Azealia Banks - Fuck Up the Fun

ערן1987

New member
"זה כל כך badass שבא לי לדקור מישהו"
!!!!!

אבישי ר

New member
Beyoncé - Bow Down/I Been On

כל היום שמעתי את המאסטרפיס של ג'יי, עכשיו אני עובר למאסטרפיס של אישתו.
יש ל I Been On את אחד הביטים הכי טובים שיצא לי לשמוע אי פעם.

ערן1987

New member
Red Band - Crazy Love

חזרתי לפני כחצי שעה מחתונה של זוג חברים מהלימודים שהכיר, ובכן, ביום הראשון ללימודים חחח.. היה ממש כיף וזו ממש סגירת מעגל לכל הלימודים האלה כי אני לא אראה יותר לעולם לא מעט מהחבר'ה שהגיעו.. בכל מקרה, זה היה שיר הכניסה לחופה שלהם וזה שיר יפהפה שמבוצע בצורה יפה מאוד ע"י רד בנד ומארינה מקסימליאן בלומין.

Skylar Grey - Don't Look Down

אלבום הבכורה של סקיילר גריי סוף סוף משתחרר. הוא יצא היום במספר טריטוריות ולכן דלף לאינטרנט ארבעה ימים לפני השחרור המתוכנן באיזורים כמו ארה''ב ובריטניה.
שמעתי את האלבום פעם אחת והתרשמתי מאוד, יש כמה שירים מעולים. אני צריך לשמוע אותו עוד כמה פעמים כדי לגבש דעה מבוססת.

Ciara - Ciara

אחלה אלבום. דלף היום בגרסת האייטונס שלו אחרי ששוחרר גם הוא במספר טריטוריות בעולם.

ערן1987

New member
Balkan Beat Box - Part Of The Glory

איזה קצב יש לשיר הזה, איזה מדבק ומקפיץ הוא.. פשוט גדול

אבישי ר

New member
אלבום לא רע בכלל, אבל לא הסגנון שלי.

הפקות סוחפות, הוא כתוב בצורה מאוד יפה, אבל זה לפעמים הרגיש לי שאני שומע אלבום של קלי קלארקסון שאני מאוד לא אוהב את הסגנון שלה.
Back From the Dead זה השיר החזק ביותר באלבום.

זה בדיוק מה שרציתי להגיד!

זה הרבה יותר קלי קלארקסון\אבריל לאבין ממה שחשבתי וציפיתי, זה פופ-רוק עם R&B ולא R&B עם פופ רוק, כלומר שניכר כאילו זה אלבום יותר רוקיסטי מאורבני.
למרות שאני הייתי מעדיף שהייתה עושה סגנון אורבני והיפ-הופי יותר (יותר רצועות כמו C'mon Let Me Ride, רק מוצלחות יותר) ההפקות, הביצועים, הליריקות, הלחנים והמלודיות ברמה גבוהה והאלבום עצמו חזק מספיק.
''Glow in the Dark'' פשוט נהדר, יש בו חלקים שנשמעים כמו לנה דל ריי וזה ללא ספק אחד השירים החזקים ששמעתי ממנה.

אבישי ר

New member
גם אני הרבה יותר מעדיף סגנון אורבני היפ-הופי.

זה ממש ביאס אותי לדעת שהאלבום הזה, שתוכנן להיות R&B, הפך להיות אלבום בסגנון קלי קלארקסון ואבריל לאבין. אבל באופן כללי, הוא עשוי הרבה יותר טוב מכל אלבום של קלי קלארקסון ואבריל לאבין שיצא לי לשמוע אי פעם. מה שממש הציל אותה זה הטקסטים שלה, שממש כובשים אותי. היא כותבת בצורה הכי כנה, פשוטה ואמיתית שיש.

Music Man XD

New member
בפעם המי יודע כמה,

צלצולי פעמונים.

עד לפני שנה-שנתיים לא הייתי חושב להאזין לשיר מהסוג הזה. אבל פאק איט, זה שיר מושלם.

למעלה