווה-ערך לוויל, היום מייק הוכיח למה וויל הוא המאסטר. אני ממש לא מצליח להבין למה מייק חושב שלקחת את וויל לפיינל 2 זה רעיון טוב. אם הוא עדיין לא מבין שהוא לא יכול לנצח אותו, אבל את אריקה כן, אז לא מגיע לו לנצח בכלל. חוץ מזה, הוא בכלל לא היה צריך לזכות בהו"ה, כי ככה יש יותר סיכויים שאריקה תעוף מאשר ג'אנל. בכל מקרה - וויל חייב להיות בפיינל 2, ולו רק בגלל הנאום שהוא ייתן והתשובות שיהיו לו לשאלות. ראיתי רק את הסוף של עונה 2 והבן אדם פשוט מלך העולם.

Doji

New member
../images/Emo58.gif 726

מאז ג'וני פיירפליי של הישרדות אני לא זוכר שחקן ריאלטי שקיבל עריכה כל-כך של villain, כמו שמייק בוגי קיבל בפרק הזה. זה ממש מרושע מה שהוא עושה לאריקה, היא תרגיש נורא מפגרת כשהיא תצפה בקלטות, בייביס, יה רייט. אני מאמין שאם ג'אנל זוכה ב- POV היא מעיפה את ד"ר וויל ולא את אריקה. זה בדיוק הרגע מבחינתה לעשות את הצעד הזה והיא יודעת שאף אחד לא יכול לנצח את וויל בפיינל2. אם ג'אנל לוקחת את וויל לפיינל2 זו טעות לא פחות מטומטמת מהטעות של קולבי בסוף עונה 2 של הישרדות כשלקח את טינה. מחריד לדעת שתחרות הויטו הגורלית הזו כבר נערכה ואני עדיין צריך לחכות לפרק הבא כדי לראות אותה ולהיזהר לא להוריד לייב-פידס או להיכנס לפורומים/אתרים עם ספויילרים. זה אפילו יותר מותח לה-HOH האחרון של הסיבולת שלוקח המון זמן לדעת מי ניצח. אין ראוי מוויל לזכות בעוד עונה של BB.

Doji

New member
../images/Emo58.gif

הפידס למעשה כבר יושבים בהרד-דיסק ומתחננים לדאבל-קליק. שמו של אחד מהם "09.02.06.part02 - Right after veto". מתלבט אם ללחוץ עליו.

Doji

New member
../images/Emo58.gif

שום שליטה עצמית. איך לעזאזל אפשר לחכות עד ליום רביעי(!!) כדי לדעת ?? צפיתי.

maya567

New member
אגב (לא ספוילר)

שמתי עכשיו את הפידס לייב (נרשמתי ל-14 ימי נסיון) - ואני ממש על חבל דק. זה כאילו, לגלות במהלך השיחות מי זכה, אבל בלי ממש לגלות מי זכה
טוב נו, על מי אני עובדת. די ברור שאם לא היום, אז מחר אני אסתכל בפידס ואראה מי זכה בווטו.

Doji

New member
../images/Emo58.gif פידס, הזוכה בויטו

אוקיי, ג'ייני זכתה בויטו, שוב, veto queen, ג'יימס הפסיד גם את התואר הזה. ועכשיו להחלטה - וויל או אריקה. אריקה נאבקת על חייה ואני חייב לציין שהיא מאוד משכנעת ואני הייתי בוחר להעיף את וויל ולהשאיר אותה. אבל ג'אנל חושבת קצת אחרת בנתיים - ג'אנל חושבת שהיא יכולה לנצח את וויל בפיינל2 ובנוסף היא יודעת שוויל גרוע בתחרויות והיא תוכל לנצח אותו בHOH האחרון של הסיבולת בפיינל3 ויהיה לה קשה יותר לנצח את אריקה. לא יודע למה ג'אנל חושבת שהיא יכולה לנצח את וויל. היא לא יכולה. אריקה משמיצה את וויל בפניה ואומרת לה שהוא אמר ש"ג'אנל הורסת לי את החיים", "אני אעיף אותה באופן מרושע בלי שהיא תצפה לזה" וכו', אבל וויל עשה "בקרת נזקים" ושכנע את ג'אנל שזה לא נכון.

Doji

New member
שכחתי שורות רווח, אז זהירות למי

שנכנס להודעה מעליי, כי הספויילר לזוכה בויטו נמצא בשורה הראשונה.

maya567

New member
../images/Emo58.gif וטו פידס

זו לא אשמתי! אבל שיחקתי באש. גיליתי מי זכה בווטו מהתמונות תצוגה מקדימה שהווינדוס נותן
נו אשמתי שמי שזכה/תה מסתובב/ת עם זה בבית בכל הקטעים שאחרי הווטו

../images/Emo58.gif

בטעות נכנסתי להודעה שלך... לא נורא. בכל אופן, דווקא לג'אנל יש סיכוי לנצח את וויל. האווי ומרסלס בטוח יצביעו לה, אריקה ומייק בטוח יצביעו לוויל, מה שמשאיר את ג'יימס, דניאל וג'ורג'. אני יכול לראות את ג'יימס מצביע לג'אנל. אני ממש רוצה להאמין שדניאל תצביע לוויל, אבל זה לא כל כך בטוח, וגם עם כן - זה עדיין 3-3.

maya567

New member
../images/Emo58.gif 726

אחלה פרק. אמנם את רוב הקטעים ראיתי כבר בפידס, אבל עדיין היה פרק מצוין. אחד הקטעים הטובים ביותר - אריקה מצוטטת לוויל ולג'אנל, בוגי קולט את זה - ועושה ב"טעות" רעש. ג'אנל וויל לפיינל 2!

amitooshacham

New member
../images/Emo58.gif

ראיתי אתמול ושכחתי להגיב
בכל מקרה, אריקה עיצבנה אותי.. כמה רמזים צריך לתת לבחורה כדי שתקלוט שבוגי לא הולך לקחת אותה לפיינל 2? לא נראה שהיא מנסה לעשות משהו בנושא, למרות שהיא כבר מתחילה להבין את זה.. מבאס שביום חמישי כבר יש עוד הדחה.. נמאס מהפאסט פורוורד הזה, אני רוצה שבועות נורמליים עם שלושה פרקים מלאים ולא פרק אחד עם שמונים תחרויות.

בוביץ

New member
BB 726../images/Emo58.gif

אריקה מפגרת ואני לא סובל אותה הכי עצבן אותי בנאום 'פרידה' שלה לדניאל אצל גולי היא כאילו בכתה וביקשה מדניאל שבכל זאת תצביע בעדה. זה היה משחק ברור של אריקה. ושתפסיק לשחק את החסודה הבוכייה. אם דניאל אמרה בהליכה בסוף שהיא תצביע לשחקן הכי טוב זה בטוח לא את אריקה . אל תשלי את עצמך. גם אם תגיעי רחוק זה בעיקר בזכות בוגי ווויל. לדעתי הטעות של וויל הוא גאנל גאנל לדעתי תעיף אותו באפשרות הראשונה שיזדמן לה היא יודעת שוויל בפיינל 2 הוא בלתי מנוצח. מישהו יודע אם יהיה עונה 8 ?

Mr Bing

New member
../images/Emo58.gif

חייבת להיות! למרות שאחרי עונה כזאת אני לא יודע אם יש הרבה לאן להתקדם..

למעלה