Banim hara shel am Banim
K KitiKiti New member 15/10/04 #2 לא כשאת מאוהבת...../images/Emo13.gif../images/Emo99.gif (וכן,אני כגע בבעיה של התאהבות בשני בנים,אבל היום אני יוצאת עם זה דשלא חבר שלי{אני לט בוגדת בחבר שלי}ובודקת איך הוא, אם בסוף שנינו נסכים על משהו{לא מגלה לכן חח} אני איפרד מחבר שלי.. )
לא כשאת מאוהבת...../images/Emo13.gif../images/Emo99.gif (וכן,אני כגע בבעיה של התאהבות בשני בנים,אבל היום אני יוצאת עם זה דשלא חבר שלי{אני לט בוגדת בחבר שלי}ובודקת איך הוא, אם בסוף שנינו נסכים על משהו{לא מגלה לכן חח} אני איפרד מחבר שלי.. )
פ פילפילונת היחידה New member 16/10/04 #3 את מאוהבת בשני בנים ויש לך חבר?! אם את מתאהבת בבנים אחרים כשיש לך חבר.. זה אומר שאת לא מאוהבת בו כבר...
את מאוהבת בשני בנים ויש לך חבר?! אם את מתאהבת בבנים אחרים כשיש לך חבר.. זה אומר שאת לא מאוהבת בו כבר...
R rachelllll New member 17/10/04 #6 נראה לך שהוא..../images/Emo15.gif היה נשאר איתה אם הוא היה יודע...?
ס סתיו מם New member 17/10/04 #8 בעיה מוכרת../images/Emo9.gif כל הענין הזה של אהבה נורא מבלבל... אבל אף אחד לא יכול להגיד לך מה לעשות, את צריכה להרגיש את זה לבד, ולעשות מה שהלב שלך אומר...
בעיה מוכרת../images/Emo9.gif כל הענין הזה של אהבה נורא מבלבל... אבל אף אחד לא יכול להגיד לך מה לעשות, את צריכה להרגיש את זה לבד, ולעשות מה שהלב שלך אומר...