BAD BOY

Hot Like Fire

New member
BAD BOY

הקליפ של מריה קארי+באד בוי=האני מיהו החתיך הזה לעזאזל בקליפ..שהיה איתה על המסוק ועשה איתה את הראפ? לא נראה לי שהתבלבלתי, וזה לא פאף דאדי נכון ?

Hypnotize

New member
ויש לו שיר נורא נורא יפה עם ברנדי..

Brandy Feat Mase - Sitting On Top Of The World

Hot Like Fire

New member
אה-אה..הבנתי..

אז למה לעזאזל בקליפ מייס לא מופיע ? ורק שאלה.. MASE היה בלהקה BAD BOY?

Hot Like Fire

New member
ואגב Hypnotize ..

אהבתי את החתימה שלך במיוחד את המשפט עם הפצעים והזמן .. אממ פצעים לפעמים מרפאים ע"י אהבה אבל פצעים שנוצרו בעקבות אהבה -רק הזמן מרפא :)

Hypnotize

New member
למה לא מופיע? בטח שהוא מופיע...

מריה קארי יושבת עליו במסוק.

kodman

New member
זה פאף דאדי ו Ma$e

ב Bad Boy Remix. ברימיקס יש את פאף, מייס, LOX ובלאק רוב. יש גם את ה So So Def שזה עם דה בראט ודופרי לפי מה שזכור לי. kodman

kodman

New member
אני חושב שזה אותו רימיקס

שנים לא שמעתי את זה - בכל מקרה זה לא רק מייס.

Sister G

New member
למייז יש את הסטייל של פי דידי

עד לפני כמה זמן הייתי בטוחה שב-mo' money mo' problems זה פי דידי וביגי, ולא הבנתי למה יש עוד מישהו שעושה יעני הוא שר.. רק אח"כ הבנתי שזה מישהו אחר שממש נשמע כמוהו יש לו שירים ממש טובים, מומלץ להוריד

Hot Like Fire

New member
לאא, לא הבנתי למה בשם של השיר

הוא לא מופיע אבל על המסוק,אי אפשר לפספס אותו בגלל זה שאלתי מי זה בכל אופן תודה. וכן,ברגע זה אני מורידה שירים שלו ..!

Hypnotize

New member
../images/Emo45.gif

יש לו גם שיר ביחד עם Blackstreet, Mya מהפסקול של Rugrats Blackstreet, Mya & Mase - Take Me There שיר ממש חמוד!

Sister G

New member
שיר מתווווווווק!!

חולה עליו! ממש אהבתי ת'קטע של blackstreet Make a wish, close your eyes and count to five... חולה על הבוי בנדס האלה כמוהם...

כמה חבל...

גם אני מאוד אוהבת את Ma$e, לצערי הבחור פרש כדבריו על מנת "to follow God" לי ממש לא היה מפריע אם הוא היה עושה הפסקה ביום ראשון כדי ללכת לכנסיה... אבל אני מבינה אותו... איש איש באמונתו...

למעלה