AXN מעצבנים!

Cartman

New member
AXN מעצבנים!

קצת קשה לי לתאר במילים את הזעם שלי עכשיו. אני יודע שהמגן שודרה במיליון שידורים חוזרים בAXN כבר, אבל איכשהו אני הצלחתי לתפוס את זה רק בסבב האחרון. שלוש העונות הראשונות שודרו בחודשים האחרונים בשידור יומי ב22:50 עם שידור חוזר ב1:05 בלילה. הכל טוב ויפה. בשבועות האחרונים היו פעמיים שבוטל השידור של 22:50 כי שודר סרט במקום שהתחיל מוקדם יותר וגלש לשעת השידור של המגן (הסרטים היו `כל הפחדים כולם` ו`דוני בראסקו`, אם זה משנה. נדמה לי שהם שודרו במקום `מי רוצה להיות גיבור על` שהסתיימה, אבל אל תתפסו אותי במילה). הפרקים ששידורם בוטל שודרו ב1:05 וגם ביום למחרת, במקום פרק חדש, שזה מאוד מתחשב מצד AXN כי באמת יש אנשים שלא יכולים להישאר ערים עד 1:05. אבל מה? בלוח השידורים זה לא עודכן, ושם היה כתוב שהפרקים ישודרו כהרגלם. לא הסברתי טוב? אני אדגים. נגיד וביום א` אמור להיות משודר פרק 31, אך במקומו משודר הסרט `דוני בראסקו` ולכן הפרק משודר רק ב1:05 ולא ב22:50. לכן ביום ב` משדרים אותו שוב ב22:50, אך במדריך השידורים כתוב שישודר כבר פרק 32. לא נורא, פאשלה קטנה, נתגבר. אבל עכשיו מגיעה הבעיה האמיתית! אתמול היה אמור להיות משודר לפי מדריך השידורים הפרק האחרון לעונה השלישית, פרק 41, אבל בגלל הפער בין מה שבאמת משודר למדריך השידורים שודר אתמול פרק 39, מה שאומר שיש עוד שני פרקים עד לסוף העונה. היום, במקום לשדר את פרק 40 כמו שצריך, כבר שמו סדרה אחרת במקום, `המחוז`, כי הרי הפרקים של המגן כבר נגמרו, ככה כתוב במדריך השידורים!!! אז עכשיו יוצא שאני לא אראה את שני הפרקים האחרונים של העונה בגלל שAXN מפגרים. לא מעצבן?

למעלה