Barbie Interview

NoOop

New member
Barbie Interview../images/Emo68.gif

הנה כמה תמונות, שלא ראיתי ששמתם, בראיון של הילארי.

MYHOT3

New member
לא מדברים ככה בפורום ואת שוב לא

משרשרת נכון תקראי חוקים במאמרים למעלה

טוב נו מה נסגרר

פסדרר קראתי הכלל אוקי??? זה אומר שאסור לקלל ואני אמרתי איזה כוסונית היא באמא'שלי את יודעת בכלל מזה כוסונית?? כוסונית זהה כוסית יפה מהממת משוו כזהה זאת מחמאה! אני לא יורדת עליה מה את חולהה היא אחת המדהימות והיא פשוט מעלפת אז מה נסגר איתך כאילוווו כיי אני לא באה לריב באתי לשתף אותכם קצת מה קרה?? מה את ישר יוצאת עלי את יודעת כמו מה את ניראת לי כמו הבנות שלא רוצות להכיר חברות חדשות פשוט טוב להן ככה ושאת תיראי מישהיי חדשה אז שימי עליה _-_-_ את יודעת מה אז מה נסגר איתך קשה לך להיות טובה? נחמדה? מתוקה? עוזרת? את אומרת לי "ושוב לא שרשרת נכון" אז אולי תלמדי אותי לשרשר במקום לצאת עליי ככה אהה!! אז קחי את זה כחומר למחשבה סבבה?? יאללה ביוש לך ילדה "נחמדה" שכמוך

NoOop

New member
אוקי... אז ככה...

קודם כל למי שדבירת אליו... הוא בן.. ולא בת... ודבר שני. הוא צודק! לא מדברים ככה... כי כוסית זאת אחת יפה... שנותנת... וזו מילה גסה ובכלל לא מתאימה להילארי. המילים שמתאימות להילארי הם מילים כמו: יפה, חמודה, מהממת, מדהימה, מתוקה, נהדרת ועוד... (ויש עוד המון) אז אני מבקשת ממך... להפסיק להשתמש במילים כאלה . אם לא (וזה לא איום, זאת הבטחה) המנהלת תחסום אותך ולא תוכלי להיות יותר בפורום. תודה

למעלה