B-Cell לימפומה

ו אולי

New member
B-Cell לימפומה

שלום לכולם, קיבלתי את התוצאות של הביופסיה ויש לי B-Cell לימפומה. האם תוכלו להמליץ לי על המטולוג טוב בבתי חולים באיזור המכרז ? בקופ"ח כללית, מבחינת הבירוקרטיות האם יש הבדל בין בלינסון/תל השומר/איכילוב ? ומחפשת גם המלצה על רופא משפחה טוב באיזור ת"א. המון תודות עדי

ו אולי

New member
ושאלה על PET CT

אבא של חברה אמור לעבור את הבדיקה ואמרו לו שקופ"ח לא ממנת אותה. האם אפשר להגיע לבדיקה הזאת רק באופן פרטי ? או שיש דרכים אחרות לעשות אותה ?

כן

ויש חולי סרטן שקופת חולים לא מאשרת להם כי הסוג שיש להם לא מקנה להם את הבדיקה הזו.

יעליקה1

New member
PET CT

אמא שלי עשתה אותה באסותא במימון של מכבי. אני אוודא איתה שוב ואעדכן אותך

את כל בדיקות הCT וה PET CT שעשיתי

מאז שחליתי עשיתי באסותא במימון של מכבי ולא עשו לי שום בעיה . כל פעם שעלתה דרישה לבדיקה קיבלתי אישור מיידי. כמו כן נותחתי בביילינסון ושם גם עברתי את כל הטיפולים וההקרנות ולמרות שאני חברת קופ"ח מכבי לא היו לי שום בעיות. אושפזתי כמה פעמים ועברתי מס' ניתוחים ולא היתה שום בעיה בכלל.

שמש אור1

New member
בלינסון הוא בי"ח של קופ"ח כללית

כך שבטוח ששם תהיה הכי פחות ביורוקרטיה מבחינתם.. הם מאפשרים לך לבחור היכן להיות מטופלת?

ו אולי

New member
בחירה

לתקופת הטיפולים אני מתכוונת לחזור לת"א להורים, אז אין לי פה עדיין אפילו רופא משפחה. התכוונתי לבחור את רופא המשפחה לפי בית החולים שבו עדיף לעשות את הטיפולים.

שמש אור1

New member
בחירת הרופאים המטפלים.

בואי נעשה קצת סדר בנושא לפי מה שחשוב בבחירת הרופאים. - בחרי את ההמטולוג לפי ההמלצות עליו או לפי בי"ח בו את רוצה להיות מטופלת. אם את רוצה לבחור רופא ספציפי מתוך צוות בי"ח בו את רוצה להיות מטופלת - לדעתי כדאי ללכת אליו לביקור פרטי, כי מנסיוני, בבי"ח ציבוריים לא ניתן לבחור רופא מטפל כשאת מגיעה עם ט' 17. - את רופא המשפחה בחרי לפי קרבתו לבית הוריך, הזמינות שלו מבחינת שעות קבלה והמלצות על רצינותו והגישה האמפטית שלו, וכמובן כדאי שתלכי לביקור ותראי אם את מרגישה נח איתו. אם תתגוררי בת"א וקופ"ח תאשר לך, מומלץ להיות מטופלת בתה"ש. ההמטולוגיה נחשבת למצויינת. לפי מה ששמעתי איכילוב לא באותה רמה... הרבה בריאות.

ו אולי

New member
תודה

מודעת לכל השיקולים האלו ולא אוהבת ללכת "על עיוור" לרופאים, היו לי מספיק נפילות עם זה, ולכן כתבתי פה ושאלתי על המלצות לרופאים ספציפים. אברר לגבי אישורים לתל השומר, תודה.

ה ל ו מ ה

New member
איך את? עם מי דיברת?

במי את נתמכת? איך את ישנה? את ישנה? בוכה הרבה? איך תפקדת בימים האחרונים? מנ איתך? איזה חג קשה !!! וההורים? ספרי. והכי חשוב: תעברי הכל בשלום !!! אמן.

24 ברבלה

New member
הי עדי

לי היה נון הודגין לימפומה וטופלתי בתל השומר. הגעתי לשם לחוות דעת שנייה כי ברמב"ם (אני מהצפון) מאוד לא היה נראה לי ה"נימנום" שהם הפגינו כלפי מצבי. בכל אופן.. טופלתי באופן מסור, חם ופשוט ראוי לכל ההערכה בעולם מצוות האחיות ומהרופא שלי ד"ר אביגדור אברהם שהציל את חיי. לגבי הפט הוא מואשר ע"י קופ"ח כללית והייתי עושה אותו דרך תל השומר. בהתחלה היתה בעיה במכונה שם אבל עכשיו יש חדשה ונראה לי שאכן מדובר על סוגי סרטן ספציפיים כי יש כאלו שה סיטי יכול לתת תמונה די מדויקת וטובה. בלימפומה למינהם הפט סיטי הוא מאסט. שיהיה לך המון בהצלחה בטיפולים, שיעבור הכי קל שאפשר.. אנחנו פה עבורך לכל שאלה :) נ.ב : לגבי רופא משפחה אין לי מושג כי כפי שציינתי אני צפונית

enwhysea

New member
מה שאמרו כאן...

א) לכי לרופא פעם ראשונה פרטי.. זה עוזר מאוד. ב) אני אישית הרגשתי שבבילנסון יותר קל לאשר בדיקות, אבל הם שולחים רק לבדיקות שקל לאשר: זאת אומרת.. הרגשתי שחוסכים מראש לפעמים. אני הכי מרוצה מתה"ש ואז איכילוב... אבל עברתי חוויות מאוד שונות במחלקת שונות... בסופו של דבר מה שהכי חשוב שהרופא שלך ואיך הוא מטפל ודואג לך... ג) רופא משפחה הכי טוב זה אחד שמבין את המצב ומוציא תפסי 17 בקלות, בפקס ובלי לסחוב הרבה זמן, הרופאים במחלקה ידאגו לכל מה שאת צריכה חוץ מזה... כדאי גם לבחור סניף קופת חולים שיודעים לעבוד. אני לא יכול להמליץ.

ו אולי

New member
תודה

תאמתי כבר תור ליום ראשון לבלינסון, אחרי מה שאתה כותב אחשוב פעמיים אם זאת הכתובת.

enwhysea

New member
תמיד כדאי לחשוב פעמים

והחוויה שאני אישית עברתי עם הרופאים הספציפים שלי יכולה להיות מאוד מאוד שונה משלך. כדאי בכל זאת למצוא את הרופא הכי הכי טוב בארץ לנושא שלך וללכת פרטי בשביל עוד דעה

מה שאני יודעת

שבתל השומר יש מחלקה המטולוגית מאד טובה. אבל "קליק" עם רופא גם כן מאד חשוב. אני לא מכירה את הרופאים שם אבל אם את בודקת את בתי החולים ויש לך אפשרות לשבת ולדבר עם הרופאים, זה יכול לתת לך עוד נקודות לשיקול באיזה בית חולים לבחור. בכל מקרה, בעיניי הכי חשוב שיהיה לך רופא שתרגישי נוח לדבר איתו, שנותן לך תשובות לשאלות שלך ושאת מרגישה שפועל קודם כל למען האינטרסים שלך. גלי

למעלה