Battlestar Galactica

Usul19

New member
חשבתי שכותבת ההודעה זאת בחורה...

אבל אז התברר לי שזה בחור, שלומד בתיכון, ועוד לא באמת יודע מה זה C++ אלא אולי מכיר תכנות של כיתה י'.

Echelon

New member
סלח לי מאוד,

קודם כל, אני לא בחורה! דבר שני, אני לא סתם תלמיד תיכון והאמת שזה היה קצת מזלזל מה שאמרת. אני יודע C++ עוד מכיתה ח', והנה עוד כמה דברים שאני יודע: Pascal, Java, JavaScript, HTML, Visual Basic, MySQL, PHP, ועבדתי גם עם עוד כמה שפות פחות סטנדרטיות. לפני שאתה סתם אומר, אני עושה השנה שתי בגרויות של מחשבים, גם היחידה הבסיסית בC, וגם יחידת עיצוב תוכנה בפסקל, והיחידת בחירה שזה Object Oriented Programming בJava. גם התחלתי לעבוד על הפרויקט שיוסיף לי עוד 5 יחידות בבגרות. שנה הבאה אולי אני ילך ללמוד באוניברסיטה הפתוחה. ואם נסתכל רק על C, תאמין לי שאני עדיין יודע הרבה. בקיצור, פעם הבאה רצוי שלא תשפוט מיד.

Usul19

New member
אני לא שופט פה אף אחד ולא מזלזל באף

אחד... ולא הגבתי פה בקשר לידע שיש או אין לך, כי אני לא יודע מה אתה יודע ולא, אבל אתהל א יכול להגיד מה קל ומה לא קל, למישהו שלומד את זה באונ', ולומד את זה ברמה "קצת" יותר גבוהה ממה שאי פעם לימדו או ילמדו בתיכון. יכול להיות אתה יודע תיכנות יותר טוב ממני, אני לא יודע אם כן או לא, אבל אתה לא יודע אם זה קל באונ' או לא, נכון? בהצלחה בבגרויות אגב.

Echelon

New member
תודה

ואני באמת לא יודע מה עושים עוד באוניברסיטה, אבל השפה לא קשה בכל מקרה :p

Usul19

New member
מה שעושה אותה קשה זה המבחן המעשי

והשפה עצמה באמת שלא קשה להבנה (אם כי ג'אווה הרבה יותר פשוטה), אלא הפן המעשי בה קשה...

deathcaster

New member
הכל יחסי

מה שקל לך יכול להיות קשה לאחרים ולהיפך , גם אתה ממהר לשפוט . במיוחד שהמרצה שלך היא אידיוטית גמורה
אבל כפי שאמרתי , זה קורס עובר/לא עובר , אני מקווה שהמבחן לא יהיה קשה...

Enderew

New member
תיכון לעומת אוניברסיטה

בתור מ י שעשה את הבגרות ב CPP ושנה אחרי זה למד CPP באוניברסיטה, אין מה להשוות רמות. בתיכון רק צריך תוכנית שתעבוד והכל. באוניברסיטה עובדים על התכונות הכי קטנוניות של עקרונות ה OP. מה מותר, מה אסור, מה כדאי, ומה מסתיר הכי טוב מידע. וכל שפה אפשר להפוך לקשה עם השאלות הנכונות. אגב, מישהו כאן אולי יודע ML?

Usul19

New member
נצל"ש...

אני עומד לראות היום את שני הפרקים של סיום העונה הראשונה (
) מישהו יכול לומר לי עד כמה הם טובים? עד עכשיו העונה הייתה טובה מאוד... אני מקווה שאני לא אתאכזב משני הפרקים האחרונים.

nzkiwi

New member
לא רוצה לקלקל לך אבל...

אתה לא תאכזב! אין כמו סיום עונה! פרק שמשאיר אותך במתח עד לעונה הבאה... איזה כיף זה.

למעלה