Azealia Banks - Fuck Up the Fun

ערן1987

New member
למה אתה עושה את זה לעצמך?

ערן1987

New member
כל עוד אין מעורבים שנפגעים מההאזנה לשיר הזה

אז הכל בסדר מבחינתי

DAN1EL

New member
בינתיים שמעתי רק את השיר שקישרת אליו

והנה, כבר יש רגע חלש אחד באלבום.
מה זה הפילר המרדים הזה?

וג'אסט פור דה רקורד - "בוני וקלייד 03" הוא אחד השירים האהובים עלי.

זה כמו ש-Lift Off באלבום של קאנייה וג'יי-זי היה הרגע הכי חלש באלבום.
אין לי בעיה עם זה שהם עוזרים לביונסה ולריהאנה בקריירות שלהן באלבומים שלהן, ולפעמים אפילו יוצאים מזה דברים נחמדים, אבל באמת שהם לא חייבים לדחוף אותן גם לאלבומים שלהם (של קאנייה ושל ג'יי-זי), כי זה סתם פועל לרעתם.

בוא נגיד ככה - שתי הבחורות האלה, ביונסה וריהאנה, הן זמרות סבבה, עם כמה וכמה שירים נחמדים (של ריהאנה יותר). ושתיהן מוכשרות, כל אחת בדרכה (ביונסה יותר, מבחינה ווקאלית).
אבל קאנייה וג'יי-זי, הם לא סתם מוכשרים. הם גאונים. ככה שיש משהו לא פייר במערכת היחסים הזאת - המרוויחות היחידות ממנה הן ביונסה וריהאנה, כמו טפילות ששואבות את הדם הכחול שהן החליטו להתעלק עליו.
קאנייה וג'יי-זי לא מרוויחים כלום, רק מפסידים, אם כבר. כמו בשירים מהסוג הזה.

אני רק יכול לדמיין מה היה קורה אם הם היו בוחרים את שיתופי הפעולה שלהם פחות על סמך קרבה אינטימית/עסקית, ויותר על סמך כישרון.
אז היינו מקבלים יותר שיתופי פעולה מעניינים (אצל שניהם), יותר דברים כמו בון איבר, פרנק אושן, ניקי מינאז' - ואפשר להמשיך ולפנטז - אריקה באדו (איתה הם עוד לא עבדו, נכון? או שאני טועה?), גוון סטפאני, רובין, ה-XX, ועוד המון. השמיים הם הגבול, אם חושבים מחוץ לקופסה ולא נצמדים למה שאתה מכיר מהבית או מחברת התקליטים (ריהאנה, ביונסה, קייטי פרי).

אפילו מעריץ של ביונסה (אבישי!) לא יכול להגיד לי בכנות, עם יד על הלב, שביונסה עושה פה איזה משהו מבחינה ווקאלית, תורמת איזה משהו מעניין, שמאריה קארי, אלישיה קיז (שג'יי כבר עבד איתה), או גאדמיט - אפילו לנה דל ריי - לא היו יכולות לעשות.

אני יודע שכחובב ג'יי-זי, הייתי מרייר על שיתוף פעולה שלו עם אריקה באדו, ולא עם עוד שת"פ משעמם עם ביונסה, שבואו נגיד שהרוויחה מהקרבה אליו הרבה יותר ממה שהוא הרוויח. ג'יי-זי הוא מלך ההיפ-הופ הנוכחי והוא עשה מביונסה סוג של מלכת פופ נוכחית, כשבתכלס היא עוד ווקאליסטית שיודעת לנענע.

למעלה