BallStreams או ליג פאס?

Lechoke Lames

New member
BallStreams או ליג פאס?

אני מתלבט איזה שירות לרכוש השנה. אחרי כמה שנים עם ליג פאס קצת נמאס לי מהממשק המעצבן שלהם. BallStreams נראים כמו אופציה מעניינת (קיצורי מקלדת, תמיכה ב-VLC) אבל אין שם אפשרות להתנסות בחינם. וכמובן שהסיכון שהשירות ייפסק בגלל בעיות עם החוק / בית המשפט תמיד קיים (גם אם כנראה לא גבוה). מבחינת מחיר אין הרבה הבדל - שניהם עולים כ-$100 לשנה. במקרה של ליג פאס דרוש רישום דרך פרוקסי של מדינת עולם שלישי כדי לקבל מחיר כזה, לגירסה הרגילה. אני בכל מקרה לא מתכוון לחזור על הטעות של שנה שעברה שבה נרשמתי לגירסת הפרמיום. nba.tv הרבה פחות מעניין מהמשחקים עצמם, וה-Video Vault התברר כעבודה בעיניים. את השלושה וחצי משחקים היסטוריים שיש שם אפשר למצוא גם ביוטיוב. האופציה של לבחור שדרנים נחמדה אבל לא שווה את הסכום הנוסף.

בקיצור, כרגע אני ממתין. אשמח לשמוע תובנות נוספות, במיוחד מאלה שהשתמשו בשירות אחד ועברו לאחר.

למה לך לשלם לגנבים?

אם BALLSTREAM שירות שגונב מהNBA, ואתה מגדיר את עצמך כאוהד NBA, אז למה לשלם להם?

באמת שלא מבין את ההגיון. מילא אם זה היה בחינם, אבל אפילו אתה אומר שזה אותו מחיר. בשביל כמה פיצ'רים אתה מוכן לשלם לחברה שגונבת שידורים מהליגה שאותה אתה אוהב?

Lechoke Lames

New member
אני שוקל לעבור ל-BallStreams כי ILP כמעט בלתי נסבל לשימוש

אם BallStreams אכן טובים יותר אולי זה יוציא את ILP משאננותם ויגרום להם להתאמץ ולספק שירות תחרותי יותר. אני לא אוהב להיות שבוי של מונופול.

אבל הליגה זה המונופול

אתה מוזמן לעבור לכדורסל אירופאי, כדורסל פיליפיני וכו'.
ואתה עדיין תומך בגנבים.
באמת התקדמנו הרבה מהימים שהיינו מקבלים משחק מלפני שבועיים בMETV לימים שכל המשחקים 24 שעות ביממה לא מספיק לנו.

Lechoke Lames

New member
זה לא אומר שאני כצרכן צריך להיות מרוצה מזה

אם יש לי דרך לגרום להם להתאמץ קצת יותר, אני אשתמש בה, גם אם זה אומר שה-NBA ייעשו כרגע פחות כסף בגלל זה. לא הייתי מהסס להמשיך לשלם ל-NBA את המאה ומשהו דולר ששילמתי להם בשנים האחרונות אם הם היו הפתרון היחידי, אבל ברגע שיש שירות אחר שלכאורה נותן פתרון טוב, איכותי ונוח יותר באותו מחיר, אז אני בהחלט אשקול לעבור אליו. אם זה ייקרה, אז כדי להרוויח אותי כלקוח בחזרה הם ייצטרכו לשפר את המוצר שלהם.
&nbsp
בכל מקרה, הזווית שלך ברורה. אשמח לשמוע תגובות נוספות שקשורות להבדלים הפונקציונליים בין שני השירותים.

DARKSEID

New member
האם שני אנשים (או יותר) יכולים לחלוק מנוי ליג פאס?

DARKSEID

New member
אז זה אומר שאם אנחנו לא רואים משחק באותו הזמן זה בסדר?

rapgamer4ever

New member
משונה מאוד

אני מעדיף את דוראנט בקבוצה ל-60 משחקים+פלייאוף מאשר כל שחקן אחר בליגה פרט ללברון ג'יימס.
לאב דורג שביעי כך ש-6 הראשונים הם:
לברון, גריפין, פול, קרי, ווסטברוק, אנת'וני דיוויס (ציפיות מוגזמות הופכות אותו לאוברייטד כרגע).
אני מבין שהם מתייחסים ל-quality וגם quantity אבל זה עדיין מוזר.
&nbsp
לדעתי ל-ESPN יש נטייה להערכת יתר של אפסייד לצעירים אבל חוץ מזה עדיין לא הופתעתי כל-כך מדירוג כמו זה של דוראנט.

הם נותנים משקל אדיר לפציעות בשקלול הסופי שלהם כנראה..

נגיד שלגבי קובי ורוז אפשר להבין את הדירוג הנמוך , אבל בהקשר של KD- הבנאדם זכה לא מזמן בMVP
וייעדר כולה חודשיים, כלומר יהיה זמין ל60 משחקים+פלייאוף כמו שאמרת..
אני חושב שהם בכוונה מושכים אש להעלות רייטינג ובאז תקשורתי.. אין לי הסבר אחר

למעלה