BB 725

• פותח הנושא willo
  • פורסם בתאריך

willo

New member
../images/Emo58.gif 725

הנחמה היחידה היא שהתרנגול התעופף מהלול... ההדחה של דניאל הייתה צפויה, וויל פשוט גאון, הוא מייד הבין מה קורה ולמה זה נקרא FF והתחיל לפעול. נראה לי שהוא רצה להעיף את אריקה כי מעולם לא ראיתי אותו מתאמץ כלכך בתחרות וטו, אבל אריקה הצליחה. חבל שלא הראו את ג'יימס מגיע לבידוד. אני מקווה שאריקה לא תזכה בHOH שבוע הבא אלא ויל או מייק,ועדיין יהיה מעניין את מי יעמידו? האם את ג'אנל/אריקה ואז יספרו לכל אחת מהן שהיא הגולם? במקרה כזה אם וויל הHOH ג'אנל בחוץ ואם בוגי HOH אריקה בחוץ... מנגד אם אריקה לוקחת HOH וג''אנל VETO זה הסוף של CT וחבל. וויל לגמר

willo

New member
ספוילר| עוד שני דברים

שני הקטעים הקומיים של השבוע:- ג'ורג' הולך ישר לשבת במקום של המועמד, וג'טולי בשביל המשחק שולחת אותו לספה הרגילה. אבל הכי טוב, וייל מתלונן שהוא שבר את האגודל באתגר הוטו ואריקה אומרתשגם היא שברה ציפורן...

Doji

New member
../images/Emo58.gif

לא, זו היתה אריקה שאמרה את זה. אתה מתבלבל כי ג'אנל אמרה ששברה ציפורן כשרבה עם ג'יימס על בובת הוודו של האווי ב- POV.

willo

New member
../images/Emo58.gif צודק, טעות שלי

ראיתי שוב, כנראה שהסלידה שלי מאריקה כ"כ גדולה שדמיינתי שהיא אמרה.

Doji

New member
../images/Emo58.gif

אין לי כבר את הפרק על ההרד-דיסק, אבל אני זוכר שזו היתה אריקה. הראו את וויל אומר ששבר את האגודל בדרכו למטבח ואריקה וג'אנל הלכו לידו באותו כיוון ולא ממש הראו מי אמר את זה, אבל זה נשמע כמו אריקה. "you will see on the tapes when you get out of sequester" טוב, זה לא כזה משנה.

Doji

New member
../images/Emo58.gif 725

yayyyy נו מור צ'יקן ג'ורג'! חיכיתי לראות את הכניסה של ג'יימס לסקווסטר, אבל היה פרק עמוס מידי. למה בכלל קיצרו שבוע מהעונה? אפשר היה למשוך את הפרק הזה על שבוע שלם. צ'יל טאון רולז. הגיעו למצב האופטימלי של פיינל4 מבחינתם.

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif 725

פרק די צפוי. התחרויות זכרון האלה תפורות על ג'אנל וזה לא מפתיע שהיא זכתה בכל תחרות כזו כמעט מתחילת העונה. דניאל עזבה לפחות בצורה יפה והבינה שאין לה מה להיות מרירה. הקטע של צ'ילטאון מצרפים את השלישיה שנותרה אליהם היה מעולה. איך כל אחד שם (אולי חוץ מג'ורג' שדי מבין שמסתלבטים איתו) בטוח שהוא הצלע השלישית. למזלם הם בחרו באריקה וג'אנל שלא ממש סומכות או מחבבות אחת את השניה מתחילת המשחק. לכן מידת השיתוף מידע שלהם היא אפסית ואין להם את הסכנה להיחשף בתרמית שלהם. ה-HOH הבא יקבע הרבה לגבי זהות הפיינאל 2. יותר חשוב מלהיות HOH השבוע הזה להיות מחזיק ה-POV שבעצם יקבע בלעדית (אלא אם כן ה-HOH יזכה גם ב-POV ואז ההחלטה היא אצל האדם הנוסף שלא מועמד) מי ילך הביתה.

Boran

New member
../images/Emo58.gif

"למזלם הם בחרו באריקה וג'אנל שלא ממש סומכות או מחבבות אחת את השניה" למזלם? למזל אין פה קשר. הכל מתוכנן מראש. הקטע הכי טוב בעולם: וויל מציג את עצמו: "ד'יי קול מי דה פאפטמאסטר". הטעות היחידה של צ'ילטאון- לקחת את ג'אנל לפיינל 4. הבחורה שברה שיא של כל הזמנים בזכיה בתחרויות, לקחה יותר הו"ה בעונה אחת מכל מתחרה בעבר, ויש מצב שגם בויטו היא שברה שיא, אז אם צ'ילטאון רוצים להיות בפיינל 2, לקחת את ג'אנל לפיינל 4 זה לא חכם במיוחד.

MooTzk

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo45.gif

וויל חייב לזכות. הוא הגיע קרוב מדי בשביל לעוף עכשיו.

Boran

New member
../images/Emo58.gif

זה גם לא קשור ללאן הוא הגיע. הוא פשוט גאון מדי ושלט בכל העונה הזו יותר מדי בשביל לא לזכות. אחרת הוא ישדוד מדניאל את התואר "השחקן הכי טוב אי פעם שלא זכה". למרות שהוא כן זכה מתישהו. זה יהיה כמו רוב ס. בהישרדות 6.

Mr Bing

New member
../images/Emo58.gif

כמה דברים- 1. עוד מישהו שם לב שאריקה אומרת לכולם שהתמונה שלה בקיר השתנתה לג'ייס שחור-לבן? זה היה אחד הקטעים שהכי אהבתי בפר
2.רק לי חבל על התרנגול? 3.מה היה הקטע המיותר הזה שהביאו את האיש עם הזקן לתרנגול?
4.מי יתן ובוגי זוכה בHOH הבא ואריקה בחוץ! GO JANELLE!

maya567

New member
../images/Emo58.gif

זה הקולונל של KFC... ג'ורג' כל הזמן בכה בבית שהוא רוצה לאכול, אז הביאו לו דלי של עוף מטוגן, ואת הבחור מהפרסומות והלוגו של KFC להביא לו את זה.

maya567

New member
../images/Emo58.gif ביבי725

פיינל 4 פשוט מעולה. מצב אידיאלי - 4. אריקה 3. בוגי. 2. ג'אנל 1. ויל. מצב מבאס משהו וכפי הנראה יקרה 4. ויל. 3. ג'אנל. 2. בוגי 1. אריקה לפי איך שזה נראה עכשיו, ומישהו גם כבר ציין את זה, הכל תלוי ב-HOH וב-POV הבא. הם יקבעו את הפיינל 3 והפיינל 2. אם מסתכלים על סיכויי זכיה - וויל זוכה מול כל אחד מהם, ג'אנל זוכה מול בוגי ואריקה, בוגי יכול לזכות מול אריקה, אריקה יכולה לזכות מול בוגי - בגלל זה - לצערי - הפיינל 2 יהיה שניהם. במקרה כזה, אני מעדיפה את בוגי זוכה. טוב, הכל תלוי עכשיו בתחרויות. ויש לנו מצד אחד בחורה שזכתה ברוב המוחלט של כל סוג שהוא של תחרות שהיתה העונה בבית. בחורה שניה שזוכה כשהיא חייבת לזכות (או כשג'אנל לא ממש מתאמצת לזכות, כמו היום בווטו). בחור אחד שמגיע בדר"כ קרוב, וגם זוכה כשהוא חייב. ובחור אחרון - שלא ממש אכפת לו מכלום, והיום היתה הפעם היחידה שהוא ממש התאמץ - וגם כמעט זכה. אז האם זה אומר פיינל 2 של ג'אנל ואריקה? אין מצב... שתיהן לא ילכו לגמר אחת עם השניה, אלא אם כן הן יעשו איזה דיל מטורף בתחרות של הפיינל 3. בקיצור, בוא נקווה שהשבוע ג'אנל תזכה ב-POV וויל ב-HOH, ואז אריקה תלך הביתה.

../images/Emo58.gif

סביר להניח שזה מה שיקרה. היחיד שאין לו שום סיכוי לעוף זה וויל. המקרה היחיד זה אם ג'אנל זוכה בהו"ה ואריקה בוטו, מה שלא יכול לקרות כי ג'אנל זכתה בהו"ה האחרון. אפשר לומר שזה די בטוח שג'אנל תזכה בוטו, ככה שהכל תלוי במי יזכה בהו"ה. אם אריקה זוכה - מייק הולך, אם וויל או מייק זוכים - אריקה הולכת.

maya567

New member
../images/Emo58.gif

לא כזה ברור שג'אנל תזכה בווטו. אני מקווה מאד שהיא תזכה בווטו - אבל זה לחלוטין לא ברור. כמה שסה"כ יש רק 4 אנשים, יש עדיין כל כך הרבה סינאריו'ס שיכולים לקרות, שזה מחרפן. אם אריקה זוכה, ומעמידה את וויל וג'אנל - בוגי יעיף את ג'אנל. אבל אם ג'אנל תזכה בווטו, אז ג'אנל קובעת מי עף - ותעיף כנראה את בוגי. אם ויל זוכה, הוא מעמיד את אריקה וג'אנל, ואז בוגי מעיף את ג'אנל. אלא אם כן ג'אנל זוכה בווטו, ואז מעיפה את.. הממ... אחד מהם. אם בוגי זוכה, הוא מעמיד את ג'אנל ואריקה, וויל מעיף את אריקה?, אבל אם ג'אנל זוכה בווטו - אז ג'אנל מעיפה את אריקה? את וויל? וזה עוד כשאני מניחה שרק ג'אנל זוכה בווטו. הרי יש מצב שאריקה בכלל HOH, ואז בוגי זוכה בווטו. בקיצורררררר בלאגן טוטאלי, ואני חייבת להפסיק לחשוב על זה. אגב, נצלו את ההזדמנות - הרשמו ל-14 יום התנסות בריל, בשביל לראות את הפידס בחינם. אני נרשמתי קודם, רק חבל שעכשיו כולם ישנים

Mr Bing

New member
../images/Emo58.gif

אפשר להרשם ל-14 יום התנסוץ בפידס?
והם לא מבקששים פרטים וזה?

למעלה