AXN, הצילו!

adina161

New member
שאלה...

עד שיגיעו העונות שביעית ושמינית של סמולוויל אתם תשדרו פרקים חוזרים של הסדרה?

videodag

New member
הישרדות עונה 12- תדירות

כל כמה זמן תשודר הישרדות העונה ה12? ימים א'-ה' או פעם בשבוע? והאם אחרי עונה 12 ישודרו עונות נוספות?

Witchcrafts

New member
AXN, הצילו!

בויאקוקוריקולולו, אין בדפים האחרונים שאלות או תהיות ללא תגובה (אם פספסתי, האירו נא את עיניי). |תרועות| אבקש מגלי שתשיב על השרשור הזה במרוכז בימים הקרובים. נצלוהו כראוי~ P-:

d1f2

Active member
שוב אני?

מה בדבר כל הסדרות שהוצעו כאן ע"י חברי הפורום? אני מרגיש שכדאי לנו לדעת או לפחות כדאי לשתף אותנו בהחלטות הערוץ. זה קצת מעצבן שלא מקבלים תשובה מדויקת אחרי X זמן אלא רק "נשקול זאת בעתיד" ואז פתאום מגיע הבום של סדרות שמגיעות לערוץ(שלא דווח עליהן דבר בעבר[ואולי הן אפילו לא משהו]) והסדרות שבאמת הוצעו בפורום והן טובות לא נראות באופק. * אני סתם מוציא עצבים על זה שהביאו סדרות לא קשורות לערוץ (פאנקד ופימפ)..

ronaldiniho3

New member
../images/Emo45.gif

איך שיפוץ מכוניות ומתיחות סלבריטאים קשורים לערוץ אקשן, אין לי מושג... יש כ"כ הרבה סדרות טובות להביא/להחזיר לערוץ, ומביאים דווקא סדרות ריאליטי מ-MTV...

MetalSlider

New member
באמת מה הקשר של הסדרות החדשות?

אנחנו רואים ערוץ האקשן. כדי לראות רכיולות על "כוכבים" אנחנו יכולים לראות MTV, יש סיבה לזה שבחרנו לא לצפות בהן. זול?שימו שידורים חוזרים של סדרות כמו ניקיטה או תיקים באפלה(לדוגמא) יצא לכם זול יותר

biסk

New member
בפרומו של אין ערוץ כזה../images/Emo134.gif

מוזכרת הסדרה ווקר..יש כוונה לשדר אותה הקיץ?

גללללי

New member
פרטים בערוץ בהמשך...

התוכנית תשודר פעם בשבוע בימי שני ב 22:00 ש.ח למחרת ב 19:00

חבל שזה לא...

רצוף אבל זה מקובל בהתחשב בעובדה שלא מזמן (יחסית) העונות האלה שודרו ביס וכנראה שהעלות שלהן יקרה מדי או שזכויות השידור עדיין של יס ואם משדרים את זה פעם בשבוע אז יעבור עוד זמן עד שזכויות השידור כבר לא יהיו אצל יס\המחיר של העונות האלה יירד. כמובן שאולי הסיבה האמיתית לשידור השבועי הזה היא מילוי לא השידורים לתווך הארוך...

videodag

New member
עוד שאלה ששאלתי כבר קודם

עונה 13 תשודר מיד אחרי שתיגמר העונה ה12?

d1f2

Active member
זה נועד כדי לגמור מהר יותר את זכויות השידור

של יס... עכשיו הם ישדרו השרדות וכל חובבי השרדות יסתמו את הפה :X ועד שיגמר השידור השבועי של עונה 12, יס כבר יהיו מוכנים למכור ל AXN את זכויות השידור(כי הם עכשיו משדרים את עונה 13?). אז רוב הסיכויים אך אל תתפסו אותי במילה או כדובר של AXN, ש.......... השרדות 13 תשודר מיד לאחר(או קרוב ל) סיום שידור עונה 12.

Volldemort

New member
פעם בשבוע? ../images/Emo2.gif

זה קצת שינוי משידור העונות הקודמות של הישרדות... טוב, לא נורא, אני כבר ראיתי את העונה הזאת
לדעתי זו העונה הטובה ביותר. דירוג העונות שלי- 1- עונה 12
2- עונה 15 3- עונה 16 4- עונה 11 5- עונה 2 6- עונה 6 7- עונה 10 8- עונה 8 9- עונה 9 10- עונה 7 11- עונה 3 12- עונה 13 13- עונה 14 14- עונה 1 15- עונה 4 16- עונה 5

גללללי

New member
יש תשובה למטה

סמולוויל עונות 1-6 ישודרו כל יום ברצף החל מה 08/07 שאר הפרטים בערוץ בקרוב

למעלה