bate rk6 50

danielk55

New member
bate rk6 50

שלום
מצאתי מישהו שמוכר bate rk6 50 שנת 1997 במצב טוב מאוד השאלה שלי זה עם הוא אופנוע טוב? ועם עוד שווה להתעסק עם האופנועים האלה? ואם כן באיזה מחיר כדאי לי לקנות אותו?
תודה מראש

Vaderom

New member
אין אופנוע כזה ידידי

אני מנחש שהתכוונת לבטא ארק 50, שזה קטנוע ולא אופנוע.
ולא, לפי השאלה שלך, זה לא קטנוע טוב בשבילך. הוא ישן, נדיר ואתה בסבירות גבוהה מאוד תאכל איתו צרות שיעלו לך הרבה כסף.
&nbsp

danielk55

New member
אז מה זה?

Vaderom

New member
צודק, לא הכרתי אותו בעבר

לא ידעתי שיש בארץ בכלל.
&nbsp
שאר הטיעונים שלי עדיין תקפים - נדיר, ישן, אף אחד לא מכיר אותו ומעטים ירצו להתעסק.
אם אתה מוכן לקחת על עצמך פרוייקט כזה - יכול להיות מגניב וכיף, אם כי כנראה יקר ארוך ומסובך.

tygger

New member
בטא... לא Bate

מבחינת האופנוע זה אופנוע ישן נושן.
לא רק זאת, אלא גם שהוא 50 סמ"ק, מה ששם אותו בתחום ההישג של כל מיני ילדים זבי חוטם ללא שום ניסיןו רכיבה למעט הרצון להרשים כל מיני אנשים.
במידה וזה לא כך אז זה מישהו שרוצה לרכב בשטח מכיוון שזה היה אחד ה-כלים לשטח.
רק מה, שבגלל אותן הסיבות לעיל, מדובר באופנוע שלא סביר, עד גבול הלא הגיוני לחלוטין, שהיו לו חיים קלים.
&nbsp
"במצב טוב מאוד" היא הגדרה מעניינת בשוק שלנו. זה שהפלסטיקה נראית נקייה לא ממש אומר הרבה.
לא שאני שולל על הסף, רק שזה יהיה מאוד מאוד מאוד מאוד (מאוד) נדיר למצוא כלי כזה במצב תקין, שלא נאמר בכלל מצב טוב.
&nbsp
הספידומטר תקין?
כמה ק"מ הוא עבר? כמה שעות מנוע?
אם הוחלף הספידומטר, מתי?
מתי הוא עשה החלפת בוכנה בפעם האחרונה?
מתי הוחלף השמן במתלים ומתי טופלו המתלים ואצל מי?
מה מצב הג'אנטים שלו?
מה מצב הדיסקים (בלמים)?
&nbsp
האם יש לו תיקוני שלדה? ריתוכים ודברים כאלה?
&nbsp
תנסה לחשוב כמה יעלה לך לעשות מנוע לאופנוע הזה. האם תוכל למצוא לו חלקים? באיזה מחיר?
&nbsp
תבדוק את כל הנקודות הללו מכיוון שהעובדה שהאופנוע נמכר בזול (לא צריך להיות יותר מ1000 ש"ח לדעתי), לא אומר שהתחזוקה שלו או הבאתו למצב "תקין" באמת לא תהיה פשיטת רגל או תביא אותך מעבר לעלות של אופנוע חדיש הרבה יותר ובמצב טוב הרבה יותר.
&nbsp
מניסיון של אדם שרכש מספר אופנועים שנזקקו לשיפוץ מקיף וכולל אופנוע אחד שבאמת היה מציאה במצב טוב מאוד בשנתון עתיק.
&nbsp

למעלה