B2500 ?

אשרני

New member
B2500 ?

אפשר לקבל דעה על מזדה B2500 שטח ? אני לא איש שטח (עדיין) וזה גם לעבודה עם הרבה נסיעות בכל הארץ. המחיר מוצא חן בעניי אבל אני לא מכיר אותו מבחינת אמינות, ביצועים, יוקר תחזוקה (טיפולים,חלקים)וכו' אני מקווה שאני בפורום הנכון תודה

ronit ronit 1

New member
כמו שכתבו

אפשר היום להשיג מגנום אוטו במחירים מגוחכים (הכי זול בשוק היום), ואין ספק שמגנום מבחינת נוחות נסיעה כביש או שטח עדיף. אבל למגנום יש חיסרון ענק שקוראים לו כלומוטור (היבואן) כל חלק ברכב יקר באופן מחריד. אז תשובתי אם אתה רוצה נוחות ואוטו המגנום בשבילך, אבל עם אתה רוצה ידני לא תתאכזב מהמזדה (רק תוודה שיש לה טורבו לא לכולם יש), רכב שלפי דעתי נותן תרומה מלאה למחיר לא היה לי מזדה מעולם אז אני לא יודע מבחינת אחזקה על בשרי אבל אחרים אני יודע שלא מתלוננים. מקווה שעזרתי ירון

דני 63

New member
לך על זה !!!

היה לי,לעולם לא איכזב,ראה המון שטח,וקשה לא יקר לאחזקה.

hagail

New member
החיסרון ב-B2500 לאומת מגנום

שלמזדה אין נעילת דיפ' ולמגנום יש. לאומת זאת הקפיצים במאזדה (מאחור) הם מעל לסרן SOA.

אשרני

New member
תודה לכולם .. בעוונותי כנראה שאקנה

ניסן ווינר, הפחידו אותי שאין חלקי חילוף למזדה ולכן הם יקרים, הפחידו אותי שהיא חלשה וצר לי להפרד ממנה כי מאוד סימפטתי אותה ממבט ראשון. עכשיו הסתבכתי עם ניסן ווינר שהמחיר שלה הרבה יותר יקר,הרבה מאוד. ומכוון שאתם כל כך נחמדים אני אשאל אותכם מה דעתכם על הווינר תודה... (מקווה ליום שאקנה ואשאל על מסלולים למתחילים)האם זה בפורום הזה?

אתה טוען שהמזדה חלשה ואתה מעונין

בווינר? אני משער שלא הווינר החדש ם ה133 כ"ס...אז תדע לך שהווינר יותר חלש מהמזדה

ronit ronit 1

New member
אין הצדקה לווניר

לפי דעתי במחיר שאתה מחפש אין מתחרים למזדה ולמגנום שדרך אגב החלקים שלהם מאוד דומים והרבה חלקים מתאימים. וחלקים יקרים לכולם יש זה הבעיה ברכבי 4X4. ואין דבר כזה אין חלקים כי אחרי נסיון רב בטנדרים חלקים נדירים לא מתקלקלים (ואצלי רכבים סבלו). ובעניין ה"חולשה" אם למזדה שראיתה אין טורבו אז היא בהחלט יותר איטית (אבל צורכת הרבה פחות דלק, היה לי שנתיים באפולו שהוא מאוד דומה למזדה והיתי מנתק את הטורבו בכוונה בכדי לחסוך בדלק זה שינוי של 30%). ואם יש לה אז היא מספיק חזקה מעולם לא ניתקלתי בטנדר שלו היה לו מספיק כוח אולי הוא מתפס קצת יותר לאט אבל כולם עולים בסוף. ירון

ilera

New member
ווינר הרבה(!!) יותר חזק ממזדה

לווינר יש 133 כ"ס ומומנט של 31 קג"מ ב- 2000 סלד והנתונים האלו מתייחסים ל- 4X4 וגם 4X2 לשם השוואה למאזדה יש רק 109 כ"ס עם מומנט של 27 קג"מ וזה ב- 4X4 בעניני 4X2 המאזדה ממש עגלה אמיתית עם 84 כ"ס אז תעשה חשבון לבד....

למעלה