BAG OF POTATOES

BAG OF POTATOES

One of my teachers had each one of us bring a clear plastic bag and a sack of potatoes. For every person we´d refuse to forgive in our life, we were told to choose a potato, write on it the name and date, and put it in the plastic bag. Some of our bags, as you can imagine, were quite heavy. We were then told to carry this bag with us everywhere for one week, putting it beside our bed at night, on the car seat when driving, next to our desk at work. The hassle of lugging this around with us made it clear what a weight we were carrying spiritually, and how we had to pay attention to it all the time to not forget, and keep leaving it in embarrassing places. Naturally, the condition of the potatoes deteriorated to a nasty slime. This was a great metaphor for the price we pay for keeping our pain and heavy negativity! Too often we think of forgiveness as a gift to the other person, and while that´s true, it clearly is also a gift for ourselves! ~Author Unknown~ via Debbie Lemacher ---------------------------------------------------------------------------

חוכמית

New member
דויד- נפלא! הבנתי, הפנמתי ../images/Emo45.gif

תודה תודה תודה

מעגלים

New member
דויד איזה יופי של סיפור

וכל כך נכון. איך אנחנו סוחבים איתנו מוך בחירה שקים של כעס ועלבון... זה מזכיר לי כמה שורות משיר שכתבתי פעם: "מתוך הכאב מגיע הכעס ומתוך הכעס בא עוד כאב ולחוף הסליחה אולי נגיע דרך הים הסוער הגועש הכואב" לפעמים כדי לסלוח באמת עלינו לעבור דרך הכאב... דויד -איש יקר שמחתי שהגעת ביום שבת .איש מלא באהבה -הענק אותה בלי לחשוש וקבל בחזרה פי כמה... אוהב משה

תודה, משה

האמת ביום שבת באתי ללא כוחות של נתינה, ואני שמח שלמרות זאת עדיין שמחת שבאתי.

מעגלים

New member
דויד דויד תבין דבר אחד...

בעצם הגעתך אתה כבר נותן . שמחתי שהגעת בגלל מי שהינך ולא בגלל מה שאתה נותן או לא נותן. עלייך להשתחרר מדפוס המחשבה הזה שאנשים אוהבים אותך רק כשאתה נותן,כי אז זו אהבה התלויה בדבר. מי שאוהב אותך באמת אוהב את דויד האיש, האדם, הנשמה , ולא את דויד של יום ג´ או את דויד שנותן טרמפ או את דויד שקונה מתנה... אוהב משה

חוכמית

New member
משה יקר- טוב לראות את שמך!!!

שיר עמוק מאוד כתבת. איך שהוא כל פעם שאני קוראת את דבריך - נוח לי ונעים לי. כאילו יחד עם המילים מורגשת גם הנשמה. תודה לך יקר.

מעגלים

New member
חוכמית תודה

גם את ההודעות שלך מאד נעים לי לקרוא . אני כל כך מתחבר לתובנות ולראיה הרחבה שלך על העולם...כבר כתבתי לך פעם שאני מרגיש לפעמים כאילו את מביעה (בדרך מופלאה כל כך) דברים שאני רוצה להביע... אוהב אותך משה

חוכמית

New member
לך משה- ../images/Emo23.gif ../images/Emo24.gif ../images/Emo39.gif ../images/Emo42.gif

ועוד מלאאאן כאלה

למעלה