Backup execאיך משיגים חומר בעברית ?

shaharc7

New member
Backup execאיך משיגים חומר בעברית ?

היי אני רוצה לילמוד טוב יותר את התכנה מאיזה אתר אינטרנט אני יכול להוציא חומר (פשוט) שכתוב בעברית ? תודה רבה

iis5

New member
it's a problem

i don't think that you can find info in hebrow but i study the software without the book and it's not that hard it toke me a few days to understand how it work and today i don't have any problem with to do backups and resotre good luck

shaharc7

New member
אז יש לי שאלה אלייך...

אני משתמש בגיסייה 8.6 ואני אשאל אותך משהו פשוט מאיפה אתה מתחיל את תהליך ה Restore שלך? אתה עושה זאת אחרי שעשית Catalog, נכון ? משום מה, זה נראה לי כאילו אני רואה (בקלטת גיבויי) את אותם קבצים שיושבים לי באותו רגע על השרת... תודה רבה

ezaton

New member
אני לא עושה catalog

אני ניגש ל- tab השיחזורים (restore), בוחר את התאריך מהעץ הקיים שם (לפי תאריך הקלטת ושמה), ומסמן לו מה לשחזר. למה לבצע catalog, אם לא נמחק לך הרישום של הלקטות?

shaharc7

New member
אוקיי אז אם ככה...

ואם אני רוצה לשחזר את הקובץ שנעלם, אבל אני רוצה לשחזר אותו למקום אחר (ולא למקום שבו הוא היה) איך אני עושה זאת ? תודה רבה על ההיתייחסות

iis5

New member
ככה

בחלון של ה RESTORE יש כמה טאבים. אם אני לא טועה בטאב השני יש לך אופצייה לקבוע לאן אתה רוצה לשחזר את הקובץ ושם אתה בוחר את המיקום. בהצלחה

shaharc7

New member
וזה השלב שאני ניתקע...

עד לשלב הזה הכל ברור ובסדר אבל בשלב של המיקום-אני לא מוצא את האפשרות לשים אותו במקום אחר, תוכל בבקשה לעזור לי ? תודה רבה לך

למעלה