AXN משדר את מרסי פוינט

TUVIX

New member
AXN משדר את מרסי פוינט

אז יש סיכוי טוב שגם הוא ישדר את באבילון תפציצות את המערכת שלהם במכתבים וצילצולים ואולי זה יתן משהו

tivol man

New member
נצל"שWOLF 359 מישהו יודע?

אני מחפש מידע על הקרב הנודע איזה פרקים באיזה סדרה יש? אני מוכן לתת הרבה בעד פרקי הקרב אם קיים פרק כזה... לפחות שם. אגב אל תפציצו סתם בואו נארגן מה נאמר ומתי!!!

TUVIX

New member
הפרק הראשון של DS9

ובTNG לא זוכר שזה כל הופכים את פיקארד לבורג בשם לאיקוטוס או משהו כזה

Lu Tze

New member
האפשרות השנייה.

אבל אלו הם הפרקים שבהם הקרב מתרחש.

sysiphus

New member
אלוהים אדירים...!

הורג אותי חוסר הידע המשווע פה באושיות STAR TREK. 4 פרקים: 2 פרקי TNG - סוף עונה 3 ותחילת עונה 4 - The Best of Both Worlds - Parts I & II שיצאו כמובן גם כסרט טלוויזיה באורך של שעה וחצי. 2 פרקי DS9 - פרק הפיילוט של שעה וחצי (מחולק לשני חצאים) - The Emissary - Parts I & II. מדובר בשניים מפרקי TNG שכקונצנזוס הם מהטובים בסדרה ואף בסדרות כולן. אלו הפרקים ששכנעו אף את מרבית מעריכי TOS כי TNG הציבה סטנדרט איכות משל עצמה, והוא גבוה במיוחד. הקרב בשני הפרקים לא נראה בעיצומו או במלואו, אבל נראים חלקים קטנים ממנו ואת השיירים של צי חלליות צי הכוכבים שנטבחו שם ע"י ספינת הבורג. חלק גדול יותר מתחילת הקרב נראה בפרקי DS9, אשר ספינתו של סיסקו (הסרטוגה) הייתה מהראשונות להגיע לזירה. Wolf 359 הוא כוכב ננסי אמיתי במרחק יחסית קרוב למערכת השמש (כ-8 שנות אור אם זכור לי נכון). בקרב השתתפו 48 חלליות צי הכוכבים, מרביתן הושמדו לחלוטין. למעלה מ-10,000 איש נהרגו (פרטים מתוך פרקי TNG הנ"ל וכן פרק TNG בשם The Drumhead).

tivol man

New member
בעזרת השם

סתם אין לי תוכן מדהים אבל אני לא משתדל לדעת את הכול על מסב פרט לכמה דברים שנראים לי מעניינים...ואינני היחידי. אל תתרגז על שאני יודע פחות ממך. אני יכול להצליב איתך מידע על ביוכימיה והנדסה גנטית אם תחפוץ...

Bored Guardian

New member
יש מצב

מרסי פוינט גרועה בטירוף ואני בטוח שיהיה לבבילון יותר רייטינג מלזה, במיוחד אם ישקיעו טיפה בפרומואים במקום לטחון לאנשים את המוח על ווקר.

למעלה