back to life

יה-יה

New member
back to life ../images/Emo3.gif

back to reality נו, מה אתם חושבים? איך היה...? היה פשוט מ ד ה י ם !!! האוויר, האווירה, הריח, האנשים הנינוחים, הכבישים החלקים, שלטי הדרך המדויקים, הירוק בעיניים, הפרות, הכבשים, הסוסים, הבתים של מיץ פטל, מזג האוויר, החיוכים, ה-חוּטה מורחן, המרחבים העצומים, המים בכל מקום, השבילים לאופניים בכל דרך, הבלונדיניים עם העיניים הכחולות, הילדים היפהפיים... התעוררתי מהחלום ואני מאד רוצה להמשיך אותו כאן. בשלב ראשון החלטתי לקנות אופניים. תודה לכל המברכים ליום הולדתי. כיף לחזור ולראות שלמרות ששכחתי את השפה העברית
, חיכו לי כאן ברכות חמות מכל הלב ועל כך מגיעה לכם התודה והברכה. (תודה מיוחדת ליעלי והיא יודעת (?) למה
) אוהבת מאד, יה-יה.

יה-יה

New member
אני רוצה לנצל במה זו ו...

לברך את kung fu ליום הולדתה שחל אמש. יקירתי, את יודעת את זה ואני שמחה לומר לך זאת שוב (ושוב
) - אני אוהבת אותך ומאחלת לך את כל הטוב שבעולם, רק כי... מגיע לך. פשוט כך. נשיקות מכל ה-
. יה-יה

ש איילת

New member
מזל טוב קונג פו!!!

באיחור, אבל.. הרבה מזל טוב, אושר, בריאות , הצלחה ו..אהבה!

יה-יה

New member
אה, ועוד משהו חשוב

אחי, אינעל אחותו, עושה חיים משוגעים בארה"ב
{למי שתוהה/שכח- למה 'אינעל אחותו'} ולי רק נותר לחשוב ולהבין מה בנסיעה שלו עשה לי כל כך רע... טוב, נו, אני לא עובדת. יש לי זמן לחשוב...

יה-יה

New member
היה אמור להיות בהודעה מעליי

קישור לסיפור על אחי. לא יצא, לא חשוב. מי שזוכר, זוכר

יעל :-)

New member
התגעגעתי ../images/Emo24.gif

אה... איזה תיאור
אני מדמיינת לעצמי כמה מדהים זה. חוטה מורגן
מצחיקה (מעריצה אותך ששרדת כל כך הרבה זמן עם השפה הזו) שיהיה בהצלחה עם האופניים. רק להזכירך, אין בארץ הרבה שבילים המיועדים לזה ספציפית, אז סעי בזהירות. וטיפ קטן: אם התעוררת מהחלום ואת רוצה להמשיך אותו כאן, פשוט תלכי לישון
אני מניחה שהבנתי למה התכוונת. תודה גם לך. שמחה שחזרת!!
יעל

kung fu

New member
וואי איזה תענוג לקרוא!

נראה שהטיול הביא אותך לחלום אחר
וממש השפיע עליך!!!!!!!!! קנית אופניים!!!

יה-יה'לה לשניה במחשב ../images/Emo13.gif

ברוכה הבאה, כיף לי שהיה לך כיף אוהבת מאוד אני

למעלה