Battlestar Galactica

Battlestar Galactica

מישהו יודע למה אין המשך אחרי 13 פרקים? סידרה מ-ד-ה-י-מ-ה! היא עברה את סטארגייט באחוזי הצפייה בארה"ב.

Cyclist

New member
אתה בטוח???

הפרק האחרון השאיר הרבה אופציות להמשך.. אם זה נכון שלא יהיה המשך,זה מאד מצער!:=(

TUVIX

New member
לא יהיה המשך לסדרה, לא מתוכנן

לפחות ה12 פרקים + הפיילוט זה כל מה שתוכנן

G Spot G

New member
בטוח?

אתה בטוח? מאיפה המידע? כי הסדרה דווקא ממש הצליחה, והסיום משאיר הרבה מאוד מקום להמשך.

גיא ע

New member
עוד לא סגור סופית

הפרק האחרון זכה לרייטינג גבוה במיוחד צריך לחכות לחדשות בנושא

M a r k M

New member
תשובה

אין כרגע המשך כי אולי פרק הסיום של העונה הראשונה שודר לפני שבוע? הם נמצאים כרגע בצילומי עונה שניה. אם אתה רוצה עוד חומר על הסדרה תחפש בגוגל battlestar news/spoilers/forum ותמצא די הרבה לינקים.

Chelnak

New member
נצל"ש:../images/Emo32.gifנגמרו לי הבחינות!!!

עכשיו אני יכולה לצפות בסטארגייט בלי נקיפות מצפון...

kinspirit

New member
../images/Emo65.gif מזל טוב!!!!!!!

אני מקנאה בך kinspirit שיש לה עוד שני מבחנים מפחידים השבוע ואז יהיה לה שבוע וחצי של מרתון סטארגייט אטלנטיס מטורף

deathcaster

New member
כולי קנאה במדעי הדשא

היום היה לי מבחן באלגברה ( או בתרגום לעברית - סינית עתיקה
) שבוע הבא מבחנים בכימיה אנליטית ובשפת C++ בשבוע הבא אחריו מבחנים בפיסיקה ובביולוגיה של התא ( או בתרגום לעברית קטסטרופה ) ואח"כ כמובן מועדי ב'

Echelon

New member
:-o

C++ זה קל
. על מה יש לך מבחן? ולי יש ביום רביעי בפיסיקה ויום שני בתנ"ך. :-\

deathcaster

New member
תשובה

C++ זה קל , יכול להיות , אבל לא שדוחפים לך חומר של שנתיים ב-7 שבועות , על מה המבחן ? , על איתור שגיאות בתוכנות וכל השטויות הללו , אבל היי , זה מבחן עובר/לא עובר , כך שלפחות כאן אני יותר רגוע , מספק 55
ומה אתה לומד ? פיסיקה + תנ"ך ? ?????? אתה תלמיד או סטודנט בפקולטה " למהנדסי תיאולוגיה " או משהו כזה ? זה דווקא יכול להיות נחמד , לשלב בין פיסיקה לתנ"ך ..... היה קטע ענק בקורס ביולוגיה של התא , כאשר בגדול , מן הטבעיות שהקורס הזה הוא במהותו אתיאיסטי כי הוא עוסק בתהליכים אבולוציוניים ברובו .... איזה סטודנט שאל : איך נוצר תהליך X ? ( כאשר X מייצג משהו שקשה להסביר , אבל האמת שאני לא זוכר על מה בכלל מדובר
) . וראש החוג ענתה : " אתה זה תצטרך לשאול את זה שאסור לנקוב בשמו " אז אני אמרתי בפליאה : " וולדרמוט" ? וגלי צחוק אדירים הדהדו באודיטוריום

Echelon

New member
חה!

סטודנט אני אולי יהיה בשנה הבאה באוניברסיטה הפתוחה. נכון לעכשיו אני תלמיד בכיתה י'. לא ממש מעניין אותי תנ"ך, אבל פיסיקה זה אחד מהמקצועות בחירה שלי
. למרות שהתיאוריה שלך על שילוב וכל זה נשמעת מעניינת, ויש מורה בבית ספר לפיסיקה (שאותי הוא מלמד מתמטיקה) אבל הוא גם דתי. והקטע עם וולדמורט קרע אותי

Usul19

New member
C++ זה קל תלוי איפה ועם צי את לומדת

איפה את לומדת?

למעלה