Bad Religion Re-issues!!!

brutalpolka

New member
Bad Religion Re-issues!!!

איזה כיף, וזה! Re-issues coming in April! Get ready -- this April, Bad Religion will be re-releasing completely re-mixed and re-mastered versions of How Could Hell Be Any Worse, Suffer, No Control, Against The Grain, AND Generator! Also coming is a re-issue of the Along The Way video on DVD. It all hits stores on April 6th! יו אני צריך חברים עם DVD דחוף

ishki

New member
ממש סרט.

צריך לקנות עוד פעם את כל התקליטים האלה. טוב,לא נורא,מה לא עושים בשביל הלהקה הכי טובה בעולם...

brutalpolka

New member
תשובות: 1. זה אני, 2. זה לא אני

1. זה אני: עודד זה אני מי השואל? 2. זה לא אני: שכתב את הפסקא באינגליש זה קופי פייס מהאתר הרשמי 3. יש לציין שבנוסף לזה רי-אישו יצורפו גם שיר-שניים בנוס לכל דיסק כדי למרר את החיים למי שכבר קנה את הדיסק במהדורה המקורית

אני שאלתי

שיניתי את הניק זאת אפרת כבר הרגשתי לא נעים לגנוב לג'ניה את הניק... ועודד אני אהיה חברה שלך יש לי די וי די :).

brutalpolka

New member
מאז חלו מספר שינויים

יש לי מחשב ויש גם אינטרנט, איסיקיו, סולסיק ואני מוריד טונות של פרקים של סימפסונז

brutalpolka

New member
הא, ועוד עדכון לגבי באד רליג'ן

יש מצב שיצא גם רי-אישו לINTO THE UNKNOWN ההזוי משהו. יאללה, להתחיל לחסוח... זה יהיה חודש יקר.

OPERATi0N_iVY

New member
מגניב, אני ארצה עותק מזה.

במיוחד אחרי ששמעתי את "New Attitude" של Patti LaBelle כ"כ הרבה פעמים בשבוע האחרון.

למעלה