Back To Basics חוגג שנה!

DirrtyGirl

New member
Back To Basics חוגג שנה! ../images/Emo65.gif

היום ה15 לאוגוסט, שנה עברה מאז צאת הדיסק בארה"ב. אני לא מאמינה שכבר עברה שנה בכזאת מהירות! אז, יש לכם משהו לאחל לכריסטינה? או אולי להגיד מה הייתם רוצים לראות בדיסק הבא שלה? או בכלל לברך אותה על ההריון הטרי? או להגיד משהו על BTB על הדיסק ועל סיבוב ההופעות? שוטו. נ.ב אתם מוזמנים גם להעלות גרפיקות יפות שקשורות לBTB או סתם לכריסטינה

DirrtyGirl

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo213.gif../images/Emo77.gif../images/Emo23.gif../images/Emo65.gif../images/Emo212.gif

BTB אולי לא הצליח כמו שציפו ממנו.. הדרך בה כריסטינה עשתה את הדברים אולי לא הייתה הטובה ביותר, היא ישר הריצה סיבוב הופעות בלי מספיק קידום לדיסק וזה לא היה צעד נכון. הדיסק קצת איכזב מבחינת מכירות ומכר אאל"ט עד היום 4 וחצי מליון עותקים, בהשוואה לדיסק הקודם שלה שמכר יותר מ12 מיליון עותקים בכל העולם. למרות זאת אפשר לראות שהיא באמת באמת עשתה את הדיסק הזה מכל הלב והיא נתנה את הנשמה שלה ועשתה אותו בדרך שלה ע"פ המוזיקה שהיא גדלה עליה ושהיא אהבה הכי בעולם. וכמובן שאם היא אהבה אותו ונהנתה להפיק אותו אז אני שמחה בשבילה, זה מה שחשוב פה בעצם!
ושוב, המון המון מזל טוב על ההריון הקרב והבא
אני מקווה לראות זאטוט קטן ומתוק וכמובן שירש ממנה את העיניים
! ואת הדיסק הבא שלה אני מצפה לשמוע עוד לא יותר מ3 שנים.. וכמו שהיא הבטיחה, שיהיה קצר ומתוק. עם קצת פופ, קצת ארנבי, קצת היפ הופ והוא יהיה מושלם! :)

shay08

New member
../images/Emo49.gif

הייתי אחלה שנה [אבל קצת סינגלים
] אני ממש רוצה שיצאו עוד 2 סינלים לפחות.. מקווה שהאלבום הבא יהיה עם קונספט חדש, מיוחלד שרק כריסטינה יכולה להביא
בהצלחה

xtina 4 ever

New member
כן, יופי. מזל טוב.../images/Emo210.gif

B2B הוא באמת אלבום מעולה, אבל כריסטינה פישלה איתו ובגדול. היא עבדה עליו יותר מ-3 שנים והשקיעה בו את כל כולה. אז למה, פשוט למהההההההה היא לא יכלה להשקיע גם בקידום הולם? חבל. ועכשיו אין כבר למה לצפות ממנה. האלבום הבא שלה ייצא עוד 4 שנים בערך. אז כן, מזל טוב. יאייי. :|

annaLOVExtina

New member
מזל טוב לטעות הכי גדולה של כריסטינה ../images/Emo214.gif

אני מקווה לראות סגנון יותר היפ-הופי , פופ וכאלה.. מזל טוב על התינוק

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif מזל טוב לכריסטינה D:

על אלבום מדהים,שלא משנה לי מה יגידו בכלל ועד כמה הוא יצליח. אלבום מסוגנן,שונה,מרהיב,שמוכיח שכריסטינה יכולה לעשות כל מה שהיא רוצה.

PinkHippo

New member
הו, BTB ../images/Emo23.gif

מהתקופה הזו בעצם התחלתי באמת לאהוב את כריסטינה..:) הכל התחיל כשחברה שלי שלחה לי כמה שירים מסטריפד וANOM, ונדלקתי דווקא יותר על ANOM, ואז גם בדיוק התחילו החרישות שלו...אחרי כמה ימים קניתי את הדיסק, והתחלת לחרוש עליו אבל ממש
ואני עד היום ממש ממש ממש אוהבת אותו, למרות שעברה כבר שנה שאני מעריצה את כריסטינה ואני היום כבר יותר אוהבת ומחוברת לתקופה הישנה ולסטריפד בפרט, אני חושבת שBTB לא מקבל מספיק הערכה. עזבו את העניין שהקידום על הפנים והקריירה של כריסטינה בשנה-שנה וחצי האחרונות בקרשים, תסתכלו עליו כאלבום, הוא ממש ממש טוב. רואים שכריסטינה נתנה מעצמה הרבה באלבום הזה, ואני כן חושבת שהוא אלבום טוב, ואני אוהבת אותו מאוד. אם יש לי משהו לאחל לכריסטינה? וול, שיהיה בהצלחה באלבום הבא, שיהיה בהצלחה עם ההריון ועם ג'ורדן, שהקריירה שלה תעלה בחזרה לצמרת ושכולם כל כך יעריכו את כריסטינה כמו שאני מעריכה אותה לפחות...:) BTB דווקא כן יכל להצליח, עם החלטות טובות יותר וקידום מוצלח יותר, לדעתי, אם היא היתה יותר שומרת על הסונספט של שנות ה20,30,40 כמו בתקופת ANOM האלבום יכל יותר לתפוס וזה היה ממתג את כריסטינה בצורה חזקה יותר והיה גורם לה להצליח יותר. ואם נשאלת השאלה איזה דיסק אני אוהבת יותר, 1 או 2, היום אני עונה ש1. כן כן, 2 הוא דיסק חזק הרבה יותר, ואני הרבה יותר אהבתי אותו והרבה יותר חרשתי עליו, אבל למדתי לאהוב גם את השירים הטובים שבדיסק 1 ולא רק את MOM והארט המופלאים. וזהו, אין לי עוד מה להגידף שיהיה במזל טוב לכריס...וזהו..:) צירפתי חתימה -די- ישנה שלי שאני די אוהבת..:)

o l i 4 k a

New member
מזל טוב../images/Emo65.gif

BTB זה אלבום מוזר שעד היום לא התרגלתי עליו..... ועד עכשיו אני חושבת שהיא לא הייתה צריכה להוציא אותו.... אבל עם כריסטינה אוהבת את המוזיקה הזאת וחשבה לנכון להוציא את האלבום, אז שיהיה לה במזל טוב. אבל אם כבר להוציא אלבום, אז לקבור אותו מהסינגל השני?! חבל. אז שוב מזל טוב... שעוד הרבה אנשים יקנו את BTB (ככה הוא יעלה במכירות), שישמעו ויהנו
אני יודעת שיקח לפחות 4 שנים עד האלבום הבא, אבל נקווה שיקח לה הפעם קצת יותר לפחות שלוש שנים. מקווה לראות גיוון באלבום הבא, ושיהיה לפחות קצת היפ הופ וארנבי. לכריסטינה אני מאחלת את כל הטוב שבעולם ושיהיה לה בהצלחה עם התינוק! (ואני מקווה שהוא לא יהיה דומה לג'ורדן)

ואווווווו!!!!! כבר שנה?

טוב אין סתם שבBTB יש את השירים היותר יפים שלה. מלאי עוצמה ומרהיבים. לדעתי באלבום הזה כריסטינה הראתה שהיא יכולה לעשות כל מה שהיא ורצה עם הקול שלה ולעשות אותו מושלם!! אולי האלבום לא הצליח כל כך,אבל זה לא מוריד מהאיכות שלו ומהשירים.

NoWords

New member
יאו! כבר חלפה לה שנה! ../images/Emo79.gif

מאז שBTB יצא לאור. הזמן טס פשוט. קיצר, לא יודעת על מה אתם מתבכיינים, לדעתי זה אלבום מעולה, אני רק שמחה שהיא הוציאה את האלבום הזה. לא אכפת לי לשנייה שהוא לא היה הצלחה אדירה במצעדים ובמכירות וכל הבלה בלה הזה. העיקר שהוא יצא כאלבום כפול :) וזה תענוג לדעת שהיא לא רצתה לוותר על רצועות ושירים שהיא הקליטה רק כדי לחסוך במקום אלא באמת הלכה על משהו שהיא האמינה בו, וזה משהו רציני וגדול - שמעו, זה באמת לא קל להוציא אלבום כפול, בדר"כ אמנים מוציאים אלבום כפול כשזה האלבום להיטים שלהם או משהו כזה. אז תודה לכריסטינה על האלבום הזה... הוא באמת מעולה וכיפי לשמיעה. חוצמזה שבזכות האלבום הזה יצא לי לראות אותה בהופעה
ואני אפעם לא אשכח את זה. go chris! בהצלחה עם האלבום הבא, אני סומכת עליה שהיא תוציא עוד הרבה אלבומים מצויינים ומשובחים עם שירים שהיא כותבת ומלחינה, כפרעליה.

מזל טוב!../images/Emo65.gif

לא אכפת לי כמה הוא מכר ועד כמה הסינגלים שלו נכשלו. אכפת לי שאני נהנית לשמוע את האלבום הגאוני הזה כל פעם מחדש. זה האלבום שכריסטינה באמת מראה מה היא יודעת לעשות עם הקול שלה- ועל זה, מזל טוב!

Baby Jane

New member
../images/Emo221.gifוואו..כל כך מהר../images/Emo70.gif

הרבה מזל טווווב
|מזל"ט|

למעלה