baidu

guanyin

New member
baidu

סוף סוף החלטתי לאתגר את הסינית שלי ולנסות לשמוע, וגם (רחמנא לצלן) להוריד מוזיקה סינית, אבל אני לא מצליחה. עקבתי אחרי ההוראות של אפרת מאיזה שרשור פרה-היסטורי, אבל אני לא מצליחה לשמוע. הכפתור של 下载 נעלם (והשמועה אומרת שכמה שבועות שהוא לא שם). מישהו יכול לעשות סדר בבלאגן? כי לי זה נראה כמו סינית.

GnomeBubble

New member
וואלה, כבר אין 下载?

באסה. כנראה שזה סופו של עידן של זנות שבו אפשר היה להוריד הכל חופשי.
אבל את תמיד יכול למצוא שירים (את רוב השירים אפילו לדעתי) בתור קליפים ביוטיוב או, אם זה לא עובד, בתפוח-אדמה. אם את רוצה להעביר אותם לתוך איזה נגן MP3, יש כל מיני תוכנות שמורידות סרטים מיוטיוב ומוציאות מתוכם את הסאונדטרק והופכות אותו לקובץ MP3. תורידי אחת כזאת ואת מסודרת לכל החיים (או עד שיסגרו לנו את יוטיוב).

guanyin

New member
יש שם שירים סיניים

כשניסיתי לחפש, ההיצע לא הפיל אותי.

GnomeBubble

New member
על איזה מקום את מדברת עכשיו?

אני יודע שכמעט כל שיר סיני שחיפשתי באופן ספציפי מצאתי ביוטיוב, ואם לא, אז לפחות בטודו. נסי לחפש גם בפינ-יין וגם בסינית (נראה לי שהוא ממיר לבד בין מסורתית למפושטת, אבל שווה לוודא גם את זה).

guanyin

New member
בyoutube אני יודעת שאפשר

אבל האיכות לא משהו. בחמור ובמיוטורנט כבר מזמן לא חיפשתי, בעבר לא היתה לי הצלחה מזהירה. מאוחר יותר אני אבדוק את האתר של רחל. מוזיקה אלטרנטיבית היא ספל התה שלי.

GnomeBubble

New member
האיכות של המוזיקה?

עכשיו יש לך קישור חדש מתחת לסרט שכתוב עליו: watch in high quality. זה קיים רק בסרטים החדשים יותר, אבל אם את נופלת על אחד כזה נסי - זה נותן איכות הרבה יותר טובה לסאונד.

פנומן 72

New member
לא יודע ...

לחברה שלי יש איזה כמה אתרים שהיא גולשת בהן עם אלפי שירים בסינית (ושירים יפים מאוד). לא צריך להוריד את השירים (למרות שזה גם אפשרי)

renjintso

New member
יש את Neocha, יש שם אחלה דברים

וגם במייספייס יש ייצוג רב לסינים (אבל אין הורדות)

למעלה