Battle StarGalactica

Nogmor

New member
Battle StarGalactica

סתם לידע כללי, משדרים פרקים של הסדרה בערוץ יס2 (YES2) כל יום השבוע, בשעה 20:30 ושידור חוזר ב14:00 ומשהו. נראת סדרה נחמדה קצת. - כמובן שעדיין עדיפות לס"ג, כאילו, דה.

superdead

New member
פתחתי כבר

שךושה דיונים על זה אף אחד לא מגיב וחבל בדיוק בגלל זה סטארגייט לא גדל בארץ כי אף אחד לא מתעניין בסדרה שהוא לא מכיר קחו את הזמן שלכם תראו פרק שניים ותאמינו לי אם כל בן אדם היה עושה את זה גם לסטארגייט וגם לכל סדרה אחרת יהיה בסיס מעריצים גדול מאוד בארץ

מה שאתה אומר הוא לא נכון, 'צטערת

היו פה בעבר דיונים כבר על BSG, ודי נרחבים, במיוחד כשהיו פרקים חדשים בחו"ל אבל: זה לא הפורום המתאים, כבר אז הוצע לפותח הדיונים לפתוח פורום או קומונה בעניין, אם אני זוכרת נכון, נפתחה קומונה (שאני כרגע לא יודעת מה הלינק שלה אבל בטח מישו יכול למצוא מהר ולהביא *שיעול* סלמאק *שיעול* זה לא נכון שאף אחד לא מתעניין, פשוט אנשים לא מדברים על זה פה כי פה זה פורום סטארגייט לא BSG.. נכון, לשתי הסדרות יש את המילה "סטאר" בהן, אבל אין קשר ביניהן ודיון על BSG יהיה אוף טופיק בפורום הזה (דבר שלא סימנת אותו כשפתחת את ההודעה שלך שם למטה. ועוד דבר, לא במת פתחת שרשור לדיון, זו היתה הודעת המלצה ויידוע כי התחילה הסדרה.... אולי בגלל שזו לא היתה הזמנה לדיון (כי לא סיימת במילים "מה אתם אומרים על הפרקים" או משו כזה) אז אולי בגלל זה לא שרשרו דיון להודעה שלך. בכל מקרה, יש לכך קומונה, זה לא הפורום המתאים ו.... זה לא נכון שסטארגייט לא מוכרת כי עובדה שיש לה המוני צופים וחלקם מגיעים לפה בטיפין טיפין וכל פם פותחים ואומרים "ווי, חשבתי שאני היחידי שצופה בסדרה הזו"....

Nogmor

New member
הקשר בין BSG לסטארגייט! ../images/Emo6.gif

אולי במהלך התוכנית, פתאום BSG תלחם ברפאים, באוריי, ואז הם ימצאו את הארץ ויפגשו עם ס"ג 1?? אולי זה יקרה, הא? לא חשבתם על זה, הא? ואז כרגיל ס"ג1 ימצאו דרך לנצח את הסיילונים וBSG תנצח את האוריי וישרור שלום עולמי. סוף. (בטח יקרה באיזה עונה 19 של ס"ג...) הא? הא? הא? למה לא? זה פנטזיה במילא, לא?

subatoi

New member
חכה, תוך כמה שנים

יהיו סרטי חובבים כאלה שיראו קרבות בין חלליות משתי הסדרות או משהו כזה. כמו שיש כבר מלפני כמה שנים למב"כ ולבבילון 5. מעריצים אוהבים דברים כאלה

Chelnak

New member
כדי שהשרשור הזה לא יהפוך למכוער,

אולי כדאי לעצֹר את הויכוח כאן... מעין הפסקת-אש שכזו.
(זה הדבר הכי קרוב ליונה שמצאתי באמוטיקונים, מצטערת)

סלמאק

New member
איזה אש? אפילו ניצוצות אין פה...

הכל ברוח טובה
(הכי קרוב לרוח שמצאתי)

Iced Hammer

New member
נצל"ש- ראיתי עכשיו את

הפרק האחרון של 4400 (שיצא עד עכשיו 3x11) ומייבורן שם!!

1Life1Death

New member
אני ראיתי אתמול פרק של הרקולס הצעיר

מדברים פה על סדרות אחרות אני אביא גם אחת

sprqy

New member
נכון!

אני מקווה שיהיה לו עוד תפקיד בהמשך הסדרה! שחקן מצויין...

Fantasy WRC

New member
התבלבלתי, היום רשום שהיה פרק 1

ו 2.. חשבתי שהם חוזרים על פרקים ראשונים.. ראיתי את הסוף, והבנתי שמהשהו לא בסדר כאן? מה אתם אומרים? מי ראה את פרקים היום?

nzkiwi

New member
אני ראיתי היום את פרקים 1 ו-2

והיה רשום שאלה פרקים 1 ו-2 וגם מה שהיה בפועל זה פרקים 1 ו-2. ורציתי להגיד עוד משהו: פרקים 1 ו-2

למעלה