battery 2

szentrum

New member
battery 2

שלום חברי קהילת קיובייס יקרים. רציתי לשאול אם מישהו מתעסק עם בטרי 2 ואם הוא יוכל לתת לי קישור לאיזה טוטוריאל כלשהו לא איכפת לי אם זה סרט או מסמך, העיקר שיהיו הוראות על התוכנה. תודה.

dmt4me

New member
אחלה ויאסטי.

בעקרון זה מעין סמפלר,לא מסובך-אתה יכול לדגום לתוכו קבצי WAVE ,את הטעינה אתה מבצע דרך המלבנים הלבנים ופשוט זה מתפרש לך על המקלדת( בקיי אדיטור) שים את העכבר על אחת המשבצות ותקליק כפתור ימני ואז add.. אני מאמין שאחרי כמה תרגולים אתה תלמד לאט לאט איך דוגמים לתוכה ,ואיך משתמשים באפקטים שבה.בהצלחה.

Domnastic

New member
יאללללה אני מנצל"ש חח

השעה 00:48 אני עם הבאס על 0 במערכת, טראבל עד הסוף עם החשמלית שלי מעביר תווים לתוכנה - זה מה שיצא. אם יש קרטועים, מצטער מראש, אי אפשר לנקות סאונד על ווליום נמוך ב1 בלילה.
מבחן שכבתי בהיסטוריה יום ראשון, קורע תתחת, לא אהיה פה כמה ימים חח. wish me luck ait? |with no net מסטול מת|

elper11

New member
אתה מודע ש..

Send It הישראלי נדפק קצת...והלינק שלך לא פועל... :))

Domnastic

New member
אלעד יא חציל, זה עובד../images/Emo163.gif

אגב זה יו סנד איט, לא סנד איט הישראלי.

Domnastic

New member
אלירן מכיר את גאנז נ' רוזס../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

|המום אחושרמוטה כי חושב שאלירן הוא טיפוס רק של פול און וסקס&דראגס&האוס|
חח

dmt4me

New member
בו'אנה..

אל תלכלך,הגעתי לאלקטרוני מרקע של רוק כבד,ספלטורה-נירונה-מטאליקה-מגאדט-ועוד ים..מופתע אה..?חח

Domnastic

New member
ספלטורה../images/Emo70.gif חח אלירן יא פריק../images/Emo6.gif

סתם, מה אני מדבר אני מנגן שירים של מטאליקה |טמבל אחושרמוטה| |פתח סוד|אגב פריקיות הכי עושות לי את זה|סגור סוד רבאק|

szentrum

New member
שוב על הבטרי 2

התוכנה באמת נוחה מאוד ומובנת אבל יש את האפשרויות האלה שהייתי מבין הרבה יותר טוב מטוטוריאל מאשר מלשחק בזה בעצמי. למשל יש את האפשרות שם לעצב את הסאונד. מעצבן אותי שאני אף פעם לא באמת יודע מה אני עושה, כאילו אני משחק שם עם הגרפים האלה והכל אבל תאורתית אני לא באמת יודע אם ככה הצליל אמור להישמע. kundara ראיתי שאתה מאוד מקפיד על חוקי הסאונד, יש לך כמה עצות בשבילי לגבי הבטרי? תודה רבה לכולכם על העזרה

למעלה