barracks, academy או armory?

דרורגל

New member
barracks, academy או armory?

בניתי את שלושת המבנים האלה. את מי לפתח קודם? עדיין אין לי אפילו חייל אחד.

naor20079

New member
לפי דעתי

תלוי אם אתה רוצה עוד סוגיי חיילים אז אקדמיה אם אתה רוצה לקצר את משך הבניה של החיילים אז באראקס ואמרוי אני לא יודע מה זה אם זה זה שבונים בו פרשים אז אם אתה רוצה לקצר את ההמשך שלו כמובן שאני הייתי מעדיף אקדמיה לעוד חיילים

YitzchakRRA

New member
barracks

לacademy וarmory אין לך די משאבים (אני מניח) לעשות איתם משהו משמעותי. גם את הbarracks לא הייתי משפר יותר מדי כרגע מכיוון שזה רק מקצר את זמן יצירת החיילים. תהיה עם קצת סבלנות ותבנה חיילים פחות מהר, ותפתח עוד את המשאבים. עוד מעט תראה שהמכרות ומבנים שונים נהיים יקרים מאוד.

דרורגל

New member
מצבי נכון לעכשיו

Main Building level 6 Cranny level 5 Warehouse level 3 Granary level 2 Embassy level 1 Marketplace level 1 Rally Point level 1 Barracks level 4 Academy level 2 Armory level 1 City Wall level 5 Production: Wood: 447 per hour Clay: 447 per hour Iron: 396 per hour Wheat: 263 per hour יש הצעות לשיפור כדי לייצב? עדיין לא ייצרתי אף חייל

rony62

New member
אה...

תשפר דחוף את האסם והמחסן שלך וגם את המבנה המרכזי לרמה 10. אם לא לא תוכל להמשיך ככה אחרי זה תשפר את המחנה הצבאי ותבנה קודם כל חיילים הגנתיים ולא חיילים התקפיים. את המחבוא לא כדאי לשפר כי גם ככה הוא לא שווה הרבה (לפי דעתי).

למעלה