Bang Bang You're Dead

ayaliar

Well-known member
אבל איך לעזאזל זה הגיע לנינה??

את התמונות האלה אין ב-WireImage ואין ב-FilmMagic. חבל. באמת חבל. עד עכשיו אהבתי לשים פה תמונות.

netaK

New member
../images/Emo4.gif

1. יש את זה ב wire image 2. את בטח חושבת שזה אני, אבל זה לא, אני מראה לכם תמונות שהיא מביאה אבל לא מראה תמונות שאתם מביאים, אני רק הראתי לה את הטפט שעשיתי

ayaliar

Well-known member
1. את התמונה האחרונה למשל

אין בשום מקום. 2. לא מחפשת מי נתן מה למי. אני פשוט לא רוצה שתמונות שלי יגיעו לנינה. עשיתי טעות פעם אחת כשפרסמתי לינק לאיזה אתר שיש לי שם את כל התמונות מהסט של גייל וג'ניפר והיא לא מפסיקה להשתמש בהן. לא מגיע לה שום דבר, בטח שלא ממני.

netaK

New member
הבנתי, ואת לגמרי צודקת

בגלל מה שהיא עשתה לך עם התמונות שזה ממש לא פסדר. אגב מישהו צריך את התמונות של האל מפילם מג'יק? כי אני יכולה להביא. אניוואי איה עד עכשיו לא הבאתי לה את האתר שלך למרות שאמרתי שיש לך עבודות מהממות, ואני לא אביא
i knew i was doing the right thing

ayaliar

Well-known member
זה לא חדש שאני לא סובלת אותה

אבל עכשיו יש לי סיבה טובה. טוב מאוד שלא נתת לה את האתר שלי כי אני מאוד לא רוצה אותה שם

RANDYme

New member
what sa fu*k??

מה עובר על הבחורצ'יק?? לא סיים את כיתה ח'?? הוא נראה ממש ממש טוב, אבל הוא מתאמץ מדי לא להיות מייקי... ויש לי הערה לגביו- הבחור פשוט לא מצחיק. ----- -----

netaK

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif טפט../images/Emo70.gif

הייתי חייבת

mya 6

New member
נטע!../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

ממש מצחיק! ממש רקיסט קטן ומופרע... אגב נטע, שמת לב שהוא מתחיל לגדל זקן כמו של אית'ן...?

netaK

New member
../images/Emo6.gif ו...כן....מעתיקן../images/Emo70.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

זה סקסי רק על פאב

ayaliar

Well-known member
הטפט יפה מאוד

התמונה מעצבנת. האל מעצבן בזמן האחרון. וזה לא סקסי לאף אחד לטעמי הזקן הזה.

RANDYme

New member
טוב נשברתי...

אני מודה. גייל נראה הרבה יותר טוב מרנדי. (כמה שטחי)

רעותתת

New member
בחיים לא הרגשתי כ"כ מטומטמת...

ראיתי שטלי כתבה שיש תמונות חדשות של "ספארקי" , יופי, מה הבנתי מזה? ש"ספארקי" זה כינוי לגייל. (ראה ערך "נושנושון"). בתומי הלכתי לאתרים המצורפים, כתבתי בצד GALE HAROLD, וידאתי שכתוב CAPTION מתחת, ולחצתי אנטר. מה גדולה הייתה הפתעתי שלא ראיתי שום תמונה חדשה...
רק שהסתכלתי בתמונות שאיה צירפה נפל לי האסימון |קצ'ינג!|

Queen From Mars

New member
הוא נראה טוב יחסית...

לבוש בצורה שעוד לא גרמה לעיניים שלי לכאוב אבל הוא מתאמץ יותר מדיי להיות קוּל,ולא ממש הולך לו. והלשון שלו פשוט מגעילה-ליבי מלא ברחמים לכל אלו שהתנשקו איתו. וזה רק אני שמתי
אבל האל בד"כ משתדל להצטלם עם בחורות שנראות כמו דוגמניות...מפחיד אותו שיחשבו שהוא הומו

למעלה