Back on my wheels

רֶשֶף

New member
Back on my wheels

ויהי ערב, ויהי בוקר - ג'מוס שמיש. האופניים בבגאז'. התיק ארוז. הנפש חפצה. הגוף מצפה. שעת יציאה 17:30. פתוח להצעות קונקרטיות (רצוי מרתקות) בהתחשב במגבלות מרחק ופקקים.

רֶשֶף

New member
אז ככה...

מסקנת המומחים - הגלג"ש הקטן התעקם, אך התברוגות תקינות. התקשיתי להאמין, אבל קיבלתי את הדיאגנוזה (לא לפני שעשיתי רכיבת מבחן, כולל ווילי דרופים והפעלת לחץ פיזי בלתי מתון על הגלג"ש בכדי לזהות חולשות פוטנציאליות). ה"שיפוץ" כלל: 1. גלג"ש חלופי זמני (אין כרגע במלאי גלג"ש של Truvativ) 2. שרשרת חדשה. 3. אוזן חדשה (+אוזן חלופית) 4. יישור מעביר אחורי, הרכבה, גירוז וטפיחת עידוד על השכם. ה"נזק" הפיננסי: עלות שרשרת חדשה + שתי אזניים - הנחה למוכי גורל = ככה וככה (אגב, החברים בסלאלום הם בסדר גמור. אין תלונות. רק הענף הזה חייב לעשות משהו בנושא החלפים. אי אפשר לעבוד ככה)

aFish

New member
מקוה שהמצב רוח השתפר...../images/Emo13.gif

שלי לפחות כן...חששתי כבר לאבד אותך בסוף השבוע
אבל אל תסיק מזה שאני ארחם בעליות...

רֶשֶף

New member
היה בסדר עד שהגעת ../images/Emo123.gif

עליות
איפה, לכל הנדנדות, יש שם עליות? הרי זה הכל סינגלים בירידה?

aFish

New member
סתם ניסיתי ../images/Emo8.gif

מאיפוּ אני יודע...לא הייתי שמה בבבבבככככלללללללללל.....

aFish

New member
מצד שני...

אני נזכר עכשיו בידידנו המשותף לרכיבה שרק אתמול אמר משהו על זה שהעליות שמה "קצרות אך עבות"....צריך איכשהו להגיע לפסגה של כל סינגל בירידה

רֶשֶף

New member
שומדבר!

לעמיתינו הפריריידרים יש איזה פולחן שנקרא "הקפצות". הגירסה שלהם זה משהו שמבוסס על רכב-פה-רכב-שם-רכב-אחד-לא-מוצאים-אותו-עד-היום. אצלנו... פשוט נקפיץ אותך למעלה להביא אוטו. ואם אתה מתעקש, אפשר לארגן לך עליה דקה, אבל ארוכככההההההההההה...

dan st

New member
חלקי חילוף

אתה חושב שתחום האופניים שוחטים? אתה יודע שסכום חלקיו של אופנוע שווים בערך פי 10! מאופנוע שלם? חלקי החילוף הוא הכסף הקל של כל היצרנים - האם על אביזרי בטיחות של אופניים (קסדות ומיגונים שונים) יש מיסוי כמו בתחום האופנועים? בנושא הזה שווה לפעול מול הרשויות. עד אז נקנה אופניים ב-5000 ש"ח ועל כל חלק קטן נוציא מאות שקלים.

shl17

New member
איחולים

רק אתמול מצאנו סינגל חדש בחורשן ממש פצצה אתה חייב לנסות! קוצים light

רֶשֶף

New member
אפרופו פצצה...

לא הספקתי לספר לך... כשטיפסנו לאנטנה ואני ברחתי לך קצת דרומה, כמעט דרכתי על זנב של ררנ"ט או שאולי זה היה תת-קליבר (ואז גילינו שיש לי פנצ'ר ושכחתי מכל זה). מקווה שאין שם נפַלים בשטח.

למעלה