Battery

SlyStone

New member
Battery

היי, אני חדש פה... קוראים לי שחר. יש לי שאלה..: לאחרונה רציתי לבדוק את ה-Battery... (עדיין אין לי קיובייס... בקרוב אני מקבל) ל-Batery שני דיסקים ושנייהם מכילים רק קבצי סאונד של תופים?? ז"א, אין איזושהי תוכנה בפני עצמה שאני יכול לעבוד בה? ואם לא, אז בתוך הקיובייס אני לא צריך איזו תוכנה? הסאונדים האלה יספיקו לי לבנות מקצב תופים? (כמו שהזכרתי לפני, עדיין אין לי קיובייס ואני לא יודע בדיוק איך כל העסק עובד)

SlyStone

New member
ועוד משהו בבקשה...

שאלה למי שמנגן פ'אנק או משהו בסגנון... אפשר לקבל מה-VST הזה גרוב? יש איזה רגש או שזה נשמע כמו כל דבר במחשב(- כמו מטרונום)?

kundara

New member
חח על הגרוב אתה אחראי

באטרי זה מכונת תופים עם המון אפשרויות. חסרים לך סמפלים של תופים - תשיג עוד.

SlyStone

New member
לא נראה לי שהבנת...

יש לי מלא סאונדים של תופים... אבל אין לי אף מכונת תופים. מאיפה אני משיג את המכונת תופים של Battery??

kundara

New member
בעקרון

אתה יכול להמיר כל פורמט לפורמט באטרי חוץ מזה, היא קוראת קבצי אודיו, כמו wav ו aiff

sampler

New member
אני יכול להמיר כל פורמט לפורמט

שיתאים לפלאגין כלשהו?

kundara

New member
כן, לסמפלארים העיקריים

באטרי, הליון, קונטאקט, ריזון, וכו' וכו'

SlyStone

New member
הראש שלי עוד לא מסודר...

כשאני בקיובייס... אני רוצה לבנות מקצף תופים בקיובייס... אני בונה אותו עם ריזון (נגיד) כמו שאני בונה עם ריזון בלי קיובייס??? (אותו הדבר לגבי באטרי...) אתה רשאי לקרוא לי סתום אם בא לך...

kundara

New member
בשביל זה צריך מקציף

חה חה חה סתם, לא הבנתי את השורה של השאלה התבלבלת במשהו?

SlyStone

New member
הבנתי

לא משנה, כבר הבנתי... תודה. אבל עוד משהו. עם הקיובייס קיבלתי VSTI תופים אחד... איך אני יוצר Sound Bank מסמפלים שאני רוצה..? מסאונדים של תופים שיש לי על המחשב...

למעלה