BACK FROM THE DEAD

Nathi

New member
BACK FROM THE DEAD

אני לא אמורה להיות כאן יש לי מבחן לפני אחרון מחר ואני צריכה ללמוד!!!!!
...אבל חסרתם לי
.אז החלטתי לעבור ולהגיד "הי"...מה שלומכם? היו שיחות מענייניות אתמול והיום! איך יכולתי לפספס את זה! אגב PITBULL...ממש תוקפני , לא כיפי בכלל לדבר איתו. OGEN וכל השאר כל הכבוד על הסבלנות.
עוד 4 ימים חופש!!!

blixgirl

New member
../images/Emo20.gifנתי בהצלחה

בבחינה מחר!!! יחי החופש!!!!!!!!!!!!!!!!! בליקסי

Nathi

New member
תודה BLIX!!!

וסתם שאלה-(בעצם לא סתם...) אני טסה לארץ ב15-...נגיד שאעביר את כל חופשתי בחדר אטום ....או קיי נגיד...עוד עם זה אני יכולה להתמודד, אבל השאלה שלי היא: אם אני טסה עם ALITALIA (בחזרה לפריז) יש סבירות גבוהה שבמיקרה ותהיה מלחמה לא תהיה לי טיסה חזרה ב 23?(אני יודעת שאלעל לא מפסיקה את טיסותיה במיקרה של מלחמה). בקיצור אני דואגת שתהיה לי בעיה לחזור !!!משהו זוכר מה היה במלחמת המפרץ?

blixgirl

New member
המממ...

העיקר שיהיה מחשב בחדר האטום שתוכלי להתחבר אלינו...

een ogenblik

New member
בפעם הקודמת אחי טס לאוסטרליה

באמצע המלחמה, בדיוק לאחר סיום שרות המילואים. חשבתי לכתוב לך שאין מה לדאוג, אך אז נזכרתי שבעצם הטיסה מחוץ לישראל הייתה של אל-על, ורק באתונה הוא נפגש עם מטוס של חברת תאי. אז במקרה כזה אין לי מושג מה קורה לטיסת החזור שלך עם אלאיטליה, במקרה של מלחמה בתאריך החזרה. אם כבר קנית כרטיס טיסה איתם, הטוב ביותר הוא לא לחשוב על אפשרות זו, כפי שאני קניתי כרטיס טיסה עם אלאיטליה בנסיעתי האחרונה, מבלי לחשוב מה קורה אם המלחמה פורצת לפני ה-30 בינואר.

Nathi

New member
אוף לא רוצה

אין לי כח ...זה באקוסטיקה: ממש לא מרתק. משוואות, חישובים...NOT MY CUP OF TEA. טוב נו, אני אקח את עצמי ואני אפתח את המחברת, אין ברירה. עוד שני מבחנים וזה ניגמר. תגידו, איפה yoss מזמן לא ראיתי אותו. בד"כ כשמדברים על "מזרקות" שכאלה הוא ישר קופץ.

adimayer

New member
היי נתי - דבר ראשון המון הצלחה מחר

ולגבי טיסות. אני יודעת שבמלחמה הקודמת הגעתי לארץ מארה"ב באמצע המלחמה (ניסיתי להראות קצת סולידריות). בכל אופן בטוח שלא הגעתי עם אל-על. אני חושבת שזה היה עם החברה שפשטה את הרגל - Tower air

shermond

New member
בהצלחה בבחינות..

תאמיני לי שאני יודעת מה עובר עליך.. אל תחשבי על מה קורה אם יש מלחמה.. קצת טילים לא יורידו את מצב רוחינו

Nathi

New member
תודה לאיחולים ולתשובות!

הלך מצוין בניגוד למה שציפיתי!

Nathi

New member
../images/Emo41.gifהיי Shemond

אפשר אפשר, אני לומדת ארכיטקטורה, ונהנת מכל רגע. מה זה רק את לא מצליחה?! מה את לומדת, אם אפשר? אין דבר כזה לא להצליח-הכל בראש...

shermond

New member
הי מותק

נפלה לך R קטנה , אבל מה זה ר בין ישראלים?
שיהיה בהצלחה, הכי חשוב זה להנות מהלימודים.. לקחתי מן מסלול כזה, שלא הרבה עשו אותו קודם, ומעט עוד יותר באמת עושים אותו עכשיו.. נו, תמיד טענתי שאני מיוחדת.. בקיצור הצלחתי להכשל בשני מקצועות הסמסטר
אבל חברינו הטוב מועד בית, כבר עומד בפתח, עיזבי בואי נדבר על דברים משמחים.. שלך S

Nathi

New member
ה R

שמתי לב...אני צריכה גם ליידע את הפורום שאני כותבת לא רק בכתיבה עיוורת אלא שאין לי אותיות עבריות על המקלדת. תחילה, עשיתי לעצמי מדבקות קטנות אבל עם הזמן הכל נעלם...ואני מתעצלת לעשות אותן מחדש...בינתיים אני שולטת במיקומן של האותיות...זה דיי מוצא חן בעיני עכשיו, למען האמת... עוד 4 ימים אני בישראל!YEPPY!
יש סיכוי להשתזף? אני מתגעגעת לשמש!

little wave

New member
יקירותי.....

נתי - כל הכבוד ובהצלחה בהמשך, עלי והצליחי !! שרמונד - אל נא תאמרי נואש!!!! כמו שסבתא שלי הייתה אומרת: "כל עכבה לטובה"!!! ושיהיה המון בהצלחה!!

shermond

New member
תודה בנות ../images/Emo13.gif

אין עכשיו כלכך שמש בארץ, אז אני לא יודעת כמה יצא לך להשתזף.. ויפה לך כתיבה עיוורת, אני בקושי מוצאת את האותיות, ויש לי מקלדת רגילה.. גלגלונת- ספתא שלך כנראה צודקת

למעלה