Base - הסיקור המלא....

Rapid נאור

New member
Base - הסיקור המלא....

הכל התחיל בערב של יום שבת, במקרה ראיתי חבר שלי והוא שאל אותו אם אני רוצה לבוא לבייס (כבן אדם שאף פעם לא היה שם, עיניין אותי נורא אז הסכמתי) נסענו לבייס.. הגענו.. כניסה 40 שקל + טקילה חינם.. לא רע אבל אז זה התחיל... אני מסתכל מסביבי ולא רואה שום דבר מלבד צפונים, סטייליטים ומתיימרים (זה אמור להיות מועדון היפ הופ לא?!?) חפיף. המוזיקה בשעה הראשונה פשוט הדהימה אותי (לא ביופי, בגועל) להיטים, כלום מלבד להיטים ורימיקסים מסריחים (לדוגמא Nelly - Ride Wit´ Me על הביט של Next Episode מה לעזאזל?!?!?) היו שם שירים שרק הסטייליסטים הכירו שאני לא הייתי מחשיב להיפ הופ. אמרתי טוב מילא.. מסתכל על הדיג´יי, איזה סטייליסם קלאבר שלא הבנתי מה הקשר שלו להיפ הופ... ואז זה שוב התחיל, בשעה אחת פתאום עשו קרוסאובר לדאנס והאוסים.. מילא האוסים אבל שמו שיר שיר הקטשופ וFreed From Desire אני מבין קאליסקות אבל הגזימו טיפה לא..? לקראת 2 ומשהו היה קרוס אובר בחזרה להיפ הופ, שוב שלא הייתי קורא לו היפ הופ, התאכזבתי וחזרתי הביתה. עכשיו מילא חשבתי טוב נו נפלתי על ערב רע.. חפיף.. היום (יום שני) חבר שלי חגג שם יום הולדת 18, אז זה היה מחובתי ללכת. הפעם היה רק היפ הופ, אבל אלוהים, כמה להיטים ורימיקסים, ואני לא צוחק, שמו שם כ-ל שיר של נלי שיצא כסינגל!! אני מדבר עלל מ קאנטרי גראמר לבאטר אפ עד להוט אין היר ודילמה... (גרוע!!) מוזיקה מזעזעת אנשים מזעזעים האלכוהול היה חצי מחיר שזה היה היתרון היחיד (ד"א הדיג´ייז באותו ערב היו אמיר פרי וספייקס..) בקיצור, סופרים עסקן..? קובי עסקן..? הרביעייה עסקנים..? סבבה. אני יעדיף אותם על הבייס בכל יום נתון! וד"א לסיום, מי שאמר שיש נשים שנראות טוב בבייס (נהיה פוליטיקלי קורקט) שיקר. יש שם חמודות אבל לא יותר, לא מישהי שאפשר לשים עליה עין... לפחות אווזי קרוב.. בקיצור בשתי יציאות למקום המגעיל הזה ביליתי שם את אותו כמות זמן שאני מבלה במסיבה אחת בג´י שבג´י אני נהנה פי אלף יותר.. הזהרו והתחמקו מהבייס.. סכנה לעיניים ולאוזניים (אבל לא לכיס.. תעשו תחישובים לבד) אני לא חוזר לשם. נאור.

volatile

New member
תנסה את המוסד

מוסיקה טובה (בייבי, עמי ומומי), שתייה חינם, במסיבה האחרונה היו המון כוסיות. ובשבילי הדבר הכי חשוב בתור מי שאוהב היפ-הופ אבל לא יכול לרקוד רק את זה במשך 4-5 שעות, יש חדרים עם מוזיקה אחרת וגיוון (מומלצת בעיקר רחבת האלטרנטיבי החביבה). יש חדר צ´יל אאוט עם נרגילות וצ´אי ובכללי זה אחלה מקום! ממליץ מאוד, נהנתי שם הכי הרבה שנהנתי במסיבות בזמן האחרון ב - 2 הפעמים האחרונות שהייתי שם. פלג.

נאור , יצא לי להיות בבייס איזה

שלוש פעמיים בערך , וכול פעם אמרתי - יש די.גי מגעיל הוא הישן של הירוס (זוכר את המקום ) , וכעיקרון בימי חמישי יש שמה גם היפהופ , אבל אם יותר אנשים מימי שני (יותר חשוב - יותר בנות ), וגם יותר די.גי´ס , ( שלושה נראה לי ) ואם תסתכל עמוד שנים אחורה , המלצתי על המסיבה הזאת וגם אמרתי את דעתי על הדי.גי

Killa TzzzT

New member
מה ציפית?!

הבייס ידוע כמועדון של קלאברים מין הסתם ישימו שמה כל הזמן רק מיינסטרים. הייתי שם שבוע שעבר וגם לא הכי נהנתי. אבל בשביל אנשים שלא חזק בקטע של ההיפ הופ זה אחלה מועדון. ופלג בשביל להיכנס למוסד צריך תעודת חוגר או 19 פלוס...

da^Lord

New member
נאור, זה נקרא הלם תרבות

הגעת למקום חדש, סגנון אחר.. אתה רואה דברים שונים ואתה מרגיש לא שייך. רק שתדע לך שהקלאברים שם יודעים את כל המילים לשירים, והם חזק בקטע של ההיפ-הופ אבל לא בסטייל בגדי פובו,ובאגיז וכו´.. אלא בסטייל אחר. אגב יש שם גם הרבה ווסט סייד (טופאק ושירים ישנים) הרבה באסטה , אבל לא יהיה שם שיר לא רקיד, זה לא מועדון אלטרנטיבי כמו שהדינמו התיימר להיות. אגב, היית שם פעמיים ושניהם לא ביום העיקרי. תהיה שם בחמישי, המקום מפוצץ באנשים.. אבל אולי באמת זה לא בשבילך כי אתה מעדיף יותר הארדקור ואנדרגראונד ,לגיטימי.

Rapid נאור

New member
אז ככה:

פלג - בחנוכה שיהיה לי 19 אולי אני אתחיל לבוא למוסד... אמיר - הם לא בקטע של היפ הופ הם בקטע של אר אנ בי.. לא ראיתי שם שיר היפ הופ נורמלי אחד שהם שרו, וכן היה שם המון טופאק ושירים ישנים, באסטה? היה רק את ברייק יור נק.. ושירים רקידים??? אתה קורא לדילמה שיר רקיד?? אולי רקיד עם בחורה אבל לא עם חברים.ואחרי מה שהיה לי שבת ושני, אני לא הולך לשם ביום חמישי, אני אתאזר בסבלנות עד לג´י לחנוכה.

DJ$upreme

New member
אם מלאו לך 18למה שלא תבוא לג´י

ביום חמישי. ראה הודעה נפרדת ומוקפצת.

למעלה