BANEZ or JACKSON t? מה יותר טוב

כבעל ג´קסון גאה

אני דווקא הייתי הולך על איבאנז גם בגלל הרזומה שלהם (וואי פטרוצ´י וסטריאני, מי צריך יותר מזה?) ולפי דעתי הם יותר מתקדמים מבחינה טכנולוגית, פיזית וזהו

Distorted...

New member
מה???

ולג´קסון אין??? מה זה השטויות האלה? אם כבר, אז עניין של טעם... רזומה? בולשיט, ג´קסון נחשבים לרמה מאוד גבוהה בל מקום בעולם. טכנולוגית? זה אולי נכון שלג´קסון אין סדרות של פיקאפים כמו לאיבנז, אבל אני יודע שהאלקטרוניקה של ג´קסון מחזיקה כמו גדולה, ולעומת זאת, אני מכיר הרבה איבנזיות שלא. ואני עושה הקבלה בין ה-PS1 של ג´קסון לכל סדרת ה-EX של איבנז. רק משום שאלה הסדרות הכי "זולות" של כל חברה. פיזית? בוא תראה את השרוול שלי. שנת 89 ונראית כאילו יצאה לפני שבועיים מהמפעל. עכשיו תגיב.

צודק

מצטער..לוקח בחזרה בוא נגיד ככה...הסתכלתי רק על צד אחד ולא על הצד השני :) אה..ולפיזית התכוונתי מבחינת נוחות לנגן..צוואר, גוף, משקל..כל אלה אז בוא אני אגיד את זה שוב והפעם יותר נכון לפי דעתי איבאנז יותר טובה

Distorted...

New member
מצויין!

דעתך מקובלת עליי... אבל בוא נגיד משהו כזה... ואת זה אני אומר לך מנסיון. הייתה לי פעם בי סי ריץ´. ולחבר שלי הייתה בדיוק את אותה הבי סי ריץ´. אבל מה? שלי הייתה הרבה הרבה יותר נוחה משלו, וזה היה בדיוק אותו דגם והכל. אז איך זה יכול להיות? פשוט מאוד, לכל גיטרה יש "פיל" שונה. זוויות מיקרוסקופיות שמשנות את כל התנוחה ביד ומחליטות אם היא נורחה לך או לו. ולכן אי אפשר להגיד שלא נוח לנגן בגיטרה X וכן נוח לנגן ב-Y כי זה לא פרקטי, וגם מאוד סובייקטיבי, בהתאם לגודל כף היד שלך וכו´. מבחינת משקל של גיטרה וגודל צוואר, אני מסכים איתך, זה כן יכול להיות גורם מכריע. אבל אני נאמן לשרוול שלי ולג´קסון שהייתה לי לפניה, אני אומר: ג´קסון.

Black-Tooth

New member
להגיד.....

איבנז או ג´קסון זה מאוד כללי כי לכל חברה יש דגמים טובים ודגמים לא הכי.. אז אם תוכל לדייק בין איזה דגמים אתה רוצה להשוות אז יענו לך יותר אנשים.

Nandosilius

New member
אתה לא יכול לשפוט לפי התשובה שלי

כיוון שמאז ומתמיד הייתי מאוהב קשות בג´קסון קלי. הכי רחוק שהגעתי עד עכשיו זה איבנז אייסמן כיוון שלא היה לי כסף בשביל קלי. וחוץ מזה שסמאש לא מחזיקים קלי. לא משומשות ולא חדשות.

למעלה