Back from England

AvitalRickman

New member
Back from England

יודעות מה היה חסר לי בלונדון? אלן. אחחחח כמה שהוא איכזב אותי... אין לכן מושג על מה אני מדברת, נכון? בהנחה שעניתן בלב "כן" אני אסביר.. חזרתי משבוע באירלנד (מעדיפה לא לדבר על זה יותר. בחיים) וכמה ימים בבריטניה. ואלן, ברוב חוצפתו, לא פגש אותי!!!! איפה היה השטיח האדום בשדה התעופה?? איפה הנשיקה הלוהטת ברגע יציאה מהמטוס?? חוץ מזה שהסקסי לא פגש אותי, היה נחמד. האנגלים (בניגוד למה שחשבתי) מאוד נחמדים ומנומסים! בישראל, כשנתקעים במישהו ברחוב, הדבר הכי מנומס שיגידו בתגובה זה "סססססססעמק"...אבל באנגליה כל שניה אפשר לשמוע סורי! זה הטריף אותי!!!!!!!!!! אהם. בחזרה לנושא. כל פעם שראיתי גבר אנגלי גבוה ומסוקס, חשבתי על האהוב שלי. כבר ציפיתי שהוא יבוא ויחבק אותי עם איזה זר פרחים...אבל לאאאאאאא ... כל הזמן, כששאלתי את אבא שלי מה יהיו התוכניות למחר, הוא ענה "אחרי שנפגוש את ריקמן?"...וכל מיני דחקות כאלה. Oh well. אני אחזור לבדוק את האימיילים שלי...

Minerva

New member
משתתפת בצערך!../images/Emo140.gif

אבל שמחה שנהנית בכולופן...

מלאכית16

New member
יאאאאאאאאא../images/Emo70.gif../images/Emo110.gif

איזה כיף לך... אני מתה להיות באנגליה...*מבט חולמני* זה נשמע כזה מקום שולת...
וכמובן ששם יש הרבה יותר סיכוי שאני אפגוש את אלן מאשר כאן בארץ..
ברוכה השווה

I n n u e n d o

New member
איכס צבא

לא רוצה להיות בצבא,נראה לי אני אחזור בתשובה לאיזה שנה שנה וחצי =) הבטחתי לעצמי שאני עוברת לאנגליה,יש לי אפילו בנדנה של אנגליה וטבעת כמו של אוזי =) [עם דגל בריטניה] בכל אופן,אין כמו אנגליה,תראו כמה דברים יצאו משם סטינג,קווין,אלן,אלן,קווין,אלן.

מלאכית16

New member
לא...../images/Emo110.gif

אני כבר השלמתי עם העובדה שאני אלך לצבא.. ועכשיו זה אפילו לא נראה רע כל כך... לוידעת...זה משהו שבא עם הגיל.. כשהייתי בת 14 חשבתי- איכס צבא, איכס מדינת ישראל, אני עוברת לגור בארה"ה
כשהייתי בת שש עשרה חשבתי- איכס צבא, איכס מדינת ישראל, אני עוברת לגור באנגליה... עכשיו אני חושבת שהצבא זה לא כל כך נורא, וזה פשוט משהו שצריך לעבור.. בקשר למדינה- אני עדייןחושבת שהיא איכס, אבל אני לוידעת, עכשיו אני חושבת על לתקן אותה..
למרות שלעבור לגור בבריטניה עם אלן שלי, לא נשמע כזה רעיון רע..

I n n u e n d o

New member
נראה.....

שהיתיי קטנה רציתי צבא גדלתי קצת,רציתי חיל האוויר אבל עכשיו שאני עולה לי"ב אני חושבת מה אני לעזאזל אעשה במקום הזה אינ בכלל לא אוהבת את הארץ הזאת,אז למה דשאני אעשה משהו בשבילה אם היא בוחרת הנהגה שסתם הורסת אותה. טוב בכו וכו אני לא פה בשביל להשמיץ אץ המדינה, יחי אלן!

Minerva

New member
ברוכה הבאה למועדון.../images/Emo11.gif../images/Emo3.gif../images/Emo9.gif

black dog angel

New member
אני רוצה ללמוד באנגליה

לא נראית לי ההשכלה של הארץ אני רוצה משהו על רמה ושגם היה קרוב לאלן

oO yUvAl Oo

New member
../images/Emo6.gifסורי...../images/Emo41.gif

כל שנייה הם אומרים את זה, ואני מרבה להתנגש באנשים, אז גם אני עכשיו נדבקתי...

lovecrime

New member
אנגליה?

מי דיבר על אנגליה חחח אני בטוח עוברת לגור שם אבל רק לכמה שנים כי נולדתי שם ואני משוגעת על המקום הזה... אבל שוב אחרי צבא כי מה לעשות אין לי כל כך הרבה ברירות אבל אני טסה עוד שבועיים לשם ל3 שבועות לא יכולה לחכות....

שניש

New member
אני בכלל רוצהלעבור לארה"ב../images/Emo56.gif

הוליווד , יו נואו....

AvitalRickman

New member
תודה ו...אל תקפצו מהר כל כך...

אומנם נהנתי אבל.. אנגליה זה לא המקום הכי טוב בעולם... האוכל לא משהו...האנשים אומנם מנומסים ונחמדים...אבל מתנשאים ופרחות לא חסר שם, המחירים בשמיים (אבל ממש בשמיים), להיות ברכבת התחתית זה סיוט לא נורמלי (באנגליה קשה להיות עם מכונית, כמו שאלן אמר- זה סתם לוקח הרבה זמן למצוא חנייה), המבטא כל כך חזק שבקושי מבינים מה מדברים!! באמת! שלא לדבר על אירלנד...
אנגליה אומנם יפה...אבל לא עד כדי כך שונה מישראל. אבל אני לא דוגמא. הייתי המון בחו"ל (במיוחד באירופה) וכל הזמן הודתי להורים שלי שעלו לארץ (זה יותר בזכות ההורים שלהם, אבל שיהיה).. תמיד כשאני חוזרת מחו"ל אני אסירת תודה שאני חיה בישראל. באמת. נשמע קיטשי..ומוזר שזה בא ממני, שאני ידועה בשנאתי לישראל
, אבל- אין כמו בארץ. (אפילו שאלן חי שם
) אני יודעת שזה נראה כאילו שאני סותרת את עצמי, אבל...כמו שהילה אומרת (כותבת)- אני מבינה את עצמי.

PureBlood1

New member
../images/Emo129.gifלאנגלים יש אוכל גרוע

... ובכלל הם נורא מצחיקים, אוכלים את הפלאפל שלהם עם מזלג...

lovecrime

New member
כן הם מצחיקים

יש להם את הקטעים שלהם נגיד ברחוב את נתקלת במישהו הוא נופל בגללך הוא יגיד לך סליחה זה די מוזר ובכלל הם עומדים בתורים ובהופעות הם לא צורחים ככה שאי אפשר לשמוע תהופעה אבל זה מנטליות שונה...

ברוכה השווה! ../images/Emo13.gif../images/Emo65.gif../images/Emo24.gif

אווףףףף גם אני רוצה לאנגליה
שמחה שנהנת

למעלה