B כטבע לחיים?

Blackice

New member
B כטבע לחיים?

תהייה שחשבתי עליה לפני יומיים כשאני באוטובוס לאוניברסיטה, הרוג מעייפות: רוב האנשים חושבים שאפשר או לאהוב בנים או לאהוב בנות. אבל חלק מהטבע שלי לאהוב את שניהם. אני לא רואה בזה סתירה, זה פשוט הטבע שלי למרות שזה להתחבר לדברים שונים מאוד. ואז תהיתי- אם היכולת הזו להתמודד עם דברים שונים מאוד משפיעה על עוד חלקים בי: למשל, אני פציפיסט אבל כל הזמן משחק משחקי מלאמה וממש אוהב אותם. או, שאני שמאלני אבל יכול להתחבר בקלות לעמדות של אנשים ימניים (לפחות, ימניים חילוניים.). אני מגדיר את עצמי כאדם רוחני, אהבה אנרגיות ומאגיה- אבל לומד פיזיקה וחשבונאות. לדעתכם זה קשור? גם אצלכם אתם יכולים למצוא דברים כאלה שנתפסים אצל אנשים אחרים כהפכים אבל אצלכם נמצאים ביחד?
 

soul on fire

New member
*מלחמה

תמיד יש הפכים שנמצאים ביחד, אבל כל אדם לדעתי. מכירה לא מעט אנשים כולל אני עם דעות פוליטיות מסוג X שמתחברים עם אנשים עם דעות פוליטיות מסוג Y, זה דיי נפוץ בכל זאת אם הדעות היו מה שמפריע לאנשים להתחבר זה היה ממש עלוב! *אין לי כוח להמשיך, מחר*
 

sutul

New member
אצלי בהחלט אני מלא קונפליקטים

אבל אני מקשר את זה למצב הנפשי שלי (אישיות גבולית) אני מאוד רוחני אבל אוהב כסף אני מאמין בשלום אחרי שנהרוג את כל הקיצוניים בעולם (מכל דת!) אני חולם על לפתוח חוות בריאות/ספא גדול אבל די בטוח שבעתיד הלא רחוק העולם יהיה מכוסה במים של קרחונים שנמסו אני חולם על אהבה אבל יודע שבמציאות לא אמצא
 

Number two

New member
אני לא חושבת שאתה יכול לדעת

שבמציאות לא תמצא אהבה. מה כן?- אתה יכול לחשוב.
 

Number two

New member
יש בזה משהו

למרות שאני עדיין בתהליך ההתבגרות והקונפליקטים בגילאי ההתבגרות הרבה יותר בולטים מבגילאים גדולים יותר אני יכולה לאמר על עצמי בוודאות שאני קיצונית לשני הכיוונים. דוגמאות מחיי היומיום: אני מאוד סבלנית אבל מתעצבנת מאוד בקלות אני מלאת שמחת חיים אבל אני גם אדם מאוד דיכאוני פיזית- אני אדם מאוד חם שאוהבת מגע, ומצד שני אני נורא מתביישת בסיטואציה. אני מאוד בוגרת לגילי אבל גם הרבה פעמים אני ילדותית יש עוד המון אני חושבת שגם זה ש אני נמשכת לבנות מאוד אבל אני גם נמשכת מאוד לבנים עושה את עבודת ה"קיצוני לכאן ולכאן" ובהחלט משפיע על תחומים אחרים בחיים. ואני חייבת לציין- נקודת מחשבה מאוד מעניינת ומסקרנת.=)
 

Ben Dor

New member
ברורר....

יש המון דברים שמתנגשים לי במחשבות בין כל מיני דברים... אבל אני לא חושבת שזה קורה אצל כולם...לא כולם פתוחים לקבל דעות של אנשים אחרים גם אם זה נכון לגביהם.. כמו שאני חושבת שבכל דת בעולם יש דברים יפים נגיד בנצרות, באיסלם....והמון אנשים לא מסכימים איתי ולא מקבלים ת'דעה שלי..
 

Blackice

New member
בתכ'לס-

נצרות, אסלאם- הכל סוגים של יהדות
כולנו חקיינים
 

2דו

New member
כן

מיניות היא אחת היסודות החזקים באישיות שלנו,חלק מהתדמית העצמית שלנו, מה שמשפיע על תפיסת העולם שלנו,הדרך בה אנחנו ממדרים ומקטלגים את העולם סביבנו, בחירות החיים שלנו,השריטות הצריבות וכל מה שאספנו בדרך כידי להיתמודד ואינשאללה לפרוח בעולם שלנו,הפנימי והחיצוני. אני באמצע ככ הרבה סקאלות ומיזוגים,כולי ממוזג. איך לא אוהב פיוז'ן?
 
למעלה