E EvAdorad New member 30/4/07 #18 לא.. יש לה קול יפה מדי... לא שאני לא אוהב את הקול של ג'רארד, פשוט איימי שרה יפה מדי בשביל הלנה...
B Because Of May New member 1/5/07 #26 Cancer יותר יתאים לה../images/Emo99.gif../images/Emo109.gif או אפילו The Ghost Of You... השקטים יותר.. תארו לכם אותה שרה מאמא |הזוי| שיהיה כבר מופע ל-2 הלהקות האלה ביחד ואז כל חלומותי יתגשמו
Cancer יותר יתאים לה../images/Emo99.gif../images/Emo109.gif או אפילו The Ghost Of You... השקטים יותר.. תארו לכם אותה שרה מאמא |הזוי| שיהיה כבר מופע ל-2 הלהקות האלה ביחד ואז כל חלומותי יתגשמו
S sapir lee New member 1/5/07 #28 את יודעת.. היה מתוכנן שהם וMCR יופיעו ביחד בארץ... אבל זה לא יצא אל תשאלו איך אני יודעת, יש לי מקורות
את יודעת.. היה מתוכנן שהם וMCR יופיעו ביחד בארץ... אבל זה לא יצא אל תשאלו איך אני יודעת, יש לי מקורות
B Because Of May New member 1/5/07 #33 מדועע זה לא יצא?!?!??!../images/Emo12.gif../images/Emo7.gif../images/Emo109.gif אומייגאדד אני כבר הייתי מתה עכשיו אם זה היה נכון! וגם אם זה היה עולה לי, נגיד, 1000 ש"ח לכרטיס הייתי הולכת תגידי, זה לא נשמע לך מוזר שטינייג'רס עוד לא יצא?
מדועע זה לא יצא?!?!??!../images/Emo12.gif../images/Emo7.gif../images/Emo109.gif אומייגאדד אני כבר הייתי מתה עכשיו אם זה היה נכון! וגם אם זה היה עולה לי, נגיד, 1000 ש"ח לכרטיס הייתי הולכת תגידי, זה לא נשמע לך מוזר שטינייג'רס עוד לא יצא?
S sapir lee New member 1/5/07 #34 לא יודעת למה, פשוט לא יצא באמת חבל... ובקשר לטיאייג'רס, אין אף תאריך רשמי ליציאה שלו...אומרים שזה צריך להיות היום, אבל זה לא בטוח.. נצטרך לחכות ולראות
לא יודעת למה, פשוט לא יצא באמת חבל... ובקשר לטיאייג'רס, אין אף תאריך רשמי ליציאה שלו...אומרים שזה צריך להיות היום, אבל זה לא בטוח.. נצטרך לחכות ולראות
S SsomeoneE New member 4/5/07 #38 טינאג'רס לא יצא כי ../images/Emo27.gif ג'רארד שבר צלע אז הם עיקבו את התאריך יציאה והוא היה אמור לצאת בימים הראשונים של מאי
טינאג'רס לא יצא כי ../images/Emo27.gif ג'רארד שבר צלע אז הם עיקבו את התאריך יציאה והוא היה אמור לצאת בימים הראשונים של מאי
א איציק פיצוציק New member 3/5/07 #35 תנסי כאן.. כל הקליפים שקשורים לאיימי... פשוט לא היה לי כוח לעבור אחד אחד ולמצוא אותו אם הוא שם.. שיהיה בהצלחה בחיפוש...
תנסי כאן.. כל הקליפים שקשורים לאיימי... פשוט לא היה לי כוח לעבור אחד אחד ולמצוא אותו אם הוא שם.. שיהיה בהצלחה בחיפוש...
א איציק פיצוציק New member 3/5/07 #36 תפוז האלה..לא יודעים לצרף קישורים כמו שצריך.. www.youtube.com/results?search_query=amy+lee&search=Search
תפוז האלה..לא יודעים לצרף קישורים כמו שצריך.. www.youtube.com/results?search_query=amy+lee&search=Search