Backupexec שאלה למבינים

shaharc7

New member
Backupexec שאלה למבינים

היי אני מכוון את התכנה לגיבויי מלא (כרגיל) שמתבצע מידיי לילה מזה חודשים. לאחרונה לאחר הגיבויי הראשון כבר (מבין כמה) הטייפ גיבויי (או התכנה) פולט את הקלטת החוצה ואז כמובן אין המשך לגיבויי ובבוקר אני רואה שגובה רק שרת אחד מבין כמה למישהו יש מושג למה זה קורה ומה אני צריך לעשות ? תודה רבה

gadi_f

New member
--->

אולי נגמר המקום או משהו כזה? אתה יכול לצרף לוג?

shaharc7

New member
לא ידידי זו לא בעיית מקום

אין לי מושג למה הקלטת יוצאת כבר אחרי גיבוי אחד למרות שהיא מלאה במקום פנוי

shaharc7

New member
אין לי מה לצרף כי ...

הטייפ מוציא לי את הקלטת בלי שום התראה מייד כשהוא מסיים ג'וב מסויים ולא משנה איזה סוג של ג'וב או על גבי איזו קלטת אתה יכול לחשוב על משהו ?

פוֹלי

New member
לא נשמע הגיוני שאין לוג

הרי לוג נוצר כבר מרגע התחלת הגיבוי, והתחלת גיבוי הרי יש לך. אז בוא תצרף לוג בכל זאת, אולי שם יהיה משהו.

gadi_f

New member
---->

רגע... אתה אומר שהקלטת יוצאת בסוף הגיבוי? אז אולי מסומנת אצלך האופציה של להוציא את הקלטת בסוף הגיבוי (ראה תמונה)?

shaharc7

New member
לא מסומנת אחי...ואין לוג כי...

הוא מסיים את הגיבויי כרגיל ואז מוציא את הקלטת ובגיבוי הבא הוא רושם loading media ונתקע

תבדוק

אם מוגדרת פעולה לביצוע בסיום הגיבוי כמו batch או שליחת דוא"ל. ותבטל אותה, ייתכן והיא לא מתבצעת כמו שצריך ולכן הגיבוי כביכול מסתיים אבל ה job עוד לא. לגבי מיקום על הקלטת, קח בחשבון שהנפח המקסימלי בדחיסה הוא רק במקרה והתאפשרה דחיסה ברמה של 1:2. ברוב המקרים תקבל רק כ 60-70 אחוז מהנפח הזה ולכן אתה חושב שיש מקום. לגבי לוג, תחפש בספריה של התוכנה Backup Exec\NT\Data את הקובץ BX??.txt האחרון שנוצר ותעלה אותו לכאן.

iis5

New member
מכיר את הבעיה

לי גם הייתה אותה בעיה לפני שבועיים. ניסית לגבות תקיית SHERE שנמצאת בתחנה מסויימת. ככול הנראה התוכנה לא הצליחה לעשות את הגיבוי ונתנה לי את אותה שגיאה. מה שעשית זה העברתי את תקיית ה SHERE לשרת וזהו. לפי דעתי הבעיה נמצאת בתקיית SHERE בעייתית.

למעלה