Back In Business
חודש ועשרה ימים בדיוק מאז הפעם האחרונה שעשיתי אהבה. חודש ועשרה ימים! קמתי בבוקר, מקלחת ארוכה ומגולחצ"ת ו...לעבודה, עם חיוך של
מרוח על הפנים, כאשר כל הסובבים אותי מחזירים לי מבט של
"מישהו עשה חיים הלילה...". אחח, אם רק הייתם יודעים כמה זמן לא היה לי "לילה שכזה", לא הייתם מתחלפים איתי כלל... אחה"צ, קיבלתי אישור סופי לפגישה המיוחלת. טלפון לאבא (קורה, לעתים רחוקות...) "אני תקוע בעבודה, צריך חילוץ דחוף לפגישה דחופה.". הטיימינג היה מושלם ותוך חצי שעה כבר היינו על כביש 5 בדרך לפגישה הנכספת. עוד מבט למראה הקטנה של מגן השמש בגולף של אבא (ליסינג מהעבודה, לא להתלהב...) וזהו. מוכן. הגענו. וללא כל התרעה מוקדמת, כנגד כל הסיכויים, ראיתי אותה עומדת בשמש ומחכה לי. מנצנצת ובוהקת עם הראש מוטה הצידה במן מבוכה קלה, היא לא ידעה איך לאכול את הפגישה הזאת. ליטפתי את בטנה, ששינתה צבע לחלוטין ואף הבחנתי בשני קעקועים חדשים משני צידיה, עשיתי מסביבה כמה סיבובים ולמרות שכבר שנה אנחנו יחד – היא נראתה לי שונה. לא יכולתי עוד לחכות לרגע שבו אוכל להתייחד וללחוץ אותה חזק חזק עם הרגליים ובלי בושה – לתת לה בראש. הרגע המיוחל הגיע: עולה עליה, ליטוף קל ותנועה סיבובית עם יד ימין כאשר האגודל משחקת בדגדגן ה- start הקטן, בדיוק כמו שהיא אוהבת... השאגה שהיא פלטה באותה שניה סימרה לי את הגבות וצימררה לי את הקרביים. מבט היסטרי ואינסטינקטיבי לעבר ה"מנוע" לוודא שהיא לא עשתה ניתוח לשינוי מין והוסיפה לעצמה עוד זוג צילינדרים. לא. (
) מבט הצידה, מבחין בצינור עבה המוביל עד לפי הטבעת (שהתרחב פלאים). היא קולטת את החיוך השובב שלי כאומרת: "עכשיו אני מוכנה לאנאלי...". בו ברגע הכנסתי לה קטנה בשמאלית שלי, התרחקנו מהאיזור המאויש ופשוט צרחנו מהנאה. היא, ללא בושה, משכה מבטי סקרנים עם המראה הכוסוני והקונטראסט הבאסי...ואני, עם אותו חיוך אווילי מהבוקר, צורח בקול עמום ומלא אדים: אין אחר מלבדוווווו ג'אנט, דיסק, בולם, לוח"ש וכידון חדשים צביעה חדשה לטנק דלק ואגזוז לחץ D&G Good to be back
חודש ועשרה ימים בדיוק מאז הפעם האחרונה שעשיתי אהבה. חודש ועשרה ימים! קמתי בבוקר, מקלחת ארוכה ומגולחצ"ת ו...לעבודה, עם חיוך של