babylon 5 VS. star-trek

אוקי..

קודם כל סחה על הידע בסדר הפרקים...ותודה על כל התיקונים.... וסליחה עם אילה שקלקלתי להם...
כמה התיחסויות (ברשותך...) בסדרה המקורית כמו שאת יודעת כל הנשים הלכו עם חצאית (מאוד ארוכה). מכיוון שיצא לי לדבר עם אמריקאי (שאמנם לא חי בשנות ה - 60) אבל היה די מכור ל star trek, הבנתי שהעניין עם אוהורה היה בכלל פורץ דרך, ולא בצד השלילי (עבדות) אלא העובדה שגם היא אישה, גם שחורה וגם מוצבת בתפקיד פיקודי. כל הדברים הללו לא היו קיימים מקודם. נכון ש star trek לא היתה הראשונה - היה כמובן את ז'ול וורן, אורסון וולס (מלחמת העולמות..איך אפשר לשכוח)

Esmena

New member
אני דיברתי על טלוויזיה,:)

ברור מאליו שהייתה ספרות מד"ב(או שדיברת על הסרטים שבוססו על חלק מהספרים האלה ואכן קדמו לטרק?).אבל היה גם מד"ב טלוויזיוני(אני זוכרת מכתבה של תומס מפנזין סטארבייס לפני כמה שנים ,ואני די בטוחה שהוא עוד חי באמריקה באותה תקופה).(ותאמין לי שאין על מה לשבח אותי:) לא התכוונתי חלילה שהמשמעות של עבדות קופצת מהיותה של א'והורה מוצבת שם..:)אלא לנשיקה בלבד. וכאן,אני מצטערת וחוזרת, להיות אישה -גם בטלוויזיה-זה לא דבר כ"כ חדשני, ולחזור על דברי קירק והמחשב זה לא תפקיד פיקודי.

Bajoran Preist

New member
הממ...

<מתפרץ לדיון> אם אני לא טועה הייתה סדרה מצויירת שספרה על ספינת חלל והפתקאותיה, *עוד לפני סטאר-טרק*... ששששששש............ (אל תספרו לאף אחד...)

למעלה